Lena Svensson

Hemma igen

Kategori: allmänt

efter en otroligt bra helg i borås! Eller kom ju hem redan på söndag kväll. Och det känns alltid lite sorligt när man kommer hem, helgen som man har längtat till är redan över och nu är det ett helt år kvar tills nästa gång. Men dom kommer ju hit till jul så nu kan man längta till det :)
 
Kom dit på torsdagkväll och då blev det bara ta det lungt, kolla på film. Men på fredagen var det planerat för ullared och det blev det också! Vi var där i ett antal timmar och fick med oss mycket fina grejer hem och det blev en lyckad dag. På lördagen blev det en snabb runda i klädbutiker och sen blev det gokart! Jag och mamma titta på men dom andra åkte. Jag var ju så dålig på det förra året så kände att det var bäst kolla den här gången :D Sen blev det minigolf och på kvällen blev det film igen med massa gott till. På söndagen började vi färden hem igen. Helgen gick alldeless för fort men hade himla roligt :) Och nu längtar jag till jul när marie, tobbe och frank kommer hem och vi kan fira jul ihop :)
 
Är fullproppad med socker efter den här helgen, haha. Men nu är det dags att vara lite nyttigare, en dag i veckan med sött får räcka :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: