Lena Svensson

Första advent

Kategori: allmänt

Första advent och först snön, underbart! Och jag har plockat fram julen in lägenheten och slagit in julklappar. Vi var ju och julhandlade igår så vi fick med oss lite hem.I kväll tänds första ljudet, förmodligen tillsammans med en lussebulle och nya choklad teet som inhandlade igår.En del klappar blev inslagna idag, tog nog ett antal timmar.Nya stjärnan :)

I'm awesome!

Kategori: träning & hälsa

Trots en veckan då jag känner mig fulare än fulast så känner jag mig grym! Motivationen kommer tillbaka och jag vill inte bara gräva ner mig under täcket lika mycket. Tanken på att jag faktikst kommer ha något att göra framöver gör mig mycket gladare :) Träningen och kosten går kanon, blev idag 25 min jogg och 15 min promenad som avslutning och senare bli det gymmet med Andreas.

Och på lördag tar vi en tripp till Sundsvall för att julhandla, vi börjar i tid i år! Ska bli supermysigt.

Praktik och några kurser?

Kategori: skola & jobb

Sitter och funderar på om jag ska åka till Ljusdal eller inte, ska skriva in mig på arbetsförmedligen igen. Men har en riktig fulvecka så vill helst inte visa mig bland folk, haha. Har inte hänt mycket för mig dem senaste månaderna. Har haft mitt hopp på Outlet men det verkar inte hända något där så nu får jag ta tag och fixa något annat. Troligen blir det praktik igen, men har även tankar på att läsa någon kurs samtidigt.

Nej nu brummar jag iväg, så jag får det gjort!

18 november 2011

Kategori: allmänt

Fredag igen, härligt! Har haft fullt upp i veckan. I tisdags kom katta hit och hälsade på en sväng, länge sen vi träffades bara vi två. Sen har jag och mamma bakat både i onsdags och torsdags, två sorters lussebullar och pepparkakor blev det. Farligt gott!

I tisdags var vi även och kollade på en skoter i bollnäs, nu står den i rödmyra. Andreas är bra spontan ;) Så nu står vi och stampar och väntar på att snön ska komma!
Nu ska jag ta och kära upp brödet som jag bakat, lingonbröd. Hopaps de blev bra!


Klänning till nyår?

Kategori: mode & kläder

Lite tidigt ute kanske men jag är ju helt inne på jul nu, tycker att de borde vara snö och december! En sån här fin klänning till nyår skulle inte sitta fel, men måste jobba lite på formen först =)

Fredag, halloweenhelgen

Kategori: allmänt

En kort morgonprommis på 25 minuter blev de idag, regnade när jag kom ut så det fick bli en kortare runda. Men blev ett pass på gymmet också så jag har rört mig rätt bra ändå.

 

Andreas och jag har varit i ljusdal och handlat lite idag. Jag gjorde ju ett försök i onsdags men det gick ju inge vidare haha. Hann gå inne på dollar i några minuter innan de blev kolsvart, hela ljusdal var tydligen utan ström. Så det var bara att åka hem igen :) Tur att jag var in på bokhandeln innan så jag fick med mig något hem i alla fall. Riktigt fina papper att slå in julklappar i, en svart, rosa och orange rulle och fina snören i guld och silver kommer bli kanon ;) Kan var roligt med något som inte är rött :D

 

Och imorgon är det halloween, och i princip alla ska ut. Förutom jag, haha. Är ju sugen på att gå ut och dansa också men det blir nog en myskväll med godis och skräckfilm. Precis som förra året, när man har en sån fin pojkvän som jag har är det minst lika bra att vara hemma =)