Lena Svensson

Måndagmorgon

Kategori: allmänt

Konstigt att jag inte ska iväg och jobba, man vänjer ju sig snabbt. Men då kan jag istället ta tag i tvätten som måste göras :) Men känner mig konstig i halen så det blir nog mycket titta på tv och dricka te idag också som det känns.
 
Och på torsdag bär det av till borås, ska bli så kul! Det bli ullared i år igen och det längtar jag till. Och äntligen kan marie få sin present, sådär en månad för sen, haha.

Fredag och 11:e jobbdagen

Kategori: träning & hälsa

Bara två dagar kvar att jobba alltså! Det är kul att ha något att göra och tjäna pengar men den här veckan har varit så himla tråkig! Det är ju knappt nå folk i butiken och då blir det ju långtråkigt. Men det är pengar i alla fall :)
 
Körde ett träningspass imorse också, märks att flåset inte är som det ska. Får väldigt hög puls som en gång, med så är det nu :) Utgick från Bodyrock men gjorde min egna variant efter det som passar mig just nu. Skönt att röra på sig!
 
Och nästa helg åker vi till borås, längtar!!

-

Kategori: träning & hälsa

 
 
Jag har jättesvårt att hålla mig till bra mat och träning nu, det funkar bara inte. Och jag börjar känna av foglossning så vågar inte träna så hårt heller. Men det här ger mig i alla fall inspiration! Och jag längtar till jag kan börja träna ordentligt igen (även om det kommer dröja) och få ordning på kroppen, för det ska jag göra!

Bebis!

Kategori: allmänt

 
I januari kommer vi få en liten bebis, som jag längtar! Var på ultraljudet igår, och det var så häftigt att få se att det faktiskt låg ett barn där som rörde sig och vinkade. Vilken känsla de var :)
 
Träningen har legat på is totalt. Det var som att min kropp och huvud bara bestämde sig för att sluta vilja träna och äta nyttigt helt plötsligt. Men nu börjar suget komma tillbaka lite smått. Det är ju viktigt att hålla igång nu så jag inte blir helt orörlig när magen växer. Och jag vill ju inte bli för stor för när lill grabben har kommit ska jag kämpa fram en snygg kropp ;)
 

Working out!

Kategori: träning & hälsa

Jag har tränat idag! Endast 5 minuter, men man måste väl börja någonstans eller hur? Jag är i så sjukt dålig form nu, riktigt pinsamt är det. Jag har ju inget gymkort så det är hemmaträning som gäller, med andra ord BODYROCK. Det är sjukt inspirerande och tuffa träningspass, dom är bara på 12 minuter med det är bara det som krävs när man kör sån slags träning. Kommer köra litte smått och lungt med deras övningar nu och i januari blir det hårdkörning som gäller! Kick ass :)