Lena Svensson

Bal

Kategori: allmänt

Bal idag! Syr och fixar för fullt nu.  Men vet inte riktigt hur jag ska ha håret än, gosh jag blir lite stressad. Men det ska nog bli bra, har ju lite ideer sen katta hjälpte mig :)

only human

Kategori:

Men tänk att skor kan pigga upp så mycket. Kom dom här hem till mig skulle jag nog mjukna lite.

fuck you

Kategori: allmänt

Har skickat in samhällsuppgiften. Och nu sitter jag och är arg och vill bara slå sönder något. Hon kan verkligen inte tycka om mig. Ger mig en svår upggift om eu, som jag kan absolut ingenting om och som jag dessutom förväntas göra på bara tre dagar. Nej hon kan verkligen inte tycka om mig. Men jag kan säga som så att det är ömsesidigt.

090527

Kategori: allmänt

Sitter och skriver på en samhällsuppgift nu. Fick ett starkt G i betyg och om jag ville få chans på VG måste jag göra en uppgift om EU. Jag som kan så himla mycket om EU vill jag mena. Har suttit ett tag nu och bara försökt förstå allt vad det innebär. Och sen svara på massa frågor med mina egna tankar. yeey.

Har donat med balklänningen idag och nu börjar axelbanden bli klara. Har varit skit svårt att drapera men nu känns det som att de är värt jobbet ändå!

Och nu har jag haft kökort i en dag. Jag fattar det faktiskt inte, kan lilla jag åka runt själv i en bil. Jag kanske inte är så liten ändå, haha.

dagmar

Kategori:


Gamla bilder men fortfarande så himla fina.

körkort

Kategori: allmänt

woho, jag har körkort! Det känns helt underbart att jag har fixat det, nu behöver jag inte tänka på det längre. Trodde verkligen att jag hade kuggat mig så blev as paff när gubben sa att jag var godkänd. Så det gick ju riktigt bra. Så nu är det bara att tuta och köra!

click

Kategori: allmänt

Visst var filmen click idag? I såna fall ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på den. Känner mig verkligen sjukt ur form nu.

make a dress

Kategori:


Köpte massa tyg förut, nästan ett år sen är det nu. Jag har fortfarande ett fint mönstrat tyg kvar som jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra med. Men nu hittade jag den här klänningen, och det skulle blir riktigt fint med det tyget! Om man bara gör den lite kortare så blir det perfekt :)

summer

Kategori:


Blommigt, fransar och paljetter från H&M.

helgen

Kategori: allmänt

Sitter med projektarbetet nu, måste säga att det tar emot en del. Men det måste ju bli klart den här veckan så det är dags att sätta fart. Och den här veckan måste jag också bli klar med balklänningen! Balen är ju nästa lördag. Känns stressigt men nu har vi nästan inga andra lektioner så vi kommer kunna sitta och sy nästan hela veckan. Och det kommer att behövas. Jag måste lägga upp klänningen och den har 6 meter i vidd, hua. Och sen ska jag drapera axelbanden och det är inte det lättaste. Men nu är vi bara två i klassen så vi kommer att få mycket hjälp, haha.

I fredags var jag hos Patrik Lodin, han fyllde nämligen 20 år så då blev det fest! Det var riktigt trevligt förutom en tjej som skrek och grina och hade sig. Förstörde stämningen en hel del då alla blev irriterad på henne. Även riktigt respektlöst mot patrik, kan ju inte ha vart så kul för han. Hoppas hon mådde riktigt dåligt dagen efter. Men förutom den delen så var det väldigt trevligt.

Och igår var jag hos katta en sväng på kvällen, käkade lite godis och kollade på film. Hon hjälpte mig att testa balfrisyrer, så nu har jag en massa olika varianter att välja på. Vet inte vad jag vill ha än, men det kommer att bli stor knut på huvet och sen någon slags fläta. Det blir helt awesome!

eat your food tina!

Kategori: allmänt

Åh vad jag längtar till vi ska äta. Jag bestämde att vi skulle grilla korv idag och så hittade vi en kycklingkorv, det har jag aldrig testat förut. Så det blir det plus potatissallad och ceasarsallad. Gud vad gott! Har verkligen vart sugen hela dagen.

dirty dancing

Kategori: allmänt

Hörni det är dirty dancing 2 ikväll! Får inte missa snyggingen Diego Luna.

grey

Kategori:


<goodnight people>

090518

Kategori: allmänt

<marie & jag>

Nu är jag duktig och pluggar teori. Måste börja plugga mer så jag verkligen lär mig.

Fick en kommentar av min söta syster nyss. Saknar henne  som fan nu, vill att hon ska vara här vid balen och studenten. Men hon ville att vi skulle ta massa kort på allt så det kommer vi absolut att göra!

Börjar vi lite nervös inför balen. Har knappt tänkt på den innan så nu vet jag inte vad jag ska ha för frisyr eller om jag ska några smycken. Och dessutom har jag ingen lust att gå heller, har ju inte ens någon att gå med. Det känns fan skit.

premiär för stylista

Kategori: allmänt


Kollade ni på stylista som började idag? Det gjorde jag, och det var riktigt bra! Även om jag redan nu måste säga att fel person åkte ut, gillade ju han.  Men jag kommer absolut fortsätta följa det.  Och vilka priser vinnaren kommer att få! Ett jobb på elle i ett år, en lägenhet där och sen gratis kläder från h&m i ett år! Oh vilken lycka.

Jag skulle också vilja jobba på elle, tänk vad kul det skulle vara. En riktigt dröm.

daria werbowy

Kategori:


ändrad header

Kategori: allmänt

Nu har jag gjort om min header lite, eller jag har bytt bild. Inte så fint men det får duga tills jag fixar nåt bätte :)

mjukglass

Kategori: allmänt


Åt min första mjukglass igår, så jäkla gött! Dom läre tjäna sjukt mycket pengar på det, kanske något man ska satsa på? Lenas mjukglass, de vore något det.

eurovision

Kategori: allmänt


Var hos sara och kollade på eurovision igår, mycket trevligt! Riktigt bra att Norge vann, så jävla bra var den ju. Och han är typ världens sötaste. Synd bara att de blev så överlägset, inte så spännande direkt. Jag fattar inte att de går så sjukt dåligt för sverige hela tiden, så dåliga låtar har vi inte. Tror det vara Armenien som hade värsta sköna låten och dom kom väl inte heller så bra? Norge var bra men resten av dom som låg på toppen var inte dom nästa enligt mig. Bättre lycka nästa gång för sverige!

change

Kategori: allmänt

Jag har insett att jag måste byta bild på min header. Ser inte riktigt ut så där längre. Måste även färga håret snart, lagomt till balen liksom.

090515

Kategori: allmänt

Har bloggat princip ingenting den här veckan, har verkligen inte orkat. Så kan det vara ibland. Men det har inte hänt något speciellt under veckan heller för den delen. Förutom att många av våra kurser är klara så nu går våra dagar ut på att sy. Känns lite jobbigt ibland, men nödvändigt. Måste blir klar med balklänningen, balen är ju om typ två veckor nu bara!

Har kärat ner mig lite i lady gagas låt fashion, asbra!

h&m

Kategori:


utgång

Kategori: allmänt

Är ensam hemma nu så det blir jag som får mata lilla dino, den sötnosen. Så om en halvtimma eller så ska jag gå ut.

Blir barty ikväll i alla fall! Det ska blir riktigt kul men synd att vi inte fick sara med oss. Då hade det blivit ännu roligare :)

Var med lollo igår och kollade på film och göttade oss. Vi kikade på loser, det var sjukt länge sen jag såg den! Haha med bra är den.

Nån som har sett att jag tagit ut min piercing förresten? Saknar den nästan lite ibland. Testade att sätta i den igår, bara för att se hur mycket de har växt igen. Och jag fick nästan igenom den. Ganska kontigt med tankte på att jag tog ut den för kanske tre veckor sen.

Ska ta och fråga lollo om hon har lust att komma hit och käka korv med bröd med mig sen, vill ju inte äta själv!

090507

Kategori: allmänt

Har haft sykväll med tjejerna på skolan så nu är jag rätt trött. Men jag har kommit väldigt långt med mammas jacka! Borde väl egentligen ha donat med balklänningen men jag hade ingen riktigt lust så de är det bättre att jag gör det i morgon. 

Och i morgon kväll så ska jag umgås med bästa lollo. Det ser jag fram emot! Hon är som jag och jag är som hon, kan inte bli bättre.

På lördag blir det utgång i bollnäs troligtvis. Jag är sugen som fan jag jag säga. Längtat hela veckan, haha.

my way

Kategori: allmänt


Jag orkar verkligen inte vara uppe längre, så går jag till sängs. Good night folk!

I love good guys

Kategori:

<I love good guys>

Idag har jag varit duktig. Jag har vart ute och övningskört en sväng och sen har jag gjort några tester. Känner ju att jag måste sätta lite fart!

Och nu är det inte så mycket kvar på mammas jacka. Det känns väldigt bra. Trodde nästan inte att jag skulle hinna med att göra allt. Men det går ju fort bara man får tid att göra det. Även på balklänningen har jag inte allt för mycket kvar. Om det inte vore för att jag ska ha mina krångliga band så skulle det bara vara att fålla upp den kvar. Men så är det ju inte, haha.

chocolate rain

Kategori: allmänt

Jävlar vad de regnar nu! Det blev ingen joggingur för mig idag. När klockan vad 7 såg de rätt fint ut så jag springer ner och byter om. Men när jag öppnar dörren så regnar de försås igen, haha. Jag hatar att vara ute i regn så jag träna lite inne istället. Så träning fick jag i alla fall.

Jga behöver en ny bikini i sommar och skulle absolut kunna tänka mig någon av dessa två. Den zebra randiga var grymt snygg!

Är föresten lite små sugen på choklad, haha.

only human

Kategori:


Jag har inte handlat något på väldigt länge så nu har jag såna jävla cravings. Jag måste ha dom här skorna!

h&m

Kategori:


Har ni sett dessa snyggingar? Finns på h&m för ca 400 kr. Tänk er dom till ett par slitna jeans och en lång svart kajav i sommar.

No 3

Kategori:


Ännu några kreationer av Helena Hörstedt. Jag blir verkligen sjukt imponerad av den första klänningen. Har ni sett något finare.

petrol

Kategori:



Idag sydda jag på knapparna så nu är kappan äntligen klar! Vad tycks?

the black whole

Kategori:


Helena Hörstedt

Den här kvinnan kan verkligen designa kläder. Svart och massa detaljer.

grilla

Kategori: allmänt

Nu kommer katta snart och hämtar mig och så blir det grillning hemma hos henne!

anja rubik

Kategori:

090501

Kategori: allmänt

Valborgskvällen blev rätt bra. Även om jag knappt fick nån majkasa, haha. Var kul och se allt folk igen. Bestämde att vi skulle åka till katta på lördag, så då blir det grillning.

Nu ska ja gå över till lollo och sola lite och sen blir det en springtur. Det kan ju behövas. Men först ska vi njuta av solen!

puss