Lena Svensson

Glad Lena

Kategori: allmänt

Kolla in mina ursnygga skor som jag fick av syster i julklapp :)

Play it

Kategori: allmänt

Vilken nörd jag är, suttit själv och spelat tv-spel o flera timmar. Men det var ingen som ville spela med mig så vad gör man inte. Det är ju så jävla roligt! Önskar att vi hade ett eget. Eller det har vi, det absolut ädsta nintendo man kan tänka sig. Så där gammalt och skruttit så man får ont i tummarna bara av att tänka på det, haha. Nej, dens tid är förbi.
Nu är det ju även jullov, så då säger man "living the dream, wohoo!"

all that she wants

Kategori: allmänt


 

En cool hatt och lite fransar skulle inte sitta fel!

jobb, jobb & jobb + JULLOV

Kategori: allmänt

Imorgon är det sista dagen innan julovet, känns otroligt skönt. Behöver verkligen en paus, men jag har ändå en hel del saker jag måste ta tag i under lovet med. Som projektarbetet och annat smått och gott. Men jag slipper kliva upp tidigt för att åka till skolan i alla fall! Ska bli kul att greja med projekter, har gjort en toile nu och lite ändringar blir det. Men själva grunden är jag nöjd med. Ganske blir en bild sen :)

Paljettklänning

Kategori: allmänt

Halens var ju ingen höjdare när man var mindre, men nu säger jag tummen upp!

Den här skulle vara underbar på nyår, lite anorlunda :)

 


 

Fashionshow

Kategori: allmänt

Nu har jag pluggat och varit sååå himla duktig om jag får säga det själv. Nu förtjänar man att gå och lägga sig. Idag fick vi föresten lite godis som tack för att vi gjorde modevisningen, så de var i alla fall uppskattar. Och vi fick bra kritik i tidningen :)

 

Kommer nog att bli en till modevisning till våren som jag och sara ska anordna! Ska bli spännande, kul och jobbigt, haha.

 

Godnatt!

12,13,14 december

Kategori: allmänt

Vilken helg, inte mycket till vila. Modevisning i fredags, och igår var vi som sagt borta hela dagen på julmarknad i Furuvik. Som för övrigt gick så jävla dåligt som de bara kan, ingen av oss sålde någonting. Och idag var det meningen att jag skulle plugga men så blev det inte, orkar verkligen inte. Men jag har hela veckan på mig att göra klart det som ska lämnas in innan jul. Så jag få kämpa på in i det sista nu!

Nu är det jul igen

Kategori: allmänt

Jag blev alldeles nyss klar med 1,5 sats knäck med mandel i. Inte det roligaste och inte det lättaste, jag var inte så bra på att hälla upp! Men vi ska ju sälja lite på julmarknaden i Furuvik på lördag så vad gör man inte. Och imorgon är det modevisning så då hinner jag inte göra de, som jag hade tänkt. Och de kom jag på idag så jag sprang runt som en yr höna! haha

Times goes by

Kategori: allmänt

Har insett att de är dax för mig att köpa en klocka. Så jag satt och kikade lite och såg den här snyggingen!

 


 

 

Det vore just nåt. Inte riktigt min prisklass men något liknande kan jag tänka mig!

Puss

Festfin

Kategori: allmänt

Fin klänning från halens.

andra advent

Kategori: allmänt

Nu ska jag kolla på första avsnittet av mysteriet på greveholm :) Skrev förresten ut min önskelista från Ellos och H&M, de blev en del haha. Tre par skor ska jag ha och så är de bara, för om jag inte får dom i julklapp köper jag dom själv :)

 

 

Sen måste jag plugga sammhälle, har inte ens kollat på det och det är prov imorgon :(

fint

Kategori: allmänt

 


lookbook.nu

shoemania

Kategori: allmänt

Sitter och kollar på tradera. Mamma blir ju galen när jag alltid vill köpa skor så då tänkte jag att om jag köper riktigt billiga skor kan hon ju inte klaga :)

Har longerat Ami idag och de har jag inte gjort sen hon blev sjuk i slutet av mars. Men gud så kul hon tyckte det var! Hon brukar alltid sega och försöka skritta så mycket hon kan, men idag var det fart på henne. Och Grabben som kollade på i hagen blev alldeles galen och motionerade sig själv :) haha 

 


 

 

Men nu ska jag fortsätta kolla på skor =D

Puss

Julkalendersmys

Kategori: allmänt

Nu har jag, mamma och syster kollat på första avsnittet av trolltider. Jag kommer verkligen inte ihåg någonting alls från den, men mysig är den. Så den ska vi fortsätta kolla på  :) Ska även kolla på mysteriet på greveholm och sunes jul, så nu blir det fullt upp =D Man blir ju nästan tvungen att kolla på gamla godingar när dom nya bara blir sämre och sämre för varje år.

 

 

UF i fokus

Kategori: allmänt

UF känns rätt bra just nu, sålde hela 65 paraplyer idag och en till köpare på gång, plus att vi redan har sålt 19 st till privatpersoner. Men vi borde ha ringt lite fler företag idag, ångrar att jag inte gjorde det. Men de känns bra att vi kommit igång och nu är de så gott som helt säkert att vi inte kommer gå back i alla fall :) haha

Blir hemma i helgen vad jag vet nu, får se om det blir något. Hoppas det, kan ju inte bara sitta hemma ;D

Lågtryck uf är på G

Kategori: allmänt

Går jag ner  i vikt ska jag ge mig själv den här som ett "nice work, det gjorde du bra".

Väldigt bra dag för vårat uf idag, träffade våran rådgivare Anna nere på Närljus. Hon hjälpte oss att komma igång med försäljning och nu verkar det som att vi faktiskt kommer någonstans . Ska börja ringa till företag imorgon, hoppas det är någon som nappar :)


ut med domarn och in med nalle puh, in med nalle puh

Kategori: allmänt

Riktigt skön dag. Var friluftsdag och det var meningen att vi skulle sy och dona men fick inte så mycket gjort alls. Jag och sara spenderade en hel del tid åt att kolla på innebandytuneringen, kunde ju inte slita mig. Det är så himla kul att kolla, och ännu roligare att spela förstås. Vi prata om att starta korplag =) haha, jag är fan på, haka på någon?