Lena Svensson

tillbaka

Kategori: allmänt

Fast nu är det två dagar sen jag kom hem igen, men i alla fall. Hade så grymt kul på resan, jag hade velat stanna någon dag till =p På onsdagen började vi dagen med att åka till högskolan där vi fick lite information och rundvisning, sen var vi på textilmuseumet och där fick vi en guidad tur. Det var rätt drygt, de var bara sånt vi redan hade sett och dessutom är jag inte intresserad utav spinnmaskiner och liknande. Efter det åkte vi tillbaka till campingen vi bodde på (som var hur mysig som helst) och fixade käk. På torsdagen fick vi komma till cavalier (?) för en liten visning. Det var rikigt kul och hade vi haft en jävla tur hade Lars Wallin vart där. Men sån tur hade vi inte. Men vi fick klämma på lite saker han har designat i alla fall :D haha. Sen så shoppade vi en del med. Det behövde jag verkligen, för de var ett tag sen nu. Var på lager 157 t.ex. Det ända som var jobbigt var väl resetiden. ca 12 timmar tog det, fast då med lite stopp på vägen. Men de är den bästa klassresa jag har haft :)

babye

Kategori: allmänt

Imorgon drar jag iväg till borås med klassen :) Det ska bli rikigt roligt, lite jobbigt bara att första dagen kommer gå åt att bara åka bil. Fast jag tycker om att åka bil och mysa med kudden :) Sen så var min pappa jättesnäll och gav mig 500 kr till resan, så nu gillar jag han mkt! Åker imorn vid 7 och kommer tillbaka någon gång på fredag (beroende på hur länge vi vill stanna) Så babye!

Domedagen

Kategori: allmänt

Idag kom paketet :) Det innehöll ett par skor, en skjorta, två par leggings och ett par knästrumpor. Det är sånt här som gör ens dag! Känns att de var ett tag sen jag köpte kläder, riktig abstinens har jag, haha.  Imorgon bär det av till gävle och UF kick-off, får se om jag kan lära mig något om ekonomi. Det skulle nog behövas känner jag :) Har ni föressten hört att de är "domedagen" idag? Löjligt var det första jag tänkte när jag hörde det. Med ändå gick vi på skolan och var lite nervös, haha. Men jag lever än i alla fall :D

woho.

Kategori: allmänt

Galet vad kul jag har. Var tänkt att jag skulle gå ut med stina idag men jag hade inte råd. Fattiglapp som jag är, och så måste jag spara till borås resan. Så nu sitter jag hemma och proppar i mig popcorn och passar hunden medans mina föräldrar är borta(!). Helt fel, de borde vara dom som sitter hemma. Inte jag. Dessutom vill inte mina sms levereras. Damn it!

UF

Kategori: allmänt

Måste säga att den här dagen har gått rikigt bra, om man bortser från den tråkiga svenka lektionen. Vi pratade om UF och vi har nog besämt oss för vad vi vill göra nu. Så nu kör vi igång och nästa torsdag ska vi iväg på UF kick-off i gävle. Tror att de blir jag som har hand om ekonomin :D Hoppas de går bra bara! haha Sydde även på kavajen idag, måste verkligen bestämma mig hur jag vill att den ska se ut. Vill ha en klassisk modell, men ändå inte för tråkig och vanlig. Så måste tänka till nu =p Och måste även fixa tyg.  Får jag tid imorn ska jag köpa hårfärg så jag slipper se ut som en jävla apa och så kan jag börja använda löshåret igen :)

Hello!

Kategori: allmänt

Nu är även jag här :) Efter att ha bytt blogg några gånger så trivs jag nog bäst här. Så nu ska jag försöka få nån fin desing också, haha. Hoppas ni ska gilla de jag skriver :)