Lena Svensson

20 år!

Kategori: allmänt

Idag fyller jag 20 år! Känns inte som min födelsedag, men det har varit en väldigt bra dag i alla fall. Blev lite firande på skolan och det fortsatte hemma. Massa godsaker och fina presenter :) Och imorgon ska jag ut med några vänner för att fira ytterligare. Det blir nog bra!

Mobil + På grund av Leon

Kategori: allmänt


Fick hem boken som jag beställde samtidigt som mobilen, kostade ju bara 19 kr. Då måste man ju bara köpa :D
Och mobilen fick jag hem igår, älskar den redan! Nu kan jag börja ta lite roliga bilder.

Sen så fyller jag år i morgon. 20 år, helt galet! Så på fredag blir det en sväng på systemet, haha. Och sen blir det nog barty med tjejerna på järnvägs på kvällen :)

Ny mobil

Kategori: allmänt

Jag har beställt en ny mobil! Det blev en aino till slut efter mycket velande. Var inne på en samsung touchwiz först, med det var mycket sämre batteri och kamera på den. Lollo fick en aino när hon fyllde år, och den verkade riktigt bra. Så nu beställde jag en som present till mig själv, haha. Jag fyller ju år nu på torsdag :) Så om allt går bra hinner jag få den tills dess.

Svart, blått, brunt

Kategori: mode & kläder


Så himla snygga! Bara 299 kr hos nelly :)

Sportlov

Kategori: allmänt

Nu är den lediga veckan slut, helt sjukt vad fort det har gått! Men det har varit en otroligt bra vecka. På tisdagen blev det en skotertur, den första för i år faktiskt. Och senare på kvällen var jag och lollo och fikade med my på condis. Det var allt för länge sen så det var riktigt trevligt.

Lollo fyllde 19 år i måndags så det firades med en utgång i hudik på onsdagen. Eller det var meningen i alla fall, det var smockat ute så vi kom helt enkelt inte in! Med det blev en väldigt lyckad kväll ändå :) Och riktigt roligt att träffa lite nytt folk! Sen vilade vi upp oss för att kunna ta en riktig utgång på fredagen, fast här i ljusdal. Och det blev en riktigt bra kväll det med, om inte bättre!

Jeansjacka

Kategori: mode & kläder


Snygg jeansjacka från halens, 599 kr.

6 mars 2010

Kategori: allmänt


Mamma och pappa är ute på en skotertur, så jag har varit ensam större delen av dagen. Men senare får jag sällskap av katta, woho för det! Var iväg och handlade lite grönsaker och dipp så vi har lite gött ikväll. Var sugen på att gå ut, men det blir bra med en myskväll med :)

Inte så jättelångt kvar tills jag fyller år nu heller :D

Tröja

Kategori: mode & kläder


Ellos, 199 kr.

Military

Kategori: mode & kläder


Klänning från nelly, 499 kr.

Ellos, 249:-

Kategori: mode & kläder


Med avtagbart halsband, snyggt :)

Joggingtur

Kategori:

I dag har jag varit ute och sprungit! Är skapligt nöjd med mig själv nu, har till och med stretchat. Har ju inte tränat på 2 månader, bortsett från 2-3 lugna promenader. Så nu känns det bra :) Hoppas på lite träningsvärk i morgon!

Living dead in dallas

Kategori: allmänt

Nu ska jag fortsätta läsa living dead in dallas. Tyckte mamma sa att andra säsongen av true blood skulle börja snart, så det vore ju bra om jag hann läsa klart boken först :) Men det ska nog inte bli några problem!

LB

Kategori:

Inspiration; älskar dom blå kilklackarna!

1 mars 2010

Kategori: allmänt

Blev förvånad när jag insåg att det var 1 mars idag! Helt sjukt vad tiden går.  Bara 23 dagar kvar tills jag fyller 20 år. Det är galet :D Men tummen upp!