Lena Svensson

Springtur!

Kategori: träning & hälsa

Andra springturen blev idag, gick skitbra! Redan en förbättring så snart kan jag springa hela rundan :) Andreas jobbar borta inatt så de blir bara jag och Loke nu. Känns så konstigt att sova utan honom men man vänjer sig väl.

Måndag

Kategori: träning & hälsa

Lillskiten har nyss somnat så nu får jag lite egentid, blir nog bara slappa som det känns som :D Skulle dock behöva städa..
 
Måndag igen och efter massa godsaker och födelsedagsfika i helgen är det dags för träning och bra mat igen, känns bra. Har gått en 6 km pw tidigare, så himla skönt. Gick ner 0.8 kg i fredags och hoppas få samma resultat även denna fredag :)
 
 

Onsdag

Kategori: träning & hälsa

Har precis fått Loke att somna och väntar på att Lollo ska komma hit :) Andreas jobbar borta så blir ensam tills imorn. Tur att Lollo kommer och umgås :) fick till en redig pw idag på 66 min, så skönt och Loke sov hela vägen. Känns kanon! Hämtade mitt paket från fitnessguru igår så nu har jag massa olika smaker att testa, gött :D

Long time!

Kategori: träning & hälsa

Uppdaterar nästan aldrig här längre, shame in me! Men på instagram händer de ju desto mer, så följ mig där istället ni som vill - lenaasvensson - :)

Det är världens soffväder och det har de varit länge nu. Gör mig inte så mkt men vore skönt om de inte regnade bara så man gå ut och gå. Visst kan man gå i regn också men de är ju inte de roligaste jag vet 😄 känns skönt att komma igång att träna igen efter Andreas semester, för nu ska kilona bort! Ska planera lite mat nu så vi kan handla senare.