Lena Svensson

Kesella rabarber

Kategori: allmänt

Den var supergod! Hallon ska nog testas i morgon :)

Testing

Kategori: allmänt

dsc00815 (MMS)

Testar att mobilblogga lite, hehe :) Jag har för mycket fritid och ändå jobbar jag, haha. Kanske kommer fler inlägg under dagen, man vet aldrig. Kanonfint armband som jag vill ha!

6 maj 2011

Kategori: allmänt

Vilket jäkla skitväder. Hade velat träna även idag men backade när det regnade, kände verkligen inte för det. Men hoppas att det slutar så jag kanske kan träna något när jag kommer hem :) Blir förmodligen inget, men tanken finns där! Den här veckan har gått så himla fort, redan fredag. Och ikväll blir mysmiddag med andreas :)

Outlet x

Kategori: skola & jobb

Jobbar till stägning idag igen. Går ju bra även om de inte är så mycket folk här. Men blir väl mer att göra på lördag hoppas jag :) Då jobbar jag mellan 12 och 16, så kom gärna och hälsa på mig då :) Gjorde förresten mina första köp här igår, blev bland annat ett par solglasögon! Fick även hit en glassbox i veckan, livsfarligt. Tur att jag har tränat alla dagar i veckan än så länge.

Tip top

Kategori: allmänt

Sitter på jobbet och äter glass. Life is good!

Sommarfärger

Kategori: mode & kläder

Sitter på outlet x nu, ska åka hem snart men passar på att skriva lite först :) Hitta dom här fina hos modekungen, skulle vara härliga i sommar. Ska även iväg till gymmet lite senare och hitta sommarformen :) Och ännu lite senare ska jag hämta mina föräldrar som kommer hem från kryssningen. Hinner med mycket idag!

Kan ju säga att vi fått in lite nya saker idag, bland annat riktigt snygga solbrillor, kom och köp av mig någon dag vettja!