Lena Svensson

28 mars

Kategori: allmänt

 Min sötplupp :)

18 mars

Kategori: träning & hälsa

Måndag igen och ny träningsvecka! Börjar alltså min tredje vecka nu, känns skitbra. Så här ser mitt träningsupplägg ut just nu:
 
Måndag: Träning hemma
Tisdag: Promenad
Onsdag: Träning hemma
Torsdag: Promenad
Fredag: Träning hemma
Lördag: Promenad
Söndag: Vila
 
Och det här är alltså efter Olga rönnbergs bok, så jag kör helt efter övningaran som är där. Kommer köra dom här övningaran i åtminstonde två veckor till, känns det bra då kommer jag byta till ett lite tuffare pass.  Idag var det dock inte helt lätt att få till ett pass, då det var en liten bebis här som ville ha uppmärksamhet :) Men det blev gjort till slut!
 

15 mars

Kategori: allmänt

Han är så stark våran kille :)
 

14 mars

Kategori: allmänt

I tisdags blev Loke två månader, galet vad fort det går och vad stor han blir! Och han är så söt i dom här kläderna, mamma stickade dom när jag föddes. Så kul att han har på sig dom nu :)
 
Jag är ju inne på andra veckan med träningsprogrammet nu, känns riktigt bra att ha kommit igång. Idag är det en promenad som står på schemat, tar nog den med Andreas när han är hemma ikväll :) Är ju så himla härligt att gå på bar asfalt nu!
 

Till hallen

Kategori: hem & inredning

Skulle vilja ha de här till hallen, så snyggt. Vi har ju planer på att börja göra om i just hallen, nästa helg ska vi förmodligen åka och köpa färg så vi kan börja med att måla trappan som ska bli vit :) Ska bli så kul att börja göra om lite till vårt eget!
 

7 mars

Kategori: allmänt

Precis hemkommen från en pw, blev dock ingen lång tur för det blåste verkligen iskallt! Men skönt ändå med frisk luft :) Redan torsdag, så fredag imorn! Ska bli så kul för då kommer peter och elin hit :)
 
Nu längtar jag till lunchen, vill ha en smoothie. Mums!

Prommis

Kategori: träning & hälsa

Jag och lilleman ska snart ut på promenad, inte så sugen just nu men bara man kommer ut så går de bra :)
 

4 mars

Kategori: träning & hälsa

Fick min efterlängtade bok i torsdags så idag satte jag igång med träningen! Älskar boken, hur bra som helst. Tog dock hela 70 min för mig att göra hela programmet med uppvärmning och stretch till, men går väl fortare när man lärt sig övningarna. Plus att det blev en paus med amning mitt i, haha :) Men känns såå skönt att börja använda musklerna igen!
 

1 mars

Kategori: allmänt

Har haft besök av katta och jenny idag, supermysigt! Tyckte Loke med som det verkade :)