Lena Svensson

31 januari

Kategori: allmänt

1 år och 6 månader med min fina kille idag =)

Träning och jobbintervju

Kategori: skola & jobb

Två promenader och ett hemmapass har jag hunnit med idag! Men har även varit på en arbetsintervju till mötesbokare. Dom ringde mig när jag var ute på min andra prommis och oj så nervös och förväntansfull jag blev! Intervjun gick bra men jag känner mig tveksam på jobbet, det är nog inget som passar mig. Han gjorde det väldigt klart för mig att de är ett tufft jobb. Jag trodde de skulle passa mig men när han förklarade mer vad jobbet gick ut på blev jag alltmer tveksam. Får fundera vidare så får jag ta ställning om dom skulle välja mig!

Veckans Träning

Kategori: träning & hälsa

Måndag: powerwalk 35 min, hemmapass 18 min, powerwalk 20 min
Tisdag: powerwalk 20 min, hemmapass 17 min, gymmet 35 min
Onsdag: hemmapass 18 min
Torsdag: powerwalk 35 min
Fredag: powerwalk 35 min, gymmet 50 min
Lördag: vila
Söndag: vila

 

Jag är nöjd =) Och i morgon är de bara att köra på igen, börjar med morgonpromenad som vanligt. Måste köra på rätt bra den här veckan blev ju fest i fredags! Var på 18 och 20 års fest, riktigt roligt var det :) Hade bestämt mig för att inte gå men blev övertalad till slut. Och är så glad att jag gick, helt klart värt de =)

 

Måndag

Kategori: träning & hälsa

Startade dagen kl 5 med en powerwalk på 35 minuter, kom hem och gjorde en proteindrink. Gick sen och la mig igen till närmare kl 9 =) Skönt! Sitter och funderar på om och vad jag mer ska träna idag, vi får se. Rätt nöjd med förra veckans träning, blev sex dagar med rörelse.

 

Måndag: pilates 22 min, styrka, 35 min, promenad 50 min
Tisdag: pilates 14 min, styrka 40 min
Onsdag: pilates 15 min, fitness test 10 min
Torsdag: pilates 17 min
Fredag: pilates 15 min, styrka 40 min
Lördag: vila
Söndag: styrka hemma 15 min

Skorpor

Kategori: allmänt

Bakade riktigt goda skorpor igår, torkade dom inte helt så dom är lite mjukare. Gott tycker jag! Tycker det är så fint när man har kakor i fina burkar framme, mest därför jag gjorde dom haha ;) Här är receptet! Jag bytte ut sockret mot hermasetas lättströ och vetemjölet till rågsikt. Så är inte helt onyttiga, okej att ta om man blir sugen tycker jag =)


Städat

Kategori: skola & jobb

Städat och donat idag så nu är det rätt fint här. Var länge sen jag städade haha. Men nu är det gjort :) Så nu ska jag nog slappa lite. Och idag kom tv-spelet så ikväll ska det spelas! :D

 

Väntar även på att lärarna ska höra av sig om kurserna. Dom borde ju höra av sig ganska snabbt så jag kan fixa böckerna eftersom jag börjar på måndag. För de vill man ju ha klart innan man börjar helst. De kommer jag ju inte ha nu, men vill ju ha det så fort som möjligt i alla fall.

Klädinpiration

Kategori: mode & kläder

Sitter och kikar lite på kläder och känner pepp inför min kommande smala sommar! Finns nog inge bättre motivation än så, att kunna bära vad man vill utan att behöva tänka på hur det sitter. Har en liten segmorgon, klev upp vid 5 och körde pilates. Käkade sen frukost men gick sen och la mig igen, så fick två timmars sömn till :)

 

Jag och Emma åkte till rossen igår och umgicks med Jenny, himla trevligt. Men blev lite chockad över hur stor Simon hade blivit haha, växer så de knakar =)

 

Väntar på att posten ska komma idag, haha. Vi beställde ett tv-spel i söndag och det kommer förhoppningsvis idag ;)

 

Start den 23:e

Kategori: skola & jobb

Mötet  på komvux gick bra och nu är jag inskriven på 50%. Kommer läsa 3 kurser på 200 poäng framtill 3 juni och får skriva in mig på fler kurser efter det. Dom kurser som jag börjar med är:

Branch- och produktkunskap
Inköp- och varuhantering
Försäljning och service


På måndag börjar jag! Så i helgen får jag och Andreas åka till ljusdal så jag kan köpa block och annat som kan behövas :)

Butikssäljarutbildning

Kategori: skola & jobb

Äntligen kommer det hända något i mitt liv. I morgon ska jag till komvux så dom kan hjälpa mig att skriva in mig på en utbildning, till Butikssäljare. Ska bli kul, det var antingen det eller praktik och jag kunde inte komma på något bra ställe att vara på. Så därför tror jag att den här utbildningen bra, jag vill ju jobba i butik och det blir lättare att få jobb och jag har någon utbildning. Men kommer nog bara läsa på 50%, för skulle jag hitta ett jobb eller extrajobb vill jag kunna göra båda. Och skulle jag inte hitta ett jobb så är det ju bara att köra på med studierna :)

Pilates

Kategori: träning & hälsa

Har gjort ett pass med pilates nu på morgonen.
Klev upp med Andreas som vanligt men det regnar så därför hoppade jag promenaden. Med det var kul och jobbigt att köra pilates så de kommer jag nog göra fler gånger, känns att de är bra för kroppen :) Men nu ska jag ta och göra min goda proteingröt. Och har kokat ägg så det blir det till också =)

 

Den här bilden har jag som bakgrund på mobilen, pepp!

Proteingröt

Kategori: träning & hälsa

Oj, oj, oj, mätt! Mätt och glad för jag hämtade proteinet igår. Även en ny smartshake blev det. Så nu blev det proteingröt som jag längtat efter, var ju några månader sen nu :D Och de mättade verkligen magen mycket mer kan jag säga, men ett ägg blev de också =)

 

Var och fikade hos svärföräldrarna igår kväll, så de slank tyvärr ner ett halvt winerbröd. Jag känner mig så oförskämd att tacka nej helt, hehe. Men den ska tränas bort ikväll! För nu känner jag jag mig tilräckligt frisk för att köra igång, så blir ett gympass med Andreas.

 

Hungrig

Kategori: allmänt

Me so hungry! Det är ju en stund kvar tills lunch, som idag blir tonfisk och broccoli tror jag. Blev sugen på det igår =) Kanske måste stoppa i mig något litet nu. Magen var även hungrig igår när vi skulle sova, då skrek den. Så ville bara somna så de blev morgon och frukost!

I'm sick

Kategori: träning & hälsa

Vaknar upp med halsont! Jag som aldrig är sjuk, de var ju just fint. Hade ju tänkt träna idag. Får hoppas att de går över fort i alla fall.

 

Tror jag ska beställa nytt proteinpulver idag. Vill ha choklad och vanilj, choklad för att dricka och vanilj för att använda i gröt och smoothies. Jag behöver det men är ju lite snål också :) Får se hur jag gör!


- Nu är det beställt  :)

Blä

Kategori: allmänt

Idag åkte marie och lilla frank hem, så himla tråkigt. Dom här två veckorna gick alldeless för fort. Men det har varit två bra veckor i alla fall :)

Av någon anledning känns allt blä och jobbigt just nu. Så jag kör lite terapi i form av bakning nu, en mannagrynskaka står i ugnen just nu. Får se om det blir ätbart. Testar även min nya silikonform som jag köpte på dollar. Lysande rosa och fin är den! Och Andreas jobbar så jag är ensam. Bara synd om mig nu :)