Lena Svensson

Trappan

Kategori: hem & inredning

Vi målade ju om trappan i påsk, och så här blev resultatet! Riktigt nöjd :) Även sko-, hatthyllan och dörren blev vita.
 

15 april

Kategori: kost & recept

Måndag igen och nu är det dags att ta i med hårdhandskarna om jag ska komma i mina snygga jeans någon gång! Har kört mitt träningspass, och det gick mycket bättre nu när vi pumpat upp fitnessbollen, haha. Och Loke var snäll och sov hela tiden så jag kunde träna ostört. Duktig kille :) Kosten har än så länge bestått av proteingröt och ett ägg och två äggmackor med te till lunch, gott!

14 april

Kategori: träning & hälsa

3 månader!

Kategori: allmänt

Stora killen! 3 månader idag, så fick spruta i förrgår och igår hade han lite feber. Hade föväntat mig en gnällig liten kille men han sov mest hela dagen istället, haha! Och när han var vaken så var han bara glad :) Vägde och mätte i onsdags också, nu väger han 5860g och är 59.5 cm lång. St 62 sitter perfekt på honom nu, galet vad fort det går!
 

Föräldragrupp

Kategori: allmänt

Vid 10.15 är det dags för träff med föräldragruppen igen. Ska bli trevligt med känner mig nervös för idag är det dags för Loke att få spruta :( Hoppas han slipper feber bara, vill ju att min lilla kille ska må bra.
Sen efter det ska jag åka en sväng till Outlet för att kolla in den nya kortläsaren, ska få jobba fyra dagar så måste se hur den funkar :)
 
 

Vilken?

Kategori: mode & kläder

Vilken är finast? Hjälp mig.. :)
 

Let's go!

Kategori: allmänt

Över en vecka med godsaker och ingen träning, men nu kör vi igen!
 

Trerättersmiddag

Kategori: allmänt

 
Bild från i onsdags när vi hade en mysig trerättersmiddag hemma hos mamma och pappa. Vit chockladpannacotta till efterrätt, så sjukt gott!

7 april

Kategori: allmänt

I torsdags åkte Marie, tobbe och frank hem igen efter en vecka här. Har haft det supermysigt och tiden gick alldeless för fort som vanligt men jag räknar redan ner till dom kommer hem igen om ca 10 veckor :) Så nu har Loke äntligen täffat sin moster, och nästa gång dom träffas är han hela 5 månader. Kommer vara stor kille då!