Lena Svensson

22 februari 2011

Kategori: skola & jobb

Sitter och mummsar på ett mellanmål gjort på kesella, funlight, proteinpulver och hallon, gott och nyttigt! Helgen blev inte lika nyttig som jag hade tänkt mig så måste ta igen det nu, hehe :) Jävla kladdkaka säger jag bara.

Har gjort iordning mitt cv för ska iväg och söka ett jobb lite senare, får hålla tummarna då. Och imorgon blir det järvsörådet igen, tredje gången. Känns drygt men samtidigt vet jag ju att det är bra. Har i alla fall hittat min kalender nu, det är jag väldigt glad för!

Cute

Kategori: allmänt


Tyckte han var grymt söt med tofs, hihi.

Alla hjärtans dag

Kategori: allmänt


14 februari och alla hjärtans dag, men vi firade igår i stället :) Fast började redan i fredags då andreas kom hem med blommor till mig, så sött :) Men igår myste vi med massa godsaker, gav andreas en stor burk med choklad på morgonen så det fick bli frukost, hehe. Sen bakade vi en kladdkaka som vi myste på till wallander. Riktigt god blev den :) Det är alltså vanlig kladdkaka i botten och sen en glasyr på vit choklad över det. Råkade spilla lite kakao där på kanten, men blev ju rätt bra ändå :)

Mindre lyckade muffins

Kategori: allmänt

Jag är lite misslyckad som hemmafru, haha :) Tänkte jag skulle testa att baka lite muffins (mest för att få använda mina fina zebraformar) men när jag har börjar blanda och greja så inser jag att vi inte har något bakpulver. Dom är inne i ugnen nu så får se snart hur lyckat eller misslyckat det blev :D Blev bara fem stycken så de var ju bra om de blir tok, häh.

Choklad och hallon

Kategori: allmänt


Kände ett enomt sug efter att baka idag. Så jag bestämde mig gör att göra dessa goda choklad och hallon muffin :) Så här blev resultatet, kanongoda är dom!

9 februari 2011

Kategori: allmänt


Skulle ju vilja göra något roligt med mitt hår och kanske klippa det kort, men jag fegar och gör lite såna här frisyrer i stället, häh. Kära toyotan ska besiktas idag så jag följer med , kan ju gå in en sväng på dollar :D Och sen ikväll ska vi till peter, det blir trevligt känner jag :)

8 februari 2011

Kategori: mode & kläder

1 februari

Kategori: träning & hälsa

1 februari redan, galet! Förra veckan var en bra träningsvecka för mig, haft ont i kroppen hela helgen haha. Ingen träning igår men idag  blev det ett pass på 50 min. Har ett jobbigt sötsug hela tiden, men nu ska jag stå emot :)

Måndag
Morgon - gym ben 60 min
Kväll - gym 40 min

Tisdag
Gym 60 min

Onsdag

Vila

Torsdag
Gym triceps och bröst 45 min
Löpning 20 min

Fredag

Gym biceps och rygg 60 min

Lördag
Promenad 30 min

Söndag
Vila