Lena Svensson

Nyårsafton

Kategori: allmänt

Ikväll är det nyårsafton och det ska firas i sidskogen, tredje året i rad. Ska bli väldigt trevligt :) Ska börja göra mig i ordning snart så jag slipper stressa sen. Katta ska hem till sig en sväng sen, och då kunde jag åka med henne. Det vore ju kanon!

Det kommer nog bli en bra kväll det här :)

Nya kläder i julklapp

Kategori:

Dom här kläderna fick jag igår :) Kanske använder legginsen och den svarta tröjan ikväll. Eller kanske mina "skinnbyxor". Ska testa lite sen :) Åh det är så kul med kläder :D Sen fick jag även två ritkigt fina tyger av min syster i går, så nu kan jag sy två riktigt fina jackor av dom!

Juldagen

Kategori: allmänt

Tänkt att nu är redan julafton över. Allt går så fort så jag hinner inte riktigt med! Men gårdagen var väldigt bra och trevlig :)

Men i dag är det alltså juldagen, och det blir barty i kväll. Passar väldigt bra att jag fick lite snygga kläder i går :D Det fina halsbandet jag fick av katta använde jag redan i går och kommer nog användas på nyår också. Kanske fler gånger under lovet, vem vet :D

Julafton

Kategori: allmänt

God jul!

Hoppas nu att julstämningen kommer snart :)

S H O E S

Kategori:

Sämt bildkvalite, men det skiter vi i.  För mina älsklingar har kommit!

Beställt!

Kategori:

Beställt idag! Hoppas "skinnbyxorna" sitter bra :)

Bio - New moon

Kategori: allmänt

Om ca 20 minuter åker jag iväg och hämtar katta. Vi ska mänligen se new moon :) Ska bli väldigt mysigt, kommer inte ihåg när jag var på bio senast!

Och nu har det gått tre dagar på min praktik, går faktiskt bra. Tiden går så snabt så snart har dom här två veckorna gått och det blir dags JULAFTON! woho :) Gäller att handla klart julklapparna bara!

-

Kategori: allmänt

Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

Först då kan jag va din vän

091201 Träning

Kategori:

1 december! Ahh, det är inte långt kvar till julafton nu. Ska höja julstämningen ytterligare genom att kolla på kalendern ikväll. Hoppas den är någorlunda bra i alla fall!

Har planerat att börja träna med katta, och i dag blev första passet. Var nervös inför hur det skulle gå och som väntat gick det ju inte så jättebra, haha. Men jag klarade det, även om det var med nöd och näppe. Blev alldeless yr, vilken katta förklarade berodde på att en klen frukost + att jag redan hade gått en promenad på morgonen, alltså hade jag ingen energi när vi skulle träna. Så nästa gång blir det en rejäl frukost!

Känns riktigt kul och längtar jag nästan till nästa gång, nästan :D