Lena Svensson

Innebandy

Kategori:

Jag ska spela innebandy ikväll! Det känns helt sjukt. Jag räknade ut att det var 4 år sen jag slutade med innebandyn och 3 år sen jag tränade över huvud taget, om man bortser ifrån hemmaträning. Så jag har tappat allt gällande kondis, muskler och teknik. Det här kan ju bli spännande :D

Soon!

Kategori:


På väg hem till mig, yes!

Ellos

Kategori: mode & kläder


Har inte kollat in på ellos på länge. Men blev genast kär i denna!

Men mumms!

Kategori: mode & kläder


Dom gråa tack!

23 augusti 2010

Kategori:

Har tränat idag. För första gången på en evighet som det känns! Skönt att komma igång igen, blir lättare nu när jag börjat plugga. Lite rutiner som tvingar mig bort från datan och tvn, haha :)

Första skoldagen

Kategori: skola & jobb

Känns rätt nervöst, har ju inte pluggat på mer än ett år. Fast det är bara upprop idag. Men måste fixa lite andra grejer med, som csn blanketten. Plus att något är fel på mitt användarnamn eller lösen till distanskurserna, så det måste jag ha hjälp med. Tänkte gå in på bokhandeln efteråt och inhandla lite block och annat jag behöver :) Blir skönt när allt det här är fixat, så man kan komma igång!

21 augusti 2010

Kategori: mode & kläder


Sjukt snyggt!

Ensam hemma i helgen. Men fick trevligt sällskap av lollo igår, och vi kör en repris idag :) Det blir en riktigt bra sista helg innan allvaret börjar!

H&M

Kategori: mode & kläder

Vill ha lite fina skjortor i min garderob :)

2 augusti 2010

Kategori: allmänt

Helt sjukt att det är augusti redan! Är inte redo för hösten än, solen har inte varit tillräcklig i år.

Har haft en sjukt bra helg som började hos marie och tobbe i enköping. Grattade marie på fredagen och jag köpte även min kära data, även om det tog lång tid att få tag på den haha. Vi åkte hem på lördagen för att kunna fira jenny på kvällen.  Kom till jenny runt sex tiden där vi fick en en drink och så blev det nachos, mumms! Lite efter tio åkte vi vidare till ljudal och järnvägs. Blev en väldigt rolig kväll :) Och nu ser jag fram emot the baseballs på onsdag!