Lena Svensson

31 juli

Kategori: allmänt

Det är 31 juli och det betyder att jag och Andreas har varit tillsammans i 2 år :) <3
 

Söndag

Kategori: allmänt

Sitter och myser i soffan, ser ur att vara riktigt fint väder så borde egentligen vara ute som det känns! Vi var ju till sidskogen igår, riktigt kul var det. Förutom att man höll på att frysa ihjäl, tog nog säker 50 minuter innan jag kunde somna igår för låg som en liten isbit. Men kul var det, och är ju skönt när man kan kör hem :) Får se om Andreas kommer upp snart också ;)

Promenad

Kategori: allmänt

Har gått första promenaden på över två månader :) Jag måste börja tänka mig för nu och inte bara "leva" för det är det jag har gjort nu dom senaste månaderna. Börja äta bättre och röra på mig, men så länge andreas har semester så tänker jag inte leva så strikt. Det kan jag göra senare ;)

Lite uppdatering

Kategori: allmänt

Länge sen jag skrev nu! Så ska försöka uppdatera lite nu :)
 
Vad som hänt sen sist är att jag haar blivit världens lataste, haha. tränade för först gången i fredags på hela åtta veckor! Och det kommer att fortsätta så i två veckor till för nu har Andreas semester och då blir det inte mycket träning av. Men efter det är det dags att komma igång lite smått.
 
Måndagen och tisdagen som har varit var vi i sundsvall och bodde på hotell och shoppade! Så himla mysigt :) Fick med mig en del fina kläder hem, men som vanligt ger lite shopping bara mersmak så nu vill jag bara ha mer! Men det var rikigt kul, vi köpte lite saker på ikea och kollade ut lite saker vi skulle vilja köpa när vi flyttar :)
 
Sen har jag jobbat lite,och mer blir det i augusti. Då blir det troligtsvis jobb minst 10 dagar i rad! Väldigt jobbigt är det men jag är såklart glad att jag får jobba.
 
Och idag är det riktigt grått och regnigt och det känns som hela sommaren har sett ut så. Har bara fått en enda dag på stranden. Så hoppas det blir fint väder snart, behöver sol!