Lena Svensson

Unusual you

Kategori: allmänt

Det här har nog vart den absolut bästa helgen på väldigt, väldigt länge :)  Var med Lollo även igår så vi har umgåts hela helgen, och hon är ju helt underbar. Så jag var skapligt trött när jag skulle kliva upp och baka imorse, men de var det värt. Hon är den enda som jag kan vara helt mig själv med. Det finns ingen som du.

I kiss a girl an I like iiiiit, lala

Kategori: allmänt

Igår kväll var jag med allra bästa lovisa, henne kan man bara inte få nog av. Vi hade riktigt roligt och shakea asset av oss. Sune skrattade åt oss, men då dansade vi bara ännu mer, haha =)  Vi spelade kort och mummsade på ostkrokar, väldigt bra kväll helt enkelt. Även om jag fällde en tår när Johan åkte ut ur idol. Han var ju inte bäst men han gjorde det roligare att kolla. Nu ska jag i alla fall göra lite läxa, måste göra både samhällsuppgiften och bildanalysen. Om det inte vore för att vi ska stå på julskyltningen imorgon så skulle jag ha gjort det då, men de är en bra chans att sälja och tjäna lite pengar så den måste man ju ta :)


Beställ ett paraply!

Kategori: allmänt

Nu är jag uppklädd till en riktig businesswomen, de är nämligen mässa i skolan idag. Så nu ska vi försöka sälja de första paraplyerna. Hoppas de är någon som vll köpa nu bara =D Åker om nån minut, önska oss lycka till ;)

I like to move it, move it.

Kategori: allmänt

Det har varit en riktigt lat helg för min del, så nu i veckan får jag köra lite hårdare. Men när de är helg så orkar man liksom inte, då vill jag bara ligga inne och kolla på film och andra avenyn ;D Kollade på madagskar igår, de var bra länge sen de! Men jag gillar den :D haha. Nu håller mina föräldrar på att tepetsera i vardagsrummet, hoppas de blir bra bara. Det var nämligen pappa som valde tapet. Det gick i alla fall bra på soffletningen igår, inge slagsmål =) Vi hittade en soffa vi gilla men det skulle ta ca 6 veckor att få hem den. Så de är inte helt säkert att vi får hem den till jul i så fall, men det får de nog vara värt. Var inne på björkmans och kollade med, hua vilka jävla priser. Man är väl inte gjord av pengar :p
Känns fan så tungt att helgen redan är över, orkar inte med skolan och allt längre känns det som. Så de är bara att räkna ner de 5 veckor som är kvar till jullovet nu.  Puss

gojane

Kategori: allmäntNice, I like.

Fredag igen

Kategori: allmänt

Fan så skönt med helg säger jag då bara. Vill bara lägga mig och dö i soffan just nu. Plus äta sådär hundra kilo choklad, men de kan jag ju inte. Men fan så gött de skulle vara. Imorn åker vi och kollar på en ny soffa, förväntas bli slagsmål. Men sen på kvällen åker jag till Lollo och myser, de ser vi fram emot :)

10 november

Kategori: allmänt

Mycket kalas nu. Igår var de farsdag och idag fyller min kära pappa 44 år. Men vi började med tårta redan i lördags för då kom farmor och farfar, dom alltid har med sig =D Men inge mer tårta nu, på veckorna ska man inte äta sånt ;)  Börjar bli klar med skisserna till projektarbetet, lite små detaljer kvar bara. Klippte även ut tyget till kapporna, och sen sydde jag lite på projekttimmen :D

Rätt trevlig helg vart i alla fall :) Och nu till helgen ska jag träffa Lollo :)
Puss

Fredag

Kategori: allmänt

Döda mig, jag orkar inte med längre. Luspank som ett jävla as är man också.

träna med syster yster

Kategori: allmänt

Jag är trött, känner mig helt slut i kroppen. Marie och jag körde hårt idag. Var ute och gick med stavar i 45 min, sen cyklade i 20 min och sen körde vi situps, armhävningar och sånt :) Men de känns skönt att verkligen ta ut sig, då kan man gå och lägga sig med gott samvete på kvällarna. Plus att man somnar på ett kick ;D Första dagen i skolan efter lovet, kändes väl sådär lagomt kul. Men det är 7 veckor till jullovet så nu är det bara att räkna ner!  Längtar ju redan till helgen, haha. Och förhoppningsvis blir det barty. I hope so =p
Puss

Style by stars

Kategori: allmäntMEN PUSS

furcoat

Kategori: allmäntojoj vilken fin jacka jag hittade! ca 440 kr kostar den, lätt värt :)

2 november

Kategori: allmänt

Riktig myskväll hade vi igår. Massa film och bålen var asgod ;) En äkta svulldag. Kollade på en så jävla äcklig film, slutade med att jag höll för både ögon och öron och så fick tobbe stänga av den =D Men idag måste jag göra klart massmedia uppgiften, ska ju skicka in den ikväll. Har egentligen inte nå mycket kvar, men de är en fråga som jag inte förstår helt så jag ska fråga pappa om han kanske kan hjälpa mig.

halloween

Kategori: allmänt

Fan, det blir ingen fest för mig ikväll. Frågade katta om hon villa dra ut, men då måste hon sitta barnvakt. Skulle jag vägra på halloween. men men. Så jag blir hemma med marie och tobbe ikväll, så jag har bestämmt att vi ska göra bål =D Mummsigt värre! Med jorgubbar, hallon och clementiner. Det är det enda vi har hemma, men de bli nog bra :)

 Här är förresten det snygga påslakanet jag köpte för någon dag sen.Snyggt va? ;)

Helt sjukt förresten att de är första november idag :o Det är ju bara en månad till första advent, och har man bara kommit till december är det snart julafton! Jag älskar julen så jag längtar :)