Lena Svensson

Nytt!

Kategori: allmänt

Lördagskvällen!

Kategori: allmänt

Igår firade vi att vi varit förlovade i ett år :) så himla mysigt, vi fixade barnvakt så vi fick äta i lugn och ro en kväll, haha! det blev oxfilé, potatisgratäng, bea, sallad och vitlöksbröd till huvudrätt. Helt galet gott! Och efterrätten blev som sagt vitchokladmousse med hallon till, behöver nog inte säga så mycket mer om den :) Sen hämtade vi hem Loke och la honom och fortsatte sedan myskvällen med chips, morötter och dipp. Jag dippade dock bara morötterna, för det är ju så himla gott :) 

Men idag är det åter till bra kost och matlådor :) 


3 november

Kategori: mode & kläder

Har ju fingrat väldigt mycket på jackan med pälskrage som jag hittade här på outleten. Men nu ser det ut att bli kappan från lindex istället, det är ju en klassisk modell som jag ändå har mer användning för :) Har ju velat ha just en kappa/rock och den här känns perfekt! Hoppas den sitter bra på också. 


1 vecka

Kategori: allmänt

Bara en vecka tills syster yster kommer hem igen, wiiii!! 


Förlovade i 1 år!

Kategori: allmänt

Ja, igår den första november så hade ringarna suttit på i ett år :) jag jobbade ju till kl sex så vi firar idag istället. En supergod middag kommer det bli och efter det en SUPERGOD efterrätt - vit chokladmousse, den ser jag helt klart fram emot, så jäkla gott är det!! 

Så här ser jag ut på jobbet idag.