Lena Svensson

Midsommar 2010

Kategori: allmänt

Nu har jag varit ledig i två veckor, tiden går så himla fort. Och i fredags var det midsommar. Jag gillar midsommar, känns verkligen som sommar då! Och igår cyklade vi till järvsö och käkade på järven. Satt på uteserveringen och åt en riktigt god kycklingsallad, riktigt mysigt även om hemvägen var riktigt jobbig, haha.

Idag blev det en sväng på marknaden med marie, tobbe och fredrik. Så himla fint väder! Väl hemma blev det lite solning, måste passa på när det väl är sol :D Och nu ikväll ska jag bara mysa vid tvn. Var någon komedi kl 9 så den tänkte jag se :)

Och nästa helg gör jag och marie en liten road trip till enköping och går på gatufestivalen. Ska bli riktigt kul!

Jeans

Kategori: mode & kläder


Men vilken snygg! Finns på h&m för 399 kr.

Jag kom in!

Kategori: skola & jobb

Fick ett brev från Mora folkhögskola idag, jag kom in på modeakademin! Det trodde jag verkligen inte med tanke på att jag skickade in min ansökan ungefär en månad för sent, haha. Måste nog dock tacka nej. Jag vill först och främst gå butikchefsutbildningen och jag får inte veta om jag blir antagen där förens i mitten av juli. Och jag måste svara senast den 18 juni på modeakademin.  Så nu får jag verkligen hålla tummaran för butikschefsutbildningen!

7 dagar kvar

Kategori: skola & jobb

Nu är det bara 7 arbetsdagar kvar på praktiken, sen blir jag ledig. Hoppas och tror jag. Dom två senaste veckorna har varit så fruktansvärt sega och morgonpromenaderna har varit så sjukt jobbiga, haha. Så jag behöver vara lite ledig, bara någon vecka. Då ska jag bara ligga och dega och sola och göra absolut ingenting! Ladda om och försöka bli lite piggare, det är vad jag behöver :)

Jobb

Kategori: skola & jobb

Har vart duktig och sökt jobb idag. Har ett som jag verkligen hoppas på!