Lena Svensson

Syr på min klänning:-)

Kategori: allmänt

dsc00243 (MMS)

Syr på min klänning:-)

Syr för fullt

Kategori:

Gjorde som sagt mönster på skolan, och när jag slutade åkte jag och hämtade ut mitt paketr från jonix! Vilken härlig kännsla det vara att öppna :) Mellanlägget var inte riktigt det bästa, men absolut inte dåligt! Jag var så på G så jag satte igång med att klippa ut alla delar på en gång. Sen så kunde jag inte sluta, strykte på mellanlägg, sydde ihop, började göra fickor. Så nu har jag kommit en bra bit, och ska fortsätta imorgon. Jag är i behov av en vår/sommarjacka så jag vill att den ska bli klar :)

Synd att jag inte har någon provdocka, men så här der det ut än så länge.Sen så har jag fått massa mer tyger med!  Marie har köpt  i enköping, det var en butik som skulle stänga så tygerna såldes billigt. Allt det här fick jag för ca 350 kr :)

Sitter på praktiken och ritar mönster. Ska...

Kategori: allmänt

dsc00234 (MMS)

Sitter på praktiken och ritar mönster. Ska hämta ut tygerna sen, så nu blir det till att sy!

Testar att blogga från mobilen, de var ett...

Kategori: allmänt

Testar att blogga från mobilen, de var ett tag sen. Helt onödigt egentligen eftersom jag är hemma, haha.

Jonic

Kategori:

Nu har jag äntligen beställt mellanlägg och tyg. Blev även lite andra bra saker, som måttband, nåldyna, krita. Glömde dock att köpa en sprätt, men det är ju inte det viktigaste :) Så nu har jag två jackor och en klänning på gång! Hoppas kunna bli klar ganska snabbt med den ena jackan, är i behov av en snygg vår/sommarjacka :)

Den här sidan beställde jag ifrån - Jonic

Ansökan

Kategori: skola & jobb

Sitter och gör klart min ansökan till modeakademin, och inser att man måste bifoga ett personbevis. Det hade inte jag. Så nu har jag beställt det och min ansökan kommer att bli ännu senare än den redan är, haha.

Fick min hatt och bikini idag! Beställde i slutet av januari så det var på tiden. Bikinin var väldigt fin men axelbanden var för långa, men det är ju bara att sy upp dom lite. Och hatten var riktigt fin med! Så nu har jag två snygga hattar, måste bara börja använda dom :D Det är ingen här som använder hatt så jag kommer känns mig uttittad, och det gillar jag inte. Men någon måste ju börja bära också :)

Kilklack och nitar

Kategori: mode & kläder


399 kr hos nelly. Så snygga :)

Jackmönster

Kategori:

Har gjort ett jackmönster idag :) Kommer nog blir riktigt bra, måste bara hitta ett bra tyg. Hittade den här fiskbensmönstrade som kan funka. Inte vad jag hade tänkt mig, men det är ändå fint.


Gjorde även ett skjortmönster på praktiken så skulle behöva tyg till det med. Har hittat en sida med massa billiga fina tyger. Men då måste jag beställa från två ställen. Det är så mycket jag vill göra just nu så jag tror ja spricker :D
Ska även börja göra en jacka på praktiken. Det känns riktigt bra för det är mycket lättare att sy där än hemma. Så förhoppningsvis har jag några nya jackor snart!

Mode akademin

Kategori: skola & jobb

Håller just nu på att rita ett självporträtt till en utbildning jag ska söka, mode akademin i dalarna. Dom krävde att man skickade in minst två bilder på plagg man sytt själv och ett självportätt. Sista anmälningsdagen var igår, men jag jag upptäckte den inte förens då. Men det går ju att skicka in efteråt med, det är ju bara att chansa :) Plus att jag vill gå chefutbildningen i borås i första hand. Men skulle jag inte komma in på den skulle jag gärna gå den här. Den är ju bara på ett år, så då kan jag söka igen nästa år. Asbra :)

Leopard

Kategori: mode & kläder

Leopardklänning från h&m, mumms! 149 kr kostar den.

Onsdag

Kategori:

Mina fina skor som jag fick av Marie!

 

Var till ljusdal tidigare, mamma använde sina presentkort och vi tog en sväng in på systemet. Det blir ju bockarna ikväll :) Men först kommer farmor och farfar hit, eftersom mamma fyllde år igår. Det blir smörgåstårta, haha.