Lena Svensson

Städ och fix

Kategori: allmänt

Har donat och städat idag måste göra det fint inför julafton. Två dagar kvar, helt galet! I morgon ska vi göra vår första egna julskinka, legendary ;)  Är ju första julen vi bor ihop, är så mysigt när det dimper ner julkort med våra namn på =)

 

Bild från slutet av maj. Vi grillade korv och marshmallows och var sen på öppningen av torön. Riktigt bra dag var det!

 

Work!

Kategori: träning & hälsa

Dags att sluta lata sig och ta sig till gymmet! Lyfta lite skrot och ta en tur på löpbandet. Får ta mig i kragen nu ;)

1 vecka kvar!

Kategori: allmäntJa 1 vecka kvar till julafton! Kan inte riktigt förstå att ett helt år har gått. Och det här är första året jag inte firar med min familj, för nu ska vi vara hos Andreas föräldrar. Men de ska nog gå bra ;)

Har tryckt i mig massa godsaker idag. Var hos mamma och pappa några timmar när andreas  var och fixade med skotern. Så då bakade vi några "snöbollar". Slank nog ner två stycken. Sen blev det varm smörgåstårta som fanns kvar sen igår. Ännu lite senare blev det risa la malta! Och även skumtomtat där emellan ;)

Halva tiden har gått

Kategori: allmäntTolv dagar har gått och tolv dagar kvar till julafton, galet =) Har haft en grymt rolig helg, bästa på väldans länge! Det blev ju utgång och de var så länge sen sist, som jag har längtat efter att få dansa, haha :)

Vi var först hos Peter där han och Jenny bjöd oss på en god middag och sen blev det stadt. Riktigt rolig kväll förutom när vi skulle hem. Tog världens längsta tid innan vi fick tag på en taxi så kom inte hem förens 4.

På söndagen vaknade vi vid halv tio, tog några chips till frukost, haha. Sen vid tolv tiden åkte vi iväg och tog en sväng på skotern. Läskigt! Men kul ;)

 


Peter och Jenny.Jag och Andreas, finns inga normala bilder på oss :D

Proteinbollar

Kategori: allmänt

Blev riktigt goda, lyxade till det med pärlsocker på :) Har lagt dom i frysen så dom räcker länge, blir bra när man är godissugen =) Bjöd mamma på en och det verkade gå hem =) Har även bakat ett gott bröd. Sen har jag ägnat dagen åt att städa. Älskar vår lilla Ines, men HATAR allt hår! Det är överallt och blir dammigt och äckligt på bara några dagar. Men nu är det  rent, får se hur länge bara, haha.

Andreas kommer hem om ca en timma och då ska vi träna, dags att börja ladda!Me and my babe

Kategori: allmänt

Myspys

Kategori: allmäntTjejen ligger och jäser :)