Lena Svensson

Lördagkväll

Kategori: allmänt

Var som sagt hos katta i går. Vi gjorde en supergod mat med pasta, ostsås och lovbiff och sen hemmagjord hallonglass på det. Vi hade planer på att baka julgodis, spela wii och lite annat. Men sen fick vi ett infall att vi skulle gå ut, haha. Och så blev det också! Det var lite klurigt först över hur vi skulle ta oss till ljusdal. Men mina snälla föräldrar ställde upp, så kvällen slutade alltså på stadt. Hade vi vetat om att det skulle vara engmans kapell och massa gamlingar där, hade vi nog inte åkt dit. Men det blev en rätt skön kväll ändå, träffa lite folk :)

Och om ca en vecka ska vi se new moon, yeey!

Tee

Kategori:

Såg den här på ellos, 249 kr kostar den. Snygg va? :)

Makeover

Kategori:

Någon som kollade på förkväll i dag? Tjejen som fick en makeover, Sunny, gosh vad snygg hon blev! Jag blev helt kär i hennes hår, en sån frisyr vill jag ha. Hon fick en undercut också som inte syns här, men det var grymt snyggt!

 

Har länge velat göra något liknande med mitt hår, eftersom jag har världens sämsta hårkvalité så borde det vara bättre med ne kort frisyr. För nu när jag äntligen har fått ut det ganska långt skulle jag behöva klippa av en decimeter minst. Det känns ju lite kul att inte se ut som alla andra med, för just nu har ju alla långt svallande hår. Man vill ju sticka ut lite :)

091121 Lördag

Kategori: allmänt

Här ser ni mitt nya chokladbruna hår! Tack katta :)

 

Vi hade en mycket trevlig kväll i går. Hårfärgning, skratt och småstadsliv. Awesome. I kväll blir det en till filmkväll. Med lollo, sara och en till människa som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, haha. Och i natt ska jag följa med lollo och hämta hennes mamma i ljusdal. Vi kan ha mycket roligt i en bil!

Filmkväll

Kategori: allmänt

Om ett tag kommer katta hit :) Det blir filmkväll med småstadsliv 1 och 2. Men först ska hon hjälpa mig att färga håret, det bli bli chokladbrunt! Får kanske ta en före och efterbild, det kan ju vara kul :D

Men nu måste jag nog städa mitt rum lite först, så jag slipper skämmas! Har ju svart ögonskugga på soffan som jag måste ta bort, haha.

Höst/vinter mode

Kategori: allmänt

När jag var yngre tyckte jag att vintern var sämsta tiden för att kunna klä sig snyggt. Nu tycker jag verkligen inte så längre, nu känns det till och med roligare! Man kan kombinera kläderna så otroligt mycket mer jämfört med på sommaren. Då tar man en söt klänning, ett par skor och sen är man i princip klar.

På hösten och vintern, då börjar det roliga! Päls, mocka, sammet och stickat. Men även det som var användes flitigt på våren och sommaren som paljetter, nitar, spets, lack, skinn, jeans. Man kan ta den korta byxdressen och addera ett par tjocka strumpbyxor och tada så är sommar outfiten redo för vintern :)

Någon mer än jag som är lycklig över vintermodet?

Byxdress

Kategori:

Helt grym. Ser ut att vara lite väl genomskinlig för att kunna användas som den är.

Men annars är den ju helt otroligt snygg!

091118 Bad day

Kategori: skola & jobb

Idag har jag ringt runt till butikerna som jag sökt jobb hos. Har fått sju nej och två butiker måste jag ringa igen på fredag, för cheferna inte var där i dag. Men det väntar förstås bara ytterligare två nej. Det känns sjukt jobbigt, jag kommer aldrig få ett jobb. På kappahl sa dom att dom får in ca fyra jobbansökningar varje dag! Jag kommer sluta i en korvkiosk, haha.

Black dress

Kategori:


Det här var det första jag såg när jag klickade in på nelly. Så himla fin!

Julmys

Kategori: allmänt

I dag har vi haft riktigt julmys. Bakat pepparkakor! Ska ta och göra glasyr sen tror jag, och göra dom riktigt fina. Får se vad jag känner för.

Sen ska jag nog även beställa i ellos i kväll. Ska köpa dom fina bootsen med nitar! Åh som jag har suktat efter dom :)

UPDATE: Nu var det beställt :D

Nytt hos halens

Kategori:


Dom här skorna har kommit in på halens nu. Riktigt snygga! Bara 349 kr, det är ju som hittat :D

Pepparkaksdeg

Kategori: allmänt

Nu har jag och mamma gjort pepparkaksdeg! Det är så fruktansvärt gott :) Och så får man världens mys känsla.

Men vi har även kommit fram till att jag inte är så lämplig att hålla på i köket.  Det har hänt lite olyckor genom åren när jag har lagat mat. Jag har bränt sönder både handdukar och grytlappar på spisen. Och senast nu i helgen råkade jag lägga våran lilla receptbok för nära, så ett hörn smälte sönder. Not so smart!

Russian Roulette

Kategori:

Sammet

Kategori:


Så himla fin body! Kommer från topshop.

I wish I was a punkrocker

Kategori: allmänt

Tove var så jäkla grym i går! Det var bästa uppträdandet någonsin.
Och hennes outfit var ju helt awesome :D

11 november

Kategori: allmänt

Har haft en helbra dag med katta i dag. Vi har spelat kort, kollat på tv, pratat och lite saker som vi alltid brukade göra förut :) Försökte till och med få i gång tv-spelet men det villa sig inte, haha. Sen ska vi nog gå på new moon, åh vad jag vill se den! Så måste se om man kan beställa biljetter. Vi har också bestämt att vi ska ha filmkväll och kolla på småstadsliv 1 och 2, jag har ju inte sett dom än. Skandal!

Sen fick hon hjälpa mig att komma på vad jag ska göra med mitt mönstrade tyg. Det ska bli en riktigt söt klänning av det! Om jag börjar med den snart så kan jag kanske ha den när vi går ut nästa gång :D

Trippeltång

Kategori: allmänt

Funderar på att köpa den här. Är det någon som har en sån och vet om den är bra?

Det här är föresten mitt 500:e inlägg!

8 november

Kategori: skola & jobb

Har nyss kommit hem efter en fika hos farmor och farafar. Har även postat 9 jobbansökningar! Hoppas någon hör av sig :)

They got style

Kategori:

Christopher Kane, love it

Kategori:

Topshop

Kategori:


Love it! Hade jag haft kroppen att bära den och pengarna att köpa den hade jag slagit till :)

4 november

Kategori: allmänt

Det är helt sjukt att det knappt är en månad kvar till julen. Jag längtar! Julen är den absolut bästa tiden på året, allt känns så mysigt och bra. Julklappar känns både roligt och jobbigt, haha. Det är så svårt att hitta dom rätta sakerna att ge bort. Men när man göra det är det kul :) Julafton och dagen före är allra mysigast. Helst ska det vara ganska soligt, mycket snö ute och snöa lite. Det känns som en perfekt julafton för mig.

ASOS BLACK

Kategori:

Helgen + nelly

Kategori:

En massa fina skor från nelly som jag gärna vill ha i min garderob!
Ser ni någon favorit här? :)

I lördags var jag som sagt i gävle med katta och jenny, och vi hade superroligt! Jag och katta kom fram vid 2 tiden och då gick vi först hem till jenny och lämnade av min tunga väska. (Jag har fortfarande ont i hela kroppen efter att ha bärt den, haha) Sen tack vi och shoppade några timmar. Men jag och jenny hjälpte mest katta att leta något snyggt till kvällen :D När vi kände oss klara köpte vi med oss mat hem. För mig blev det pasta med curry och kyckling, åh vad gott det var!

Runt kl 11 så traskade vi ner på goja där det inte vara så mycket folk än, men vid 12 var det smockat. Kul med alla mäniskor som klär ut sig! Vi såg bland annat spiderman, rödluvan, en geting, en nyckelpiga och en ryttare (han var rolig eller hur katta och jenny :D)

Mycket bra helg helt enkelt :)