Lena Svensson

Sista oktober

Kategori: allmänt

Bara en månad kvar till december, som jag längtar!

Klev upp 07.15 idag, första gången jag kommer upp tidigt en måndag ;) Tog en morgonpromenad och invigde nya jackan jag skaffade på jobbet igår. Världens skönaste jacka, obeskrivligt skön! Kommer bli hur bra som helst i vinter. Super mjuk och smidig, känns inte alls klumpig som vinterjackor oftast gör. Blev även ett nytt underställ och lite småsaker som en mössa, pannband och strumpbyxor. Och även en kokbok med massa goda matbröd i, så nu är jag så sugen på att baka massa goda nyttiga bröd =)

Redan onsdagkväll

Kategori: allmänt

Dagarna går så fort så jag hinner inte med.
Och ändå är jag bara hemma och har all tid i världen. Det jag gör  om dagarna är i princip träna, äta, träna. Idag blev det en morgonpromenad på 45 min och styrka på gymmet i 45 min. Jag kan inte klaga, det är skönt att kunna träna vilka tider man vill utan att stressa. Men vore ju himla fint med lite pengar. Tänk vad mycket kläder jag köpte förut. Det var tider de, haha.

I morgon blir det en morgonprommis som vanligt.
Kom upp 07.20 idag med målet att komma upp vid 07.00 i alla fall. Jag får dåligt samvete om jag sover för länge. Och de är så skönt att komma igång tidigt och ha hela dagen framför sig. Sen tänkte jag nog åka till mamma och hälsa på en stund :)

Men hej!

Kategori: allmänt

Insåg när jag var hos Emma idag att jag inte uppdaterat här på väldigt länge. Så tänkte göra det nu ;)

Kommer inte riktigt ihåg vad som hänt sen sist. Men Andreas har i alla fall fyllt år, hela 22 år. Han börjar bli gammal nu! Den dagen bestod av massa fika med trevliga människor. Fika är aldrig fel men är glad att de är över, haha. Längtar till på fredag då vi ska hem till Hans och Emma, blir parmiddag och sedan utgång. Men blir rätt lungt för mig då jag jobbar i helgen. Pengar är välkommet nu!