Lena Svensson

25 januari 2011

Kategori: träning & hälsa

Smått seg dag. Klev upp vid nio och vid halv tio blev det ett spontanbesök på gymmet då mamma skulle iväg och handla. Då var det bara att passa på och åka med :D  Lite jobbigt att det var så många där, sex där sammanlagt. I det där lilla gymmet blir det mycket. Men det gick bra i alla fall och riktigt skönt kändes det. Sen så har jag väl mest suttit vid datan och tvn, jäklar vad kul. Så vill att det ska bli helg, helst nu :)


Fick samtal om jobbet lite tidigare med, men det gick väl inge vidare. Går inge bra för mig nu ;p Men kan koncentrera mig desto mer på träningen istället, haha. I morgon blir det ett pass med andreas igen, får se hur det går ;)

Helgen

Kategori: träning & hälsa

Har haft en riktigt bra helg :) Var i ljusdal och handlade på fredagen och på kvällen drog vi ut i skogen och körde skogsmaskin, rätt udda fredagsnöje :D Måste ju säga att jag är rätt stolt över att jag vågade köra! På lördagen klev vi upp och åkte till gymmet, hurtigt värre nu när jag fått andreas med mig! Så det blev en bra start på dagen :) Sen fick vi trevligt sällskap av Peter och det blev mat på järven på kvällen. Känns dock som att jag förstörde träningen en aning när jag beställde pizza, häh.

Var och tränade med lollo tidigare idag och om någon timma blir det gymmet igen, men då med andreas :)

Arbetsintervju

Kategori: allmänt

Har just varit på arbetsintervju, gick väl rätt så bra :) Men nu blir det gymmet så sitter och trycker i mig en proteindrink och en banan så det blir lite fart på mig!

Och imorgon ska jag och andreas åka och köpa ett kort till honom med :) Och sen åker vi nog till ljusdal en sväng och fixar lite saker. Kanske får åka lite skogsmaskin på lördag också, häftigt!

Häh.

Kategori: allmänt

hihi funny :)

Meeen

Kategori: allmänt

Kände att jag måsta lägga upp den här bilden, lägg märke till bakgrunden haha!

Gymmet i morgon

Kategori: träning & hälsa

Hade tänkt att ta en promenad idag efter gymmet men då började de förstås att snöa, och det var inte lite heller! Öste ner och senare var det mer en blandning mellan snö och regn. Så jag skippade alltså den promenaden och hoppas kunna ta den imorgon istället :) Men först blir det en sväng till gymmet på morgonen. Längtar tills andreas ska börja träna med mig också ;)


Och nu när skolan är slut så är det dags att börja tänka på jobb igen. Sökte ett förra veckan men det är nog bara att glömma. Men sökte ett till idag som jag håller tummarna för :)

18 januari 2011

Kategori: träning & hälsa

Känner att det är dags att komma igång igen, blev alldeless för mycket gott i helgen. Så nu får det nog bli grönsaker och dipp eller popcorn nästa helg. Men körde igång med träningen förra veckan så det känns ju bra i alla fall, och ska iväg till gymmet idag vid tio :) Skulle vara skönt med en springtur nån dag med.

12 januari 2011

Kategori: allmänt


snäll kille, häh :D

2011

Kategori: allmänt

Tredje dagen på det nya året, galet ju! Har haft en riktigt bra helg, bra slut året :) Vi blev hemma på kvällen och det var faktiskt riktigt skönt. Vi fick fin sällskap av Peter, då kan det ju bara bli bra :D  Och efter tolvslaget kom även lollo, och vi kom inte i säng förens vi halv fem. Lyckad kväll kan man säga :) Köpte en kamera i veckan också så det blev mycket bilder :)