Lena Svensson

Hungrig!

Kategori: allmänt

 
Hungrig kille som höll på att äta upp sina händer :)

Vaniljkakor

Kategori: allmänt

 
Har bakat kakor idag, bra att ha i frysen när man får besök. Får se om jag lyckad hålla fingrarana borta från dom bara :)

13 februari

Kategori: allmänt

4180 g och 54 cm :)

Badpojke

Kategori: allmänt

Efter fredagsbadet igår kväll :) Och idag blir Loke hela 4 veckor!
 

Jordgubb och vit choklad

Kategori: allmänt

Det är smaken på mitt nya proteinpulver och jäklar vad gott det var! Jag har bara gillat choklad tidigare men nu har jag äntligen hittat en en annan smak, smakar som godis :) Lyxigt att det kan vara nyttigt! Och den nya chokladen kommer användas på kvällen, förmodligen i form av pudding. Riktigt bra om man blir sugen på nåt sött.
 
 
Och Loke har växt rejält fick jag se igår, han väger nu 3910 g och är 53 cm. Så han hade ökat hela 410 g på en vecka och längden hade ökat med 3 cm på två veckor. Vi tyckte att han kändes tyngre och vi hade ju rätt där :)

4 februari

Kategori: allmänt

 
 
Vår fina kille!
Dags för vägning och mätning imorgon, spännande att se hur mycket han har växt :)

1 februari

Kategori: allmänt

Fredag igen, så mysigt! Så nu har jag och Loke varit hemma själv i en vecka redan, gick väldigt fort. Idag tog vi en promenad hem till mamma, så vi fick lite sol och friskluft på oss :) Kosten har gått kanon i veckan, och igår beställde jag lite nytt proteinpulver så snart kan jag äta lite nyttig proteinchokladpudding på kvällarna. Mums!
 
Igår hade jag och Andreas varit tillsammans i 2 ½ år och idag har vi varit förlovade i 2 månader :) Världens bästa, vad gjorde jag utan honom <3