Lena Svensson

H E L P

Kategori: allmänt


Jag vill höra ALLAS åsikt! Finast med eller utan piercing?

ny design?

Kategori: allmänt

Undrar om jag ska sätta mig och göra en ny design. Nu när sommaren är över känns det inte lika fint med en så vit blogg. Vill ha det lite mörkare och mysigare. Ja, det ska jag nog ta och göra!

santino rice

Kategori:


Är det någon som kollar på project runway reprisena? Santino är typ världens bästa designer. Väldigt underlig människa, men jäklar vad han kan. Nu gjorde dom underkläder och domarna sågade han totalt. Det kan jag verkligen inte förstå. Jag tyckte det var grymt snyggt, lite för mycket detaljer. But still.
 

true blood

Kategori: allmänt

Hello everybody!

Nu ska jag kolla på första avsnitet av true blood. Har någon sett det? I så fall tyckte du det var bra?

Apropå true blood och vampyrer, så läste jag klart den tredje boken i twilight serien i dag, Ljudet av ditt hjärta. Så nu måste jag vänta på att den sista kommer ut som pocket! Aldrig att jag köper en bok för 220 spänn. Men det känns som en lång tid.

B E U T Y

Kategori:


Två stycken otroligt vackra kvinnor.

zipper

Kategori:


forever21

Jag älskar dragkedjor. Kommer dröja väldigt länge innan jag tröttar på den detaljen.

wich style is your favorite?

Kategori: allmänt

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men jag har helt enkelt haft mycket annat att tänka på. Men lite bättre än så här borde det kunna bli i alla fall.

1
Linne - ellos 149:-
Cardigan - ellos 279:-
Jeans - forever21 ca 200:-
Boots - halens 899:-
Väska - ellos 699:-

2
Skjorta - forever21  ca 110:-
Jeans - ellos 1099:-
Skor - nelly 399:-
Väska - ellos 499:-

3
Body - forever21 ca 100:-
Jeans - forever21 ca 190:-
Skor - ellos 629:-
Väska - ellos  299:-


4
Klänning - ellos 799:-
Skor - halens 349:-
Väska - nelly 249:-
Armband - forever21 ca 80:-
Armband - forever21 ca 60:- (helt svart)

Har jag gjort lite olika outfits för kul så man ser hur man kan mixa och matcha (stavning?).Det här tog lite tid att göra. Med det var det värt! Blev lite kär i outfit nr 2. Tänkt er att man rullar upp jeansen lite så man ser dom skorna, så snyggt.

090818

Kategori: allmänt

Jag var i Ljusdal i dag och köpte två böcker. En shopaholics beskännelser som jag beställde förra veckan och andra boken i twilight serien. Jag läste nyss klart den första. Känns lite hemskt att den redan är slut, och det betyder också att jag inte gjort mycket annat än läst i dag. Men jag kan verkligen inte sluta när jag börjar. Rebecca Bloomwood är en sån människa som man verkligen fastnar för. Vad kul det skulle vara om hon fanns på riktigt.  

Men nu när jag läst klart den kan jag börja läsa När jag hör din röst. Och det längtar jag verkligen till.

Har även börjar räkna på allt jag kommer att behöva när jag flyttar. Hur ska jag ha råd med allting? Jag längtar så otroligt till jag får ett jobb, jag vill ha pengar nu.

Louis Vuitton fall 09

Kategori:


Svarta skapelser från Louis Vuitton.

Här ser vi dom lårhöga stövlarna. Har väldigt svårt för såna, finns nog inte många som kan bära upp dom. Och kan man inte det, bör man absolut låta bli.

enköping

Kategori: skola & jobb

I dag har jag ställt mig i bostadskö! Jag funderar som sagt på en utbildning i stockholm, och jag skickade ett mail till dom och frågade lite om vad som krävs och så. Och då fick jag rådet att om jag vill jobba som inköpare av mode så var det en fördel att jag har jobbat i någon klädbutik tidigare.

Så som det ser ut nu, så ska jag försöka skaffa mig något jobb i enköping eller i närheten. Så jag måste göra ett bra cv nu, så kan jag åka ner till marie och tobbe i några dagar, och hoppas på turen att jag får ett jobb. Det här känns väldigt kul, att det händer något i mitt vanligtvis så trista liv.

bokmal

Kategori: allmänt

Jag har kommit in i en läsperiod. Vilket jag aldrig har befunnit mig i någonsin förut så det känns rätt kul. Jag köpte boken En shopaholic i New York och efter två dagar hade jag redan läst klart den. Så efter nån dag for jag i väg till Ljusdal för att köpa den första boken, den fanns inte då men de beställde hem den åt mig. Men jag villa ju gärna ha en bok då. Så hittade jag Om jag kunde drömma. Alltså första twilight boken. Jag har verkligen velat läst den länge nu, så nu får jag äntligen göra det! Den är ju så otroligt bra, vilket många vet vid det här laget. Ska absolut läsa dom tre sista också!

Och nu ska jag kolla på filmen En shopaholics beskännelser! Hittade den på dennisM:s blogg, visserligen på engelska och med nå ching chong text. Jag vill änså se den.

rosa bloggdator

Kategori: allmänt


Bloggen Shopping and Fashion har en tävling där man kan vinna en sån här söt liten data! Jag skulle väldigt gärna vilja ha en bärbar tills jag flyttar hemifrån. Att den är rosa gör det bara extra sött :)

Var med och tävla HÄR.

internationell inköpare

Kategori: skola & jobb


Börjar att lägga upp en bild på dessa snyggingar! Hade riktigt roligt med dom i fredags. Känner att de måste göras om igen snart.

I går hade jag återigen lite panik över att jag bara är hemma och inte vet vad jag ska göra i framtiden. Så jag satte mig och kollade på lite utbildningar. Så hittade jag en KY - utbildning till internationell inköpare. Tyckte den såg riktigt bra ut!

Dessutom var den på bara 1,5 år, vilket är ganska lämpigt när man är ganska less efter att ha gått i skola i sådär 13 år. Och inlöpare har länge varit en av de saker jag har funderat på, jag tror det skule vara väldigt roligt. Tänk att få köpa in kläder till en företag och bestämma vad andra ska ha på sig. Låter som ett jobb för mig!

Sen tänkte jag att eftersom marie och tobbe flyttar till enköping (nu på torsdag!), så kanske jag kan bo där jag med och pendla in till stockholm där utbildningen är. Det vore ju helt prefekt!

Är det föresten någon som vet hur lång tid det tar att åka mellan enköping och stockholm?

090802

Kategori: allmänt


Söt syster och söta cupcakes. Awesome.