Lena Svensson

Glad_tjej_90

Kategori: allmänt

Glad tjej, oh ja. Tina och danne var här lite tidigare och grattade mig. Fick prenumeration på både Blossom och Style by, då kan man inte bli annat än glad! Fick även pengar och en ny träningströja, så nu känner jag mig sugen på en springtur. Även lite smått tvingad efter fikat, men magen är lite för mätt känner jag. Men i morgon blir det en tur i alla fall.

Sommarfärger

Kategori: mode & kläder

Skulle sitta fint med lite färg nu när sommaren närmar sig.

Blått och orange

Kategori: mode & kläder

Dessa två väcker habegäret, jobbigt!

Träningsvärk

Kategori: träning & hälsa

Sitter nu nyduschad och börbultad efter en springtur. Fast träningsvärken kommer egentligen från gårdagens springtur. Det var den första på ungefär två månader och det kändes i kroppen. Men träningsvärk ska ju tränas bort så därför tog jag mig ut i dag med :D Och senare blir det ett gympass med Andreas :) Jag måste förbränna alla godsaker som stoppade i mig i helgen. Farligt gott :)

Tatoologist

Kategori: allmänt

29 mars 2011

Kategori: mode & kläder

Massa fint som jag vill fylla garderoben med.

25, 26 mars 2011

Kategori: allmänt

Har haft en väldans mysig och bra helg. Fyllde hela 21 år i fredags och då kom Andreas, mormor och morbror över och fikade, åkte senare hem till Andreas och kikade på yrrol som jag fick i present. Klockren film kan ju tilläggas! På lördagen börjades dagen med att åka till kajevall med Andreas, Peter, Hans och Emma. Riktigt roligt var det, fort gick det, ont gjorde det och har några blåmärken som bevis. Grillade korv gjorde vi också, men tur att hans var med annars hade vi fått äta kall korv. På vägen hem svängde vi in på dollar och handlade nödvändigt gott till kvällen. Det blev nämligen förfest hemma hos Andreas och sen blev det järnvägs. Lyckad dag och kväll. Slänger in några bilder också :)

Krage

Kategori: mode & kläder

Brian Atwood

Kategori: mode & kläder


Vill hemsk gärna ha ett par skor i den här färgen.

20 mars 2011

Kategori: allmänt

Sitter ensam i lägenheten nu, ska nog roa mig med lite tv-spel sen :) Peter kom hit tidigare med min halsduk som jag hade glömt hos honom igår, så jag hakade på han till emma där det blev kaffe och lite prat, trevligt :) Tänkte lägga upp lite bilder från igår också, invigning av peters nya lägenhet, nice!

Jeffrey Campbell

Kategori: mode & kläder

Tränat

Kategori: träning & hälsa

Känner att jag måste skriva ner min träning från förra veckan, känner mig helt klart nöjd :) Det ar ju varit så himla fint väder så man måste passa på, ska ut på en runda nu snart också. Och senare blir det gymmet :)

Måndag
Gym 60 min

Tisdag
Gym 60 min

Onsdag
Gym 45 min

Torsdag
Promenad 30 min
Gym 45 min

Fredag
Promenad 50 min

Lördag
Promenad 90 min

Söndag
Promenad 90 min

Ögongodis

Kategori: mode & kläder

 

Glömde ju bort att skriva tidigare att jag har fått praktik också. Ska börja hos Outlet x, troligen blir det den 11 april. Tror och hoppas på att det bli kanon :)

15 mars 2011

Kategori: allmänt

Jag tycker tiden går så himla fort nu, men det är bra för då kommer sommaren snart :) Som jag längtar! Har haft en mycket bra helg med helt underbart väder, både fredag och lördag innehöll en långpromenad med emma :) Och på lördagskvällen träffades vi ett gäng och spelade spel och slötittade på melodifestivalen (stor besvikelse över vem som vann dock). Dippade grönsaker gjorde vi också, gott och nyttigt :) Sen på söndagen blev det ännu en långpromenad, men då i rödmyra. Så här mycket har jag nog inte gått på en och samma helg förut, men bra känns det. Kan ju även tillägga att min födelsedag börjar närma sig nu, hihi.

9 mars 2011

Kategori: träning & hälsa

Så här såg förra veckan träning ut, bättre än veckan innan det då det bara blev träning en dag, hehe. Men den här veckan ska bli ännu bättre hade jag tänkt :)

Måndag

Promenad 30 min

Tisdag
Promenad 30 min, styrka 40 min

Onsdag
Promenad 30 min

Torsdag
Styrka 40 min

Utgång

Kategori: allmänt

Var riktigt länge sen jag var ut men i lördag drog jag och Jenny ut på järnvägs. Girls night out, riktigt kul var det!