Lena Svensson

Nystart

Kategori: träning & hälsa

I går körde jag och Andreas första gympasset på fyra veckor, man får nästan skämmas. Men vi är i alla fall igång igen! I morse blev det ett till pass och på fredag väntar ännu ett :) Beach 2011 here we come ;)

20 april 2011

Kategori: skola & jobb

Klockan är 09.20 och jag har redan hunnit med en springtur och duschat. Var dock jobbigt att springa innan frukost, benen ville liksom inte följa med. Men nu blir det frukost snart och kl 12 brummar jag till outlet x. Jag kan ju meddela att jag kommer få lite extrajobb där! Så härligt :)

Stockholm 15-17/4

Kategori: allmänt

Bästa helgen på länge, kanske någonsin om vi ska ta i lite, hade jag i helgen när jag och andreas åkte iväg till stockholm :) Var faktiskt min första stockholmsvisit och jag tyckte det var helt underbart att springa runt på gatorna och kolla i alla butiker. Kanske tyckte Andreas inte att det var lika kul att shoppa i sex timmar men det var han för snäll för att säga :) Så nu är plånboken tunn men det var det värt. God mat blev det också, och en promenad i kvällssolen. Mysigt var ordet :)

12 april 2011

Kategori: mode & kläder

Nu är livet rätt bra. Igår var första dagen på outlet x och det var riktigt kul, känns som att det kan bli riktigt bra :) Kände mig sådär lagomt viktig när jag hängde ut kläder och prismärkte. Börjar 12 idag, och imorgon börjar jag redan vid halv 10 för då ska vi prata om hemsidan, spännande! Sen så blev det en liten beställning från h&m igår trots att vi ska till stockholm nu på fredag. Kunde inte hålla mig :)

 

4 april 2011

Kategori: allmänt

Underbart vilket fint väder det är. Det kan behövas efter den gråa helgen :)  Blev en springtur tidigare men nu är jag sugen på en promenad, man läre väl passa på. Sen ska jag lägga mig och sola, som jag har längtat! Men först ska jag bränna några volbeat skivor som min morbror kom hit med när jag fyllde år :)

Sen har jag världens bästa pojkvän som gav mig en resa till stockholm i present så i helgen bokade vi hotell och tågbiljetter :) Ska bli så otroligt mysigt och då håller vi verkligen tummarna för bra väder!