Lena Svensson

22 december 2010

Kategori: allmänt

Tänk att nu är det snart julafton, det går ju så himla fort :) Har haft mys hela veckan och bakade julgodis i måndags. Men känner att det där godiset är lite farligt, och har inte tränat något än den här veckan. Så funderar på om jag ska åka till gymmet samtidigt som dom andra åker och handlar. Vore ju bra att passa på :) Känner att det kan behövas nu innan jul och nyår, hehe.

Och imorn ska jag hem till andreas på dagen, men kommer dock sitta där själv. Men det är för att han har beställt en garderob som kommer och han jobbar då. Så jag får öppna åt killarna som kommer :)

16 december 2010

Kategori: skola & jobb

Men nu är inte det inte långt kvar tills jag slipper allt som heter plugg :) Ett matteprov i morgon, en inlämning i företagekonomi och en inlämning på svenskan kvar bara. Och dom är typ klara så skickar nog in det idag, känns så himla skönt! Har kämpat som tusan för att få allt klart den här veckan, för nästa vecka är det ju julveckan och då vill jag bara mysa :) Baka julgodis, kolla på gamla julkalendar och sånt där.

Ska även färga håret nästa vecka tänkte jag, så blir jag lite julig och röd i håret med, hehe.

7 december 2010

Kategori: allmänt

Har haft en kanonhelg. Julbordet var riktigt bra, trevligt folk och risa la malta sitter ju aldrig fel :D Åkte hem till en arbetskompis till andreas efteråt och blev kvar där ett par timmar. På söndagen vaknade vi kl 8 (!) och började dagen med att ligga i soffan och kika på småstadsliv :)

Nu på fredag åker vi iväg till sundsvall och julhandlar, ska bli så mysigt :)

Helg och julbord

Kategori: allmänt

Fredag igen, härligt! Började dagen med att göra ett matteprov, gick faktiskt väldigt bra! Rätt säker på att det gick bättre än sist i alla fall, hehe :) Efter det slog jag in några julklappar, det kändes lagomt juligt och mysigt :D

Sen har jag testat kläder i princip halva dagen till julbordet i morgon. Tror jag har kommit fram till något nu :D Kanske det blir ett småstadsliv-maraton ikväll, tummen upp för det!

Igår var vi ju och kollade på modevisningen, riktigt kul att se! Ska väl ta och hämta klänningen nästa vecka :)

1 december 2010

Kategori: allmänt

Nu är det äntligen december, årets mysigaste månad :) Kollade på julkalandern imorse med en kopp te, det hör ju liksom till tycker jag. Bra start på dagen var de!

I kväll blir det bonde söker fru som vanligt, och så blir det maria wern efter det. Älskar dessa tv-kvällar :)
Och i morgon ska jag åka och kolla på modevisningen på slotte. Har ju lånat ut min balklänning, så det vore ju kul att se. Och allt annat dom har sytt förstås :)