Lena Svensson

28 januari

Kategori: allmänt

Två veckor har nu gått sen Loke föddes så idag är vi ensamma eftersom Andreas har börjat jobba igen. Trodde de skulle kännas läskigare att vara själv men det går riktigt bra :)
 
Och jag hade ju bestämt mig för att komma igång med kosten nu också så idag gick startskottet! Mått och vikt är tagna  så jag har nåt att jämföra med sen, blir spännande :) Har ju ca 8 gravidkilon som ska bort och några till efter det!
 
 
Innan vi åkte hem från BB :)

Vår fina Loke <3

Kategori: allmänt

 
Länge sen jag skrev nu och mycket har hänt sen dess, vår lilla Loke har ju kommit! Den 12 januari bstämde han sig för att komm ut, så nu är han 12 dagar :) 3300 g och 49 cm lång var han,  världens sötaste med stora fina ögon. Så svårt att förstå att han faktikst är vår! Var på bvc igår och lilleman växer, väger nu 3340 g och är 50 cm :)

8 januari

Kategori: allmänt

Återigen så måste jag försöka få tag i en minneskortläsare.. Så det kan bli någon bild här ibland, hehe. Har ju bilder från jul och nyår men dom får snällt ligga kvar på kameran.
 
Idag är det den 8 januari, alltså bara två dagar kvar till bf! Så nu bara väntar vi på att något ska hända, orkar inte vänta längre :) Ska till barnmorskan imorgon och hoppas det blir sista gången. Hämtade ut ett paket idag som innehöll en babysitter, såg riktigt fin och bra ut! Det enda vi egentligen saknar just nu är en bärsele, men det kanske vi fixar när lillen har kommit :)
 
Längtar så till jag kan börja träna och röra mig igen. Så sitter och drömmer mig bort bland proteinpulver och träningsbloggar, haha. Får bli en rejäl förändring på kosten sen också. Får se när det blir bara.