Lena Svensson

Fredag!

Kategori: träning & hälsa

Hell yeah, - 0.7 kg den här veckan med så nu är det bara ett halv kilo kvar av gravidkilonen! Tog alla måtten idag med, och där hade de hänt grejer. Känns kanon, blir bara roligare att fortsätta nu :) Härlig träningsvärk har jag också, woho!
 

28 maj

Kategori: allmänt

 
Har varit och träffat föräldragruppen idag, är kul att träffas och mysa med våra småttingar :) Nu hade lillgrabben inte ökat så mycket som sist, haha. Bara 200g upp så nu väger han 7170g och är 63 cm lång. Så han hade ökat 1.5 cm istället, STOR kille :) Just nu ligger han och sover och tar igen sig. Och ingen promenad har det blivit den här veckan än, Måste väl försöka ta mig ut nåt tag :) Vill gärna blir av med sista mammakilot nu ;)
 
Nu ska jag snart börja laga köttfärssåsen som blir till middag idag, Med både morot, zucchini och andra goda nyttigheter i. Blir nog gott!

27 maj

Kategori: allmänt

 
Min lilla gofis! :)

Fredag imorgon

Kategori: allmänt

Har lagt lillkillen i vaggan nyss, tror att han har somnat :) Så nu blir det kaffe och mys i soffan för oss. Är hockey på tvn så blir datan som gäller för mig.. Är lite dålig på att uppdatera här nu, desto mer bilder på instagram men ska försöka skriva här lite ibland med :)
 
Dom senaste veckorna har jag inte följt träningsschemat alls, det är mycket annat som har blivit gjort istället som att kratta löv och annat pyssel ute. Så har fått röra kroppen ändå. Men igår blev det faktiskt två prommisar, en på 55 min och en på 30 min och det känns i höfterna idag :) Har ju bara ca 1.5 kg kvar av gravidkilonen, så snart är det målet nått! Känns så skönt för då kan jag ta mig ann resterande kilon efter det, nu är det bara att köra på!
 

Stor kille

Kategori: allmänt

Var på mammagrupp igår och lillskrutten hade ökat rejält, haha! Väger nu 6960 g och är 61.5 cm lång, så hade ökat hela 1100 g och 2 cm. Men det var på en hel månad, och viktkurvan såg fortfarande bra ut. Min lilla tjockis :) Och snart blir han 4 månader!