Lena Svensson

12 november

Kategori: allmänt

Nu är det någon som har hicka i magen, hihi.
 
Sitter vid köksbordet i huset, så konstigt att vi faktiskt är här nu! Så länge som vi har längtat och nu är det helt plötsligt verkigt. Har sovit här två nätter och det har varit så lungt och skönt, inga tåg och lasbilar utanför nu längre, haha :)
 
Det har varit full fart hela helgen, vi började ju redan i fredags med att flytta en del saker och packa så det blev en sen kväll. På lördagen fick vi hjälp av mina föräldrar att flytta resten, så även det blev en lång dag. Men vi avslutade kvällen hemma hos mamma och pappa eftersom pappa fyllde år. Så då blev det massa gott fika och Så mycket bättre :)
 
Och igår var det ju farsdag, även det en vääldigt läng dag haha.. Vi började med att åka hem till Andreas morfar och grattade honom lite i efterskott. Sen blev det hem och dona lite i huset för att sen knata ner till Andreas föräldrar där det blev middag och fika. Och efter det hem till mina föräldrar för att fika. Vi var så sjukt mätta av allt fika under dagen, men tur som det var var dom också det så vi behövde inte känns oss så oförskämda som inte villa ha så mycket.
 
Och idag har jag städat, tvättat och plockat hela dagen. Men det är ju bara kul nu :) Är helt överlyclklig över attt ha disk- och tvättmaskin!
 
Nu längtar jag bara till lördag då vi åker till sundsvall och tar en heldag på Ikea :) Vi har en lång lista att checka av. Ska bli så kul!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: