Lena Svensson

pretty nice, huh?

Kategori:


Grymt söta skor. Vill man ha en par riktigt fina skor som ändå inte tömmer hela plånboken så är halens rätta stället enligt mig. Finns så otroligt mycket fina där, både till fest och vardag. Synd att jag inte har råd och att mamma trätar på mig bara jag kollar.

IN YOUR FACE ERIK SEGERSTEDT

Kategori: allmänt



expressen
YEEEES HANNA VANN! obeskrivligt nöjd jag känner mig nu :D woooohooo

Ensam hemma

Kategori: allmänt


Nu är jag hemma ensam och passar hunden. Det innebär att lena sminkar sig roar sig på egen hand.  Höh. Men nu har väl körslager börjat! Måste tina min glasspinne lite nu. Heja Hanna!

entreprenörskap och förnyelse

Kategori: skola & jobb

Jag sa nyss till mamma att jag längtade till smoothien (en självklarhet för ultimat lördagsmys), och så kom jag på värsta iden! Att göra göra smoothieglass! Så jag mixade ihop jordgubbar och apelsinjuice och hällde i såna glassformar vi har. Det läre ju bli asgött. Så ikväll blir det isglass och körslaget. Vilka kommer att vinna?

Har annars idag suttit och kollat på lite olika högskoleutbildningar. Det är dags att börja bestämma sig för man man vill göra i framtiden nu tycker jag. Hittade några som var intressanta, bland annat entreprenörskap och förnyelse. Det är en utbildning på ett år som ger kunskap och om hur det är att driva eget företag. Det finns kurser som till exempel entreprenörskap och affärslogik, projektledning och projektarbete, Personlig utveckling - Kreativitet och Ledarskap, marknadsföring, teknisk eknomi. Alla kurser är till för att förberade inför just att driva ett företag. Jag tycker att de låter riktigt bra, är sjukt sugen på att ha ett eget företag. Där får jag bestämma och hålla på med vad jag gillar! Det gäller bara att våga.



Man fick även läsa om en tjej som heter Angela Alexandersson. Hon startade sitt företag a&a (”atractive and adoreable”), efter att ha gått den här utbildningen. Hon har en egen alteljé där hon syr käder och säljer till butiker, och hennes mål är starta en ekologiskt modebutik.
Kan hon så borde väl jag också klara det!? Det är gjort så att man ska kunna starta föratag direkt efter utbildningen. Så har man bara en riktigt bra ide som man tror på så ska det gå!

Läs här.

cheap monday höst 09

Kategori:



Det här är så grymt snyggt.

fint på fötterna

Kategori:

 
Dom här superfina skorna hittar man på H&M. Skulle jag vilja ha i min garderob till sommaren.

Jag sov ända till elva idag, skönt som fan var det. Jag var helt död. Var bara hemma och igår, kollade på le'ts dance och hade det allmänt skönt. Idag blir det nog en tills sån dag, och det ska bli skönt kan jag säga! Orkar inte göra något alls. Plus att det är final i körsalget ikväll och vi ska heja på hanna! Det får jag inte inte missa.

ida sjöstedt

Kategori:


Ida Sjöstedts höstkollektion innehåller många fina kappor. Det var färger, sammetsklänningar, paljetter och päls. Väldigt färgglatt och fint, och jag älskar paljettlegginsarna! Kan inte annat än gilla det här.

strawberrysmoothie

Kategori: allmänt

ooh min mage är proppfull. Har druckit två och ett halvt glas smoothie på allt för kort tid. Och att jag åt några kakor kan ha med saken att göra :>

Igår när jag precis hade gått och lagt mig hör jag en duns mot fönstret, tror nu man blir lite rädd då eller? Det var förstås katten som skulle in! Stackarn var skakis när han kom in så jag tror att han var rädd för något där ute, så kan de gå när man bor ute i skogen. Han brukar bara mjaua lite snällt men nu när han hoppade mot fönster var det som han sa "öppna fort som faan!" haha söt musse :)

min kappa

Kategori: allmänt



Har kollat på tre avsnitt av andra avenyn nu, måste ta igen det jag har missat. Och snart så blir det let's dance, med lite popcorn hopps jag. Mysigt värre. Så jävla skönt att min apu börjar på måndag. Nu blir det fem hela veckor utan skola, så jäkla underbart! 

Blev inte klar med kappan idag, hann inte ens börja sy på den. Höll på med balklänningen och det sista med tävlingsbidragen för ut mässan. Men jag tog några kort i alla fall. Och den är ju så gott som klar, den ska bara fållas och få några knappar :)

modevisning

Kategori:

<tänk att va så snygg>
woho nu har jag påbörjar det skriftliga med projektarbetet! En sådär 6-7 rader, men jag har i alla fall börjat. Känner mig lite småstolt över mig själv. Och samtidigt stressad, big time.

Känner mig även lite stressad över modevisningen, känner inte riktigt att jag har någon koll. Så nu ser jag fram emot mötet den 17/2 så jag får lite information och se hur det ligger till med allt. Det är ju nolia mässan den 17:e med, de ska faktiskt bli riktigt kul att åka på! Men nej nu är det väl ändå dags att sova? Jag tror nästan det, så godnatt!

när det äntligen är över

Kategori: allmänt


Usch jag tror ami börjar bli sjuk igen. Jag blir så ledsen av att se henne så, min älskling.

I'm the fucking king of the world

Kategori:

Hallongrottor

Kategori: allmänt



Nu är kappan äntligen klar snart, kommer förmodligen bli färdig imorgon. Är faktiskt väldigt nöjd. Var ju jävligt missnöjd med den ett tag med nu närman ser helheten är den riktigt söt. Eller nej helt klar blir jag nog inte, har ju inga knappar och de finns inga fina på skolan så de får jag fixa sen.
Mamma har bakat hallongrottor idag, skapligt gött kan jag säga! Och så längtar jag tills imorgon, då blir det tårta för emma fyller år nästa vecka. Men då är ju vi ute på apu så vi grattar henne imorn istället. Men jag kan säga grattis redan nu. Grattis!

naima mora

Kategori:


Tycker fortfarande hon är galet snygg.
Don't you agree?

anything goes

Kategori: allmänt

Tänk att idag har jag vart i skolan i drygt tolv timmar. Galet. Vi hade ju som sagt våran sykväll, myspys. Förmodligen för att vi ligger efter så mycket, inget som sades högt men jag kan tänka mig att det var så. Hade ju varit ännu bättre om jag hade sluppit gå ner på trafikskolan och missat två timmar. Så jag hann inte med så mycket faktiskt, sydde bara in fodret i ärmarna på kappan. Sen började jag göra mönster till den andra klänningen till projektarbetet. 
Och sen var det dags att åka hem. Så nu är jag dötrött, måste vara skolmiljön som gör en sömnig. Hade i alla fall trevligt med flickorna idag, de här måste göras om! Har hittat ett tyg som jag förmodligen kommer ha på balklänningen, det är typ vinrött/lila, skit fint. Men ska ändå ta hem ett prov imorgon så jag kan få lite smakråd av syrran.

Måste ju även säga att jag var med i Ljusdals tidning idag! För några veckor sen så fick jag ju svara på några frågor om bloggen, så idag var det med. Lite kul var det allt :)

lullabies

Kategori: allmänt




Nu säger jag godnatt och ger er två bilder som får en att längta till bättre och varmare tider.  Puss på det.
sovgott.

fruitfight

Kategori: allmänt


Ja herrgud, så här har min kväll sett ut.  Har ju nästan aldrig läxor eller prov så när det väl kommer nåt nu så känns de jättejobbigt. Fan vad lat och man har blivit. Har även brottats med en avocado som inte riktigt var mogen att lämna skalet. Vi ska ju ha sykvällen imorgon och då ville jag att den skulle ligga i min sallad. Och nu ligger han där den saten. Kommer att behöva pruta ner priset på ljud och ljus inför modevisningen då det blev lite för dyrt för kassan. Hoppas att vi kan få till något bra endå, och att dom är villig att kompromissa. Håller tummen! 

lookbook

Kategori: allmänt


Usch idag är det plugga som gäller. Det som behöver göras är teoriläxan, plugga till handelsprovet, söka information om islam, göra klart bildanalysen. Hur ska man hinna med allt!? Får försöka i alla fall. Imorgon är det våran "sykväll" på skolan, de vill säga vi har betsämt att vi får vara där och greja med vad vi vill fram till ungefär halv tio på kvällen. Det här behöver verkligen jag! Ska försöak hinna klart med kappan. Men dår har jag förstås teori imorgon med så jag måste sticka iväg på det mitt upp i allt. Skit störigt. Men jag får lite extra tid i alla fall, jag ska vara positiv nu :)

something more

Kategori: allmänt

Jäkligt snyggt. Scarlett Johansson är gjord till Marilyn Monroe på Dolce & Gabbanas senaste kampanj. awesome!



Det ligger en chokladkaka i kylskåpet, och jag får inte äta. Gosh.

fröken lena

Kategori: allmänt

Pratade med tanten på stemhamreskolan, Marianne som hon heter, och nu är det helt bestämt att jag ska vara hos dom i två veckor. Kändes väldigt kul faktiskt, hon sa att jag skulle få hjälpa folk med balklänningar och annat smått och gott. Låter kanon tycker jag. Och sen bär det av till Färila i två veckor. Men nu hoppas jag bara att jag kan hjälpa till med något. Annars blir det pinsamt :) Hoppas dom inte kommer sticka, virka eller brodera.



Teori ikväll

Kategori: allmänt

Sitter på skolan nu, smuttar på en drickyoghurt. Göttans. Måste ju stanna kvar när jag har teori på kvällarna, och de börjar vid halv 6.  Rätt skönt ändå, lungt och skönt, kan sitta vid datan, sy lite och göra vad jag vill.  Fixade boktiteln som jag behövde till min bildananalys idag, det ärnog det enda vettiga jag gjort. Men alltid nåt! Och det ärväldigt bra att jag får tid att jobba med projektarbetet, det behövs. Ska väl ta och knäppa nåt kort så folk får se vad jag håller på med :) Nej nu måste jag jobba lite. Wish me luck on teorin!

enjoy

Kategori:



shape up

Kategori: skola & jobb

Imorgon tänkte jag försöka få lite ordning på mig själv. Ta tag i bildanalysen måste jag göra. Sen så ska vi ringa en tjej angående Go Red kampanjen, vi vill att hon ska vara konferencier under dagen, och även ringa killarna som sköter ljud och ljus. Go Red är alltså en  en internationell kampanj som startade i USA för några år sedan med syfte att upplysa om kvinnors hjärtsjukdommar och samla in pengar till forskning. Det är sammarbetet mellan 1,6 miljonerklubben, hjärtlungfonden och svenska cardiologföreningen som gör detta möjligt. Och det här äger rum den 8 mars på den internationella kvinnodagen, på olika ställen runt om i sverige. Bland annat i lilla Ljusdal, där jag är med och hjälper till.  Det ska bli riktigt spännande!

my love

Kategori:

Oh, check these out. Måste säga att jag är svag för dragkedjor och platå.


frozen strawberrys

Kategori: allmänt

Gjorde en smoothie nyss, smakde nästan som slush. Det lyckades jag ganska bra med tycker jag. Det enda jag hade i var apelsinjuice och jordgubbar, gött!

Glömmer aldrig i sommras när mixern sprack! Lollo var hemma hos mig och vi skulle som vanligt göra en smoothie. Jag häller i yoghurt, mjölk, jorgubbar och mixar. Häller sen i lite mer jorsgubbar, och så pang så var jag dränkt av smoothie och det såg ut som nån spytt på mig. En jorgubbe hade alltså fastnat under själva bladen så behållaren sprack. Mysigt värre var det att torka upp. Så nu är jag väldigt noga med att tina jordgubbarna innan! Beware of the frozen strawberrys.



puss

team hanna

Kategori: allmänt

Fan att inte erik åkte ut igår på körslaget! Av någon anledning så irriterar han mig, stör mig nå sjukt mycket på han! Han borde ha åkt ut igår, i vanliga fall skulle jag ha sagt magnus men igår var dom bra. Vi blev halvt galna när dom började sjunga "Does your mother know", de är ju våran låt ! Love it. Men de skulle inte fövåna mig om erik vinner hela skiten, världen är ju allt bra galen ibland. Men jag säger GO TEAM HANNA.

H&M i vår och sommar

Kategori:

Gud vad det snöar, helt galet. Men mysigt är det, och har man riktigt tur så kanske man blir insnöad så det inte blir någon skola imorgon. Men sån tur har jag nog inte. Skoterturen igår var väldigt lyckad i alla fall, så himla mysigt! Satt bak i släden med en stor filt och sjöng, det tog ungefär en timma att åka till Harsa med det kändes inte som mer än en halvtimma. Sen käka de vi där och medans vi satt där så började det snöa. Det blev inte fullt lika kul att åka då i och med att det yrde så man nästan inte såg nåt ibland  + att de blev kallare. Men inte är jag den som klagar :) Sen åkte vi hem till Lollo och var där till runt tolv. Så jag var borta hela dagen, men helt klart en minnesvärd dag!

Det här kan jag kalla snyggt! Nämligen H&M:s vår och sommarkollektion 09. awesome!



Skoter

Kategori: allmänt

Nej nu bär det snart av, wiii! Ska bara ladda upp med lite musik så vi kan ha lite allsång bak i släden. Det kommer att bli kanon.

one way or another

Kategori: allmänt

Försökte göra mig en snygg sminkning. Är ju inte så bra på att sota så jag brukar göra en stark linje med eyeliner istället. Syns kanske inte så bra på den här bilden, det beror på att jag inte är så bra på att knäppa kort heller.

Fick tag på tanten som jobbar med slöjden på stenhamre, och hon skulle bara höra med sin kollega om jag kunde vara med henne på fredagar då hon inte arbetar den dagen, men annars gick de bara bra!. Så vi bestämde att jag skulle höra mig på måndag kväll så vi kunde gå igenom allt som behövs. Riktigt trevlig var hon, det blir nog bra det här.

fancy

Kategori:

Nej det blev ingen let's dance för mig, för då har mamma, syster och hennes pojkvän ockuperat vardagsrummet och börjat kolla på nyaste bond filmen. Vilket jag inte var särskilt sugen på att se, men det var bara att snällt sätta sig där.
Hur går det för deltagarna på let's dance då? Vilka är era favoriter? :)



Riktigt snygg blid. Snygg jacka, snygga skor. Snyggt helt enkelt!

myspys

Kategori: allmänt

Nu har jag plattat håret så jag slipper göra det imorgon, vill ju sova så länge jag kan. Vi ska nämligen på en skotertur, iväg till harsa och käka  och sen bär det nog av till lollo och så kanske det blir lite fest där :) Det kommer bli kanonmysigt!
Jag och lollo ska åka släde tillsammans, inbäddad i massa filtar ha de jag tänkt. Kul kommer det bli. Nej men nu har väl let's dance börjat, gotta go.


Hua nu ...

Kategori: allmänt

Hua nu jag mätt, nachos i lass. Sen blir det efterrätt har jag hört det ryktas om. Tobbe hade tydligen gjort glass, och fan vad gött det är med hemmagjord glass! Slutade tidigt idag i och  med att vi har fått nytt shema. Eller vi slutade runt tio i tre så de är väl inte så tidigt engentligen men är man van att sluta vid fyra så känns det jävligt bra.

Trots att jag nyss skrev att jag är proppis så sitter jag och äter choklad nu, de går alltid i en bit godis. Oavsett hur mätt man är. Men nej, nu måste jag ut till hästarna, dom ska väl ha mat dom med.



Puss

bowling for columbine

Kategori: allmänt

Jag är trött. Så nu fick jag skriva om den meningen typ tre gånger. Försökte iallafall få tag i tanten som har hand om textilslöjden på stenhamre. I typ en timma så har de varit upptaget varje gång jag ringt, de var en jävel på att prata. Så nu är jag tvungen att ringa imorgon istället. Drygt, hade velat haft det gjort nu så man slipper tänka på de under helgen.
Hade teori idag, blir matt när det är så mycket folk. Kan inte fokusera då. Sen körde jag hem, och de gick ju strålande! Även att jag fick en liten sladd, haha. Pappa tyckte att jag skulle öva på det hemma. Men jag tror nog inte det. Tänk om man har körkort om några månader, fan vad skönt. broombroom.

Kollade på en film av Michael Moore  på samhällen idag, den heter Bowling for Columbine. Har ni sett den? Så jäkla bra den var. Han visar oss den sida av USA som står för våld och vapen. Är det inte något som är fel när vem som helst kan traska in på K-Mart och köpa ammunition, och när man inför en ny lag som säger att alla måste äga ett vapen. Vi får se om skol massakern i Columbine och om vems fel det egentligen är att sånt här händer. Usch, höll nästan på att börja böla där.




Om ni inte sett den, gör det!


wind me up and watch me go

Kategori:






lookbook

blow me away

Kategori:


betsey johnson


shipley & halmos

guess what?

Kategori: allmänt

Woho Lena har rört på sig idag igen. Duktigt må jag säga, skönt som fan var det. Alldeless nyplogade vägar och jag blev sjukt sugen på att rida. Kom på att jag hade en till sak att göra på "att göra" listan, nämligen teoriläxan. Så efter promenaden och duschen sätter jag mig ner med ett glas vatten och ska börja göra frågorna. Vad händer då ? Jo, då spiller jag förstår vatten rakt på böckerna! Var bara att lägga i press, hann inte ens börja. Haha, men rätt ironiskt var det ändå. För bara några sekunder före så hade jag tänkt att " tänk om jag skulle spilla i böckerna". Sen tjoff så var de både tänkt och gjort. Har nog en rikigt klantkväll tror jag, för sen när jag skulle lägga dom i press så tänkte jag att hantlarna skulle vara bra. Och de var sååå nära att den rulla ner på golvet, de hade ju lämnat ett lagomt fint märke! Men jag lyckades i alla fall lägga i press, så då tänkte jag sätta mig i soffan med ett glad apelsinjuice, vilket jag också höll på att spilla ut när jag går in i en vägg! Jag brukar inte vara så klantig men det går att konstatetra att det här inte riktigt var inte mig dag.

funhouse

Kategori:





Skulle inte säga nej till en pälsmössa. Och gärna en vit för den delen.

APU

Kategori: allmänt

Mycket som behöver göras nu.

*Träna
*Duscha
*Göra om Pm:et
*Börja med ekonomidelen till affärplanen
*Börja med pappersarbetet till mitt projekt

Min APU är så gott som klar nu, eller halft iallafall. Ska vara två veckor på syslöjden i färila och då kommer jag att bli ledig två dagar i veckan. Så då är de projektarbete som väntar. Sen är det tänkt att jag ska vara två veckor på slöjden på stenhamre, men jag fick inte tag på nån att prata med idag. Så de blir väl ett nytt försök imorgon! Har jag riktig tur så kanske jag blir ledig någon dag även där. Man kan alltid hoppas. Men tänk om jag inte kan hjälpa ungarna någonting. Då får jag skämmas.

glitter in the air

Kategori:

Fint från lookbook.





Hemma

Kategori: allmänt

Kom hem för en timma sen, vilka långa dagar det blir när man har teori. Och feting mycket folk var det! Drygt 35 personer i ett inte allt för stort rum, vi skulle ju få dela på oss men av någon anledning har de inte blivit av än. Men till nästa vecka så kommer vi dela på gruppen. Får ju klaustrofobi. Det som är bra med dom här dagarna är ju att jag får tid att sy på mitt projektarbete.






yumie

Kategori: allmänt

Ungefär så här mycket såg jag när jag sprang, haha. Snöar de så här imorgon med så är det jag som stannar inne. Och vad jag har hört så kommer det att göra det, så jag får planera nå kul inomhus.




Sen måsta jag fresta med en bild på min smoothie! Jag är ju något av en mästare på det nu.



Puss


träna

Kategori: allmänt

Gissa vad jag gjort idag då? Var ute och sprang, de ni! Haha jag får sån konstiga saker för mig ibland. Som att ut och springa när de snöar som fan och man ser i princip ingenting. Men jävligt skönt var det måste jag säga, så de här ska jag fortsätta med. Började lite med LCHF idag, frågan är om man ska köra stenhårt ett tag och sen lite lugnare eller bara köra lite lagomt sådär? Jag är ju en sån som vill att de ska gå fort så de lutar åt en riktig rivstart! =D

work it

Kategori: allmänt

Nu har jag gjort läxan till teorin imorgon. Eller jag tror man skulle göra klart några instuderingsfrågor på hemsidan men den sidan dampar som fan och man loggas ut titt som tätt. Så de är ju faktiskt inte mitt fel :) Bröjade en ny kurs idag som heter försäljning och service. Kändes rätt lungt tycker jag fast de blir prov redan nästa vecka, det verkar inte vara så svårt. Sen sydde jag på mitt projektarbete idag, välbehövligt. Det ska vara klart om ca 2 månader och jag har knappt börjat på min första klänning, lite stressad blir man ju. Men jag vet att de kommer gå fort bara jag sätter igång, och de är nog inte allt för kompicerade saker heller.

Jag vill börja gymma! Vill ju ha muskler, inte spagettiarmar. Om man har tid någon dag så skulle man kunna träna på skolans gym, hoppas sara hakar på i så fall!



rekord

Kategori: allmänt

Jäklar, igår hade jag 37 besökare! Riktigt mycket enligt mig som vanligtvis inte har mer än 10 per dag och oftast mindre än de. Kul är det i alla fall.

 

Inser nu när jag sitter här att jag måste sätta igång att träna mer. Och äta rätt för den delen. Vill gärna börja gymma men jag har inte råd + ingen att gå med, och de är ingen lyckad kombination. Så jag ska tänka över det här och få ordning på mig själv, funderar på att käka LCHF, vad tror folket om det?  

miljövänligt

Kategori: skola & jobb

Det har kommit ut en ny tiding som heter REKO och det är KRAV som ger ut den. Den innehåller repotage, mode, inredning och annat men de som gör den speciell är förstås att den är inriktad på miljö en ekologisk livsstil. Kanske man ska ta och köpa ett nr och kolla efter, de låter som en bra ide tycker jag i alla fall!

Myskväll

Kategori: allmänt

Kolla in, en varsin sån här satt jag och mamma och myste på till en skål med popcorn. Så jäkla gött det är!
Är fortfarande förvånad över att wells åkte ut, galet. Undrar hur de blir med min praktik föresten? Jag förstår verkligen inte varför sonja har så svårt att låta mig välja själv vart jag vill vara, de är väl kanska logist att man borde få välja själv. Men icke. Inte för att jag bryr mig så mycket, men de är själva grejen att hon ska bestämma över mig som jag stör mig på. Aja ska snart sova, och då tänkte jag läsa lite i en bok som min moster kom hit med idag, den hemliga kocken tror jag den hette. Får se om jag blir nå klokare av den! Godnatt allihopa.



business woman

Kategori: skola & jobb

Sitter och kollar på olika utbildningar, men de går ju inte så lysnade i och med att jag inte har en aning om vad jag vill. Jag lägger nog sy-delen på hyllan men jag vill fortfarande vara med i modebranchen på något annat vis. Inköpare eller designer på någon butik eller kanske egen företagare? Hur ska jag någonsin kunna bestämma mig! Eller ska jag kanske satsa på att bli trubadur. När jag lärt mig spela vill säga, för det vill jag göra i alla fall.

körslaget

Kategori: allmänt

Wells var lätt bäst. Sen hanna, sen erik. Och sen Magnus, eller snarare lätt sämst. Ren jävla skandal är vad det är! Hur kan svenska folket rösta ut wells? Jag ger upp hoppet för en rättvis värld här och nu.

Tequila for my friend it makes her flirty

Kategori: allmänt

Så vad gör man då, en lördag som denna. Inte särskilt mycket och så kommer det nog att fortsätta. Blir skönt att bara vara hemma med, chilla framför tv:n med popcorn, smoothie och mörk choklad. yumyum. Hoppas de är någon bra film bara. Är sjukt sugen på att se Yrrol!  Så jäkla kul, i klass med Hem till midgård till och med! Kanske tar mig lite glass ikväll, har ju trots allt lite ont i halsen. Bara därför , inte för att jag tycker de är gott eller så.

Lyssnar just nu på pink, hennes nya skiva är bra tycker jag! check it out.



I can't help it i like to party, it's genetic! 
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you


ung entreprenör

Kategori: skola & jobb

woho, skickade nyss in religionen så nu börjar helgen! Jäklar vad skönt de ska bli att sova känner jag. snark.


Läser nu om en kille som blev stenrik på sitt UF företag, han och en kompis gjorde en webbplats med ett slags shema och kommunikationsystem som heter flexforce. Han kom på iden då han arbetade på macdonalds där cheferna fick ägna mycket tid att fösöka få tag på de anställda. Efter gymnasiet tog han upp företaget Calnet igen och år 2007 tjänade han 1,6 miljoner kr, och nu är han bara 22 år gammal! Helt galet. Fast jag tror att de kommer att gå lika bra för våra paraplyer, de är jag helt övertygad om.  



Nu ska jag gå och lägga mig och drömma sött om jesus.
see ya.

Jag, lat? nej, du säger det.

Kategori: allmänt

Kämpar med religionen!  Är inte klar på långa vägar känns det som, finns så otroligt mycket att skriva om.  Men har snart en sida och de var minimum så då ligger jag på den säkra sidan i alla fall. Ska skickas in ikväll men de ska inte vara några problem tycker jag.

Hittade några fler snygga t-shirts!



Helt awesome skulle jag vilja säga.

tufft

Kategori: allmänt

Fick en kommentar av Ljusdals tidning att dom gjorde en artikel om bloggare i Ljusdal, och dom undrade om jag ville svara på några frågor. Det gjorde jag förstås! Undrar om jag kommer att bli känd nu, som blondinbella.

Puss

awesomedude

Kategori: allmänt

Måste säga att jag var tvungen att dricka en cappuchino för att orka hålla igång idag och hade jag tyckt om kaffe hade jag absolut slurpat i mig det med. Det kanske är tid att växa upp för mig med, det är dags snart tycker jag.

 

Den 17 februari bär det av till sundsvall och noliamässan med skolan, de ska bli kul tycker jag. Kanske hittar jag något inspirerande för framtiden, utbildning och blivande karriär. Just nu är jag vilsen. Mässans tema är "Respekt-För dig själv och andra".


Sen till något ytligt!



Skulle inte det här vara något för mig, haha.

Puss

dumass

Kategori: allmänt

Nu skulle jag behöva sätta mig med religionen som ska vara klar på fredag, inte vad jag vill men det måste göras. Måste även träna och duscha. Ringde siv idag i alla fall, rätta till felet jag gjorde med mailen, haha. Klantigt måste jag säga. Sen imorgon ska vi ringa och höra med ljud/ljus killarna om dom har möjlighet att hjälpa oss med modevisingen. Fick veta idag att cafeterian är fri att låna under dagen med, väldigt bra! Börjar bli lite sjuk känner jag, ont i halsen. Dumt när man ska komma igång med träningen igen. puss på det

Go Red

Kategori: skola & jobb

Det händer så mycket i mitt liv just nu så jag vet inte hur jag ska hinna med allt längre. Skolan tar mycket tid, jag vill hinna träna och äta bra, jag ska ta körkort (gick första teoritektionen idag), sen har jag ett stort projekt på sidan av med. Sen en sak som kommer ta mycket tid men absolut kommer att vara värt tiden, är att jag och en kompis ska hjälpa till att anorda en modevisning som kommer att vara den 8 mars, nämligen på internationella kvinnodagen. Det känns otroligt roligt att få ta del av det här! För det är för en så viktig sak, hjärtsjukdommar hos kvinnor. Gå in och läs på Go Red som har den här kampanjen för fjärde året i rad!

first day

Kategori: allmänt

Nu är första skoldagen avklarad, men fan så jobbigt de var. Kändes så fel, hade vant mig vid att vara hemma och villa ju fortsätta så :D aja sånt är livet, och nu måste jag bestämma vart jag vill ha min apu i och med att men börjar om sådär 3 veckor? Stress stress säger jag bara. Blir lek med Lollo till helgen med grönsaker och dipp, de blir nice :)

guitar hero

Kategori: allmänt

Jäklar vad jag är dålig på skriva ;p Men aja, den här dagen har inte varit så händelserik. Varit hemma och myst och Lollo kom hit en stund och spelade tv-spel med mig :) Sen kollat på massa film, med popcorn och smoothie, mumms! Riktig mysdag med andra ord.

 

Sen så var det ju nyår i onsdag och då var det såklart party. Riktigt kul var det, enda negativa var nog att det kom massa okända människor dit som man inte hade någon lust att umgås med. Annars hade det nog blivit ännu roligare, men väldigt lyckad kväll som slutade ungefär halv 5 på morgonen :) Och dagarna innan var jag upptagen med att sy en klänning, haha. Hittade ingen som jag ville ha på helgen när vi var och handlade så jag var helt enkelt tvungen att sy en egen! Lite stressad var man ju, i och med att det var så kort tid kvar. Men jag hann i alla fall =) 

 

vad har hänt mer då? Jo, i fredag så var jag och lollo till hudik för hon skulle nämligen köpa en gitarr. Så då fick jag följa med och det blev lite shopping med, en mössa och lite nödvändiga saker som foundation :D Måste säga att jag också är sugen på att börja spela gitarr! Pappa var också sugen, så vem vet, vi kanske köper oss en gitarr nåt tag :)