Lena Svensson

Lanza strait-line smoother

Kategori: allmänt

Måste tipsa om en hårprodukt! Lanza strait-line smoother heter den. Köpte den för att få ner lockarna lite. Måste säga att den funkade inte så väldigt bra på mig. Men däremot så blev håret sjukt mjukt och glansigt! Tror jag har för lockigt för att de ska hälpa men har man lite mindre lockar/vågor tror jag att de funkar :) Men i alla fall, har man risigt, frissigt och torrt hår som jag ska man testa denna. Jag ska köpa flera, Superbra !

gratisgenerationen

Kategori: allmänt


Alla vet ju om att de finns massa gratissidor nu, men de är nog jävligt svårt att samla ihop poäng om man inte har en stor blogg. Det här är också en gratissida, men den verkar mycker enklare! Så jag tänker nog testa =D Vill gärna ha en data och det har jag inte råd att köpa. Så jag hoppas på tur nu! Blir medlem här.

snowstorm

Kategori: allmänt

Det var riktigt mysigt att vakna till att det snöade imorse :) Så nu har vi tagit ner vinterjackorna, skorna och mössor och vantar från vinden. Kul att testa alla grejer, och nu har man massa mer skor och jackor att ha =D Jag hade ju tänkt köpa ett par lite smidigare stövlar, men nu hittade jag maries som hon köpte förra året. Riktigt snygga! Ser lite ut som gladiatorsandaler fast stövlar, haha. Jag minns att hon sa att jag kunde ta dom då för att hon inte använde dom. Hoppas de erbjudandet fortfarande gäller ;) Sen hittade jag min mössa som jag stickade, den var faktiskt fin, Vill sticka en till sån fast vit :) Har även börjat sticka på klänningen igen från förra vintern. Fast nu vill jag inte ha en klänning längre, utan en stor tröja. Men de går nog att fixa.

giveme giveme

Kategori: allmänt

pink dreams

Kategori: allmänt

ucsh vad jag är trött, men det gör inget. För jag har köpt ett asfint påslakan idag som piggar upp =D Det är rött med rosa blommor och katter på, kanske visar sen ;) haha Köpte det på dollar. Dollar is the sit! Sen körde jag en bit med maries bil på vägen hem, gick faktiskt bra. Mot förväntan =p Nu hoppas jag verkligen att de blir nåt kul i helgen, har ingen lust att sitta hemma. Men som det ser ut nu verkar de som det blir så. Snart är de mat, tofisksallad. Nyttigt och bra :D
Puss

se det snöar

Kategori: allmänt

Wiie, de har snöat idag! Jag längtar som en tok till julen måste jag erkänna, de är ju så himla mysigt. Allt är rött och de är ljus överallt, och masa snö ute förstås. För de hoppas jag verkligen att det bli i år.  Mindre mysigt är att de blir halt, de kände marie och jag idag när vi var ute och gick med stavar. Oh yes, awesome ;)
Måste säga att jag har ganska roliga föräldrar. Dom gör och säger så där knasiga saker iband. Som nu när marie snart ska göra en tatuering kom de fram att pappa var lite sugen på att göra en!

-Men de kan man inte göra, då tror folk man är desperat.
haha lite sött, vi kom fram till att han skulle ha en liten hammare :)

Sen idag när vi kollade på bonde söker fru klämmer mamma fram när killarna kramar om varandra:
-Men dom där kan ju gå och bli tänd på varandra ju. Det bli en bög..
Jag - Böghög?
- Ja böghög.
Haha så himla bra :)

bik bok

Kategori: allmänt



Bik bok har många fina koftor, och jag skulle verkligen behöva någon. Har inte en enda! Dom har även fått mycket andra fina kläder. Har inte gillat bik bok förut men nu steg dom lite på gilla listan.
Blev för övrigt inte så mycket plugg. Satt och kämpade i ca två timmar sen blev de en paus och sen har jag inte satt igång igen helt enkelt =p haha. Men en tredjedel är nog gjord, så jag har ju kommit igång nu. Dessutom var de inte så svårt som jag trodde de skulle vara!

pluggdag

Kategori: allmänt

Lov är så himla sköönt! Eller, de borde vara, men icke. Nu ska jag sätta mig med slutuppgiften i massmedia. Det är ju inte helt lätt kan jag säga. Men gör jag klart det idag så kan jag slappna av sen och njuta av ledigheten. Om jag blir klar i dag vill säga. Det ser vi! Nu håller min syster och mamma på att flytta alla saker ur vardagsrummet då vi ska göra om det. Det hade jag hellre vart med på.
Puss

Måndag

Kategori: allmänt

Gud vad mörkt det är nu, och klockan är bara 5. Och när de är mörkt vill jag bara sitta inne och mysa så de kommer bli tufft att hålla träningen igång. Fördelen är ju förstås att de är lättare att kliva upp på morgonen istället då. aja. Var meningen att jag skulle springa idag men de blev inte rikigt så. Började springa men sen så fick jag asont i höften :s Riktigt knepigt var det, och de slutade med att jag gick större delen av rundan.



Skulle de inte vara coolt med en pälsmössa? De tycker i alla fall jag. Skulle vara rikigt varmt och fint i vinter. För övrigt så är jag partysugen som fan. Hoppas, hoppas att de blir nåt kul på halloween =)
Puss

sugarcube

Kategori: allmänt


GoJane



Så galet snygga skor. Dom i mitten skulle jag inte ha något emot att ha i garderoben. Verkligen inte. Tänk att trippa runt i dom, då skulle jag känna mig helt gorgeous :)

Ifeelperfect.

Kategori: allmänt


Jävlar vilket väder det har varit! De var lite läskigt att försöka sova när de blåste som fan ute och man hörde hur saker blåste omkull. Tur att jag hade Katta med mig :) Dessutom har vi varit utan ström i ca 12 timmar. Kom tillbaka för typ 20 min sen. Asjobbigt att vara utan ström, man kan ju inte göra något. Hoppas bara inte det blir en till sån natt säger jag då bara. Ska till Lollo och kolla på film sen så då får inte strömmen försvinna :)
Marie var i gävle för några dagar sen för att få en tatuering uppritad. Och kommer hem med ett par stövlar. Såna som jag vill ha! Jag blir galen, får nästan en tår i ögat. Nästan. Just för att jag vet att jag inte kommer ha råd att köpa ett par i år. Måste kanske kolla upp om de finns något jobb, även om jag inte orkar.

fallenleaves

Kategori: allmänt

Jag försår inte hur man kan vara så här trött. Helt sjukt. Så fort man kommer hem så längtar man bara tills klockan blir tillräckligt mycket för att lägga sig i den såå sköna sängen. Idag hade tydligen porträttfotonen kommit. Det märktes ganska snabbt när man klev in i köket och såg sig själv på väggen =p Mammsen var snabb som fan där måste jag säga. haha. Imorgon blir det att fortsätta med kappan i skolan, vill ju bara börja klippa i tyget :D Känns kul att göra två stycken, så man har lite olika att välja på nu under vintern, för dom kommer nog bli bra :) Och på torsdag börjar dex, men jag ska inte dit.  Ser verkligen inte nöjet med att gå runt, runt, heja på samma personer om och om igen och ständigt kolla på klockan för att se när man kan åka hem och dessutom frysa arslet av sig. Nej tack!

JustLovely

Kategori: allmänt



Har ni sett nåt snyggare? Tror nästan inte det. Har suktat länge efter dom här och nu är de ju faktiskt rea! Tänk om dom vore mina, vad lycklig jag skulle vara då :)

puh

Kategori: allmänt

Jävlar vad slut jag är! Var ute och cyklade med marie och tobbe, blev nog 50 min. Och alldeless innan det var jag ute och gick med Lollo :) Var ett tag sen vi sågs nu, måste ta och bestämma ett datum jag ska komma ner till dig nu. Kommer bli askul :) Aja, kan i alla fall garantera träningsvärk imorgon. Awesome!

Tog ett tag emilia, men nu har jag skrivit  ;)

snöök

Kategori: allmänt

Fan vad less jag blir på dig. Men de skiter jag i nu, jag och sara ska på snook och röja! yeey!

partey

Kategori: allmänt

Nu är APU:n över och det känns jävligt skönt, de var rätt drygt sista veckan. Fast de var väl just det att vi inte hade något att göra som gjorde det drygt. Det ska i alla fall firas med att gå ut och se snook/maskinen ikväll! Det kommer bli asbra.
Har kollat på massa filmer dom senaste dagarna, som meet the spartans, sex and the city, mamma mia och även det allra första avsnittet av thundercats =D Det kollade vi jämt på när vi var liten och spelat in det mesta. Lejon-O is the man ;) Synd bara att de var på engelska, bättre på svenska :) haha

    

gosh

Kategori: allmänt

Sitter i  skolan, men har inget att göra. Det är bara jag och stina här.  Jag blir så less, vi kommer ju ingenstans ju. Det här är tredje dagen som inte skit görs. woho.

naimamora

Kategori: allmänt



Helt sjukt vad snygg hon är, jag vill verkligen ha sån frisyr. Synd bara att man har ultra krull som inte helt villigt lägger sig ner. Men går de kanske om man rekpermanentar och använder sån där smörj som gör håret rakt? Och plattar förstås. Går förmodligen inte, men jag vill ju så gärna.

björkbackensami

Kategori: allmänt




Tog några kort på ami idag bär jag var ute och gick. Hon är ju så söt nu i vinterpälsen, trots att hon kliat av sig i stort sett all man :)

christiansiriano

Kategori: allmänt





Den senaste vinnaren av project runway.

naturdietsmoothie

Kategori: allmänt



Sitter med en sån här i handen, smak hallon/granatäppe. Helt awesome. Funderar på att ta en chokladboll, just för att de är så himla gott.

EMMABELL spring 09

Kategori: allmänt










the fashion spot

Timefortv

Kategori: allmänt



Nu blir det andra avenyn, yes!

Lördag

Kategori: allmänt

Den här helgen var helt lung för mig, har inte gjort ett dugg. Så känner mig skapligt uttråkad. Men samtigt har de varit skönt. Sov så jävla länge idag, klev upp vid halv 12! Men de behövdes nog med tanke på hur lite sömn det blev i torsdags. Var ju nämligen i gävle och partade med tjejerna =D Kalaskul var det, måste göras igen! Men just nu ser jag fram emot nästa helg då tydligen snook och maskinen kommer till ljusdal, asbra ju :) Så då drar nog jag och katta dit i alla fall. Ska bli rikigt kul för vi har ju inte setts på längre heller. Men nu ska jag nog ta och sova snart, har ju som sagt inte mycket för mig just nu, haha. Så puss.

tjo

Kategori: allmänt

Idag var de jävligt drygt på skolan, höll på med prototypen till strandväskan vi lovat göra till ett UF företag. Men jag måste erkänna att jag gjorde nästan ingenting, jag var inte mycket till hjälp ;p Och imorgon blir de "personalfest" i gävle =D haha Var inte alls nå pepp, men blev övertalad idag och nu känner jag mig ändå lite små sugen! Så när vi ändå ska till gävle passar vi på att göra en undersökning på stan så fyll gärna i en blankett om du är där :) Men sen så blir det BARTY! woho