Lena Svensson

Bästa.

Kategori: allmänt

27 oktober 2010

Kategori:

Snart november, snart december. Ah vad jag längtar till julen nu, de är så himla mysigt :) I helgen så ska klockan vridas tillbaka, vilket betyder att det blir ännu mörkare på kvällen, då blir det till att använda massa ljus!


Blir så irriterad på att dom här låtarna inte finns på spotify, eller jag hittar dom i alla fall inte, hehe.

22 oktober 2010

Kategori: allmänt

Fredag igen, så himla skönt. Fick nått ryck igår och fick för mig att jag skulle städa rummet. Nästan hela dagen tog det och en sopsäck med kläder kommer slängas och flera kassar med annat som legat och skräpat i hur många år som helst. Så nu är det fint och helt plötsligt känns rummet mycket större, haha :D

Har även ägnat tid åt att sätta in massa kort i fotoalbum, hade en hel drös med kort som ja borde ha fixat för länge sen, heh. Så himla kul att kolla på gamla bilder :) Men samtidigt jobbigt att bli påmind om vad jag saknar så.

I kväll är det tydligen hockey som gäller. Den här gången ska jag inte stå som en isbit, utan nu blir det jacka, halsduk och vantar på :)

P TO THE IGGY

Kategori:


Haha, vilken underbar.

Fredag igen, och i kväll blir det tårtbakning. Kan ju bli spännande :D

Kavaj

Kategori: mode & kläder


En sån skulle man ha :)

11 oktober 2010

Kategori: allmänt

Har haft en supermysig helg, käkade middag med andreas och peter i fredags och i lördags blev de inflyttningsfest hos emma och hans. Riktigt roligt var de :) Sen på söndagen blev det middag hos andreas föräldrar och på kvällen blev det bio. Inte lika rolig som jag trodde den skulle vara men bra ändå :) Så helgen blev inte som planerat, men den blev väldigt bra!

Och skorna kom redan i fredags, så dom har används i helgen :D

8 oktober 2010

Kategori: allmänt

Yes, matteprovet är gjort och snart bär det av till gymmet! Sen är det helg, efterlängtat :) Har även fått leveransbesked så skorna kommer nästan vecka, lycka!

Hejda mig.

Kategori:

Kom på att jag beställde den här för nån vecka sen med. Tror jag har ett problem, haha.

Bara för att de är snyggt.

Kategori:

7 oktober 2010

Kategori: allmänt

Fredag imorgon, ska bli så skönt! Speciellt nu när allt kretsar kring det där jäkla matteprovet. Längtar tills det är gjort. Det blir en riktigt soffhelg nu, bara kika på film och mysa. Och på lördag blir det även bio :) I rymden finns inga känslor, verkar så rolig!

Har pluggat matte hela morgonen så ska ut på en springtur snart så jag får rensa huvet lite, haha. Lollo och jag har varit riktigt duktiga, var på gymmet i tisdags och onsdags och sen blir ett pass även i morgon :) Muskler here i come!

En annan sak jag längtar efter är tills mina skor kommer, hihi. Mitten av oktober skulle dom komma, inte så långt kvar alltså :D

h&m

Kategori: mode & kläder


mm så fint :)

2 oktober 2010

Kategori: allmänt

Galet att det redan är oktober, bara tre månader kvar på det här året!

Var och kollade på när Peter spelade match igår, riktigt kul att kolla! Höll dock på att frysa ihjäl, kände mig som en isbit resten av kvällen, haha. Och ikväll blir det en myskväll med massa bra tjejer. Ska beställa hem kinamat och dricka lite gott och sen blir det lite godis och chips :) Ska bli härligt med en riktig tjockiskväll :D