Lena Svensson

Jag vann!

Kategori: allmänt

Fick nyss veta att jag vann halens outfit-tävling!

Gud vad glad jag blir, trodde aldrig att jag skulle vinna! Även om jag hoppades på det :) Det känns i alla fall otroligt roligt. Och nu måste jag gå in på halens och kolla vad jag vill ha, för jag får som sagt ett presentkort på 500 kr!

personligt brev

Kategori: skola & jobb

Hej!

Sitter och skriver på mitt personliga brev. Faktiskt rätt svårt, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Ska försöka bli klar med det i alla fall och sen ska jag söka jobb på bl.a h&m, lindex, åhlens. Sen får jag hoppas att det är någon som nappar :)

godnatt

Kategori: allmänt

petrol och puderrosa

Kategori: allmänt


topshop inspiration

arbetsförmedligen i morgon

Kategori: skola & jobb

Då var ännu en helg borta. Tiden går så grymt snabbt nu, så jag hinner inte med. Nu har jag varit arbetslös sen den 12 juni. Det är en rätt lång tid! Men i morgon ska jag till arbetsförmedligen. Har man inte hittat något jobb efter ca 3 månader sen man anmälde sig där så ska dom tydligen hjälpa en att hitta någon praktik. Det är jättebra att dom kan hjälpa en med det, men jag vet inte om det är det jag behöver. Hade jag bott någon annanstans så hade det nog hjälp mig, men inte i lilla Ljusdal.

Eftersom jag funderar på att söka till internationell inköpare så behöver jag erfarenhet från en modebutik. Här finns knappt några klädaffärer. Det finns sammanlagt två butiker jag kan tänka mig att praktisera på. Sen är det mest butiker för äldre. Sen om jag skulle få praktisera på en av dessa butiker (fifty fifty eller hannas/christina & co), vad finns det egentligen att göra där? Det är så små äffärer så tror inte det kommer finnas något för mig att göra :p

Men jag försöker att vara positiv. Det kan bli hur bra som helst. Men det jag helst vill är att flytta till enköping och börja jobba där. Men det kan jag inte eftersom jag inte har några pengar. Får se hur det går i morgon, kanske kan man söka nått bidrag så att man klarar av att flytta? Nej inte vet jag, som sagt vi får se i morgon :)

sell me candy, sell me love

Kategori:


Världens snyggaste naima.

naima mora

Kategori:

Jag älskar fortfarande Naimas frisyr! Hade jag haft ansiktet och håret för det skulle jag vilja ha det såhär. Nån som vet hur hennes hår ser ut nu? Hoppas att det fortfarande ser ut såhär. Så jäkla snygg.

inspiration

Kategori: allmänt


Marie jag har hittat din julklapp! Ser du den? :D

tänk dig smal!

Kategori:

Har ni nån gång sett Hypnosbanta med Paul Mckenna? Jag tycker det är riktigt fascinerande att se hur vi kan lura oss själva till att inte äta den där onödiga glassen eller chokladen med hjälp av några enkla metoder.
Att man alltid ska fråga sig själv innan man äter, är jag hungrig? Det handlar egentligen om att lyssna till sig, och vad man behöver. Börja tänka mer medvetadet gällande mat. Svårare än så behöver det ju faktiskt inte vara.

Gå in här och läs artikeln, och gå in här om du vill kolla på hans metoder på youtube. Det får du se hans speciella "knack-metod"!

Även att det blev en ny kategori i dag igen!

promenad

Kategori: allmänt

För en timma sen kom jag och mamma hem från en 50 minuter lång promenad. Mycket duktigt av oss, med stavar och allt. Så nu känner jag mig rätt trött. Ska göra mig en kopp grönt te sen. Jag och mitt te, haha.

Nej jag måste gå och kolla på idol nu!

veckorevyn blog award 2009

Kategori: allmänt

Nu kan man börja rösta på vem man tycker ska bli årets blogg. Jag vill rösta men jag vet inte riktigt på vem. Inte på någon av de större bloggarna, för det finns så otroligt många mindre bloggar som är minst lika bra. Men frågan är vem. Vem ska ni rösta på?

RÖSTA

favoritoutfit från halens

Kategori: allmänt

Det här är mitt bidrag i halens tävling om att bli månadens bloggare. Det går ut på att sätta ihop sin favoritoutfit, och den som gör den mest kreativa vinner 500 kr att handla för hos halens och blir då även månadens bloggare.

 

Det var faktiskt riktigt svårt att göra en favoritoutfit! Det fanns så mycket man kunde göra, haha. Men så här blev det till slut, jag känner mig nöjd :) Här nedanför kommer länkar till varje plagg.

 

intervaller nästa

Kategori: allmänt

I dag började jag min dag med en powerwalk och nu fortsätter jag med lite intervaller. Känner mig väldigt duktig och hurtig så då är det bara att köra. Sen när jag kommre hem ska jag belöna mig med en smoothie (som alla andra kvällar) och senare en kopp ingefärste. Jag har en ny tränings t-shirt, och det är ju mycket roligare att träna om man känner sig snygg, eller hur?

Vi hörs!

catalog outlet

Kategori:


Yes nu är det här beställt. Plus kängorna och och tightsen jag visade i går. Och allt det får jag för 688 kr! Oh ja, jag älskar rea. Budget it is! Funderar på att skapa en ny kategori där jag visar mode för oss som inte har den fetaste plånboken.

Kom förresten att tänka på att jag måste ta och sy klart kappan jag började på förut. Det kan nog inte ta allt för lång tid. Det är så sött tyg så jag vill verkligen att den ska bli klar så jag får använda den :)

new buy

Kategori:


Här ser ni ett par snygga leggings och kängor jag nog ska köpa. Eller kängorna ska jag få av mina föräldrar för att jag hjälpte till och måla nu i helgen. Yes! Jag har ju likadana fast svarta och jag älskar dom. Bodde i dom hela förra vintern. Men nu ska jag köpa en storlek mindre, dom andra töjde ut sig som tusan. 
Men nu blir det ubbe legend!

090912

Kategori: allmänt

Herregud vad jag är trött. Helst sjukt seg i kropen, orkar inte röra mig. Knappt sitta upp. Sen att jag är förskyld gör det inte bättre. Så jag kan tänka mig att resten av dagen kommer jag ligga i soffan. Nu ska jag nog ta och kika på andra avenyn, måste komma i kapp där känner jag.

fridaynight

Kategori: allmänt


Så här ser det ut hos mig nu. FREDAGSMYYYYYYYYYYS.

heart sick an' eyes filled up with blue

Kategori:


netaporter inspiration

would you?

Kategori: allmänt


Allvarligt, vad tänkte människan som designade den här groteska klänningen? Skulle du vilja lägga ut drygt 24 tusenlappar på den? No way. Den är ful på alla sätt och vis.

Ett bra sätt att visa att dyrt inte alltid är bäst.

Sjungande Koreanska Adoptivpäron

Kategori:


Detta kallas humor! Jag älskar det, alltid lika roligt :D

besökstatistik

Kategori: allmänt

Jag försår inte vilken besöksstatistik man ska gå efter. Enligt blogg.se hade jag 9 besökare i går, men enligt bloggtoppen hade jag 28. Det är rätt stor skillnad. Vilken går ni andra efter? Och hur vet man vad som stämmer? :p

true blood

Kategori: allmänt

Nu har jag kollat på andra avsnittet av true blood och tänkte kolla på tredje i morgon eller så. Har inte hänt så väldigt mycket än, men det är bra.

Men nu är det dags att sova om jag ska orka kliva upp i morgon. Har haft ont i halsen så i två dagar har jag inte kunnat tränat nåt. Det blir förmodligen ingen morgonpromenad i morgon heller men kanske nåt senare. Jag behöver det!

Godnatt

090909

Kategori: allmänt

Nu är designen ändrad, det vart bättre i alla fall :D Don't you think?

Och jag har klippt mig idag. Helt underbart, håret känns inte alls lika slitet längre. Jag hade inte märkt hur mycket uppklippningarna hade växt, för dom vara långa. Så dom kapades av en bit, så nu ligger håret fint. Det är inte ofta när det gäller mig :)

grönt te

Kategori: allmänt

Sitter med en kopp grönt te och grejar med designen. Blev inte nöjd med den nya på jag kämpar vidare med ännu en. Så det kommer nog vara rätt tyst från mitt håll ett tag. Bara så ni vet.

damn it

Kategori: allmänt

Upptäckte nyss att min design ser helt sjuk ut i explorer. Måste försöka fixa det antar jag.

090906

Kategori: allmänt

I går åkte jag och lollo till marknaden i hudik. Jag har inte varit där på väldigt många år så jag har glömt hur stort det är. För det var det! Och det var grymt mycket folk, jag hatar det, haha. Man var tvungen att tränga sig fram.
Jag har aldrig käkat langos så lollo tyckte det var dags för det. Och det var gott, men ändå inte lika gott som jag hade förväntat mig. Det var typ det jag köpte där, langos och godis. Det är det marknader går ut på!

Och brända mandlar är ju ett måste! eller hur?


Det var ett trevlig dag i alla fall. Och på tisdag ska jag knalla över till lollo och kika på ronny och ragge. Det är sista gången vi ses innnan och far i väg till spanien! Sen blir hon borta i två veckor. Hur ska jag klara mig den tiden.

Och för ungefär en och en halv timma lämna vi av marie och tobbe på stationen. Men vi planerar att åka och hälsa på dom om ca en månad :)

big hair?

Kategori: allmänt


Oh yeah. I've got some really big hair!

shining new shoes

Kategori:


Lite senare kommer marie hem. Det var ju en antal veckor sen vi var där nu och hjälpte dom flytta. Så i dag kommer dom hem med bilen. Och åker hem på söndag med tåg. Det betyder att vi kommer att kunna åka en bättre bil i framtiden. Det hurrar vi för! Och det blir massa mys nu i helgen med godis och sånt nödvändigt.

I alla fall så rindge marie mig för nån timma sen när dom var i valbo. Hon hade hittat skorna som jag fick i studentpresent, fast bruna. Och dom kostade bara 349! Det är ju ingenting jämfört med ordinarie 800 spänn. Hon frågade alltså om jag villa köpa ett par, och det villa jag! Och marie sponsrade med 100 kr så jag får dom för bara 250 kr. Det kallar jag kap :)

w i g

Kategori: allmänt

Ärligt talat, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Nu när det äntligen har blivit långt igen så skulle jag behöva klippa en decimeter. Galet slitet. Jag vill bara raka av mig allt, vill inte ha det här jävla afrohåret.
Jag måste nog gå till en frisör och be om råd. Fast jag tvekar på om dom vet vad dom sa göra heller. Mitt hår är inte som alla andras.

Gud vad mycket jag funderar på det här, vad jag ska göra. Om det fanns nåt riktigt bra löshår skulle jag nog vilja klippa mig jättekort, rakpermanenta och sy in förlängning. Vad härligt det skulle vara! Eller kanske raka av allt, använda peruk och hoppas att det växer ut nåt helt annat än förut.

Bloggen 1 år

Kategori: allmänt

Just det! I går fyllde min blogg 1 år. Bara så ni vet :D

s h o p p i n g

Kategori:


I måndag var det min lyckligast dag på länge. Katta skulle till hudik och fixa sitt pass så hon undrade om jag hade lust att hänga på. Och så kunde vi shoppa lite när vi ändå var där. Jag hade inte tänkt att köpa nåt direkt, bara nån småsak. Men när jag val kom i gång så var det svårt att sluta, haha. Nej men så mycket handlade jag faktiskt inte. Men för mig som inte har hadlat på år och dar (känns som det), så var det är mycket.

Både väskan och skorna var riktiga fynd! Hade ingen aning om att eurosko hade en till våning med rea. Tjejen med koll.

Skor - eurosko 105:-
Väska - åhlens 149:-
Klänning - h&m 199:-
Stickad tröja - gina tricot 149:-
2 Hårband  - h&m ca 20:-/st
Örhängen - 79:-

walking in brown b o o t s

Kategori:


Hos ellos hittar du dessa snyggingar. För er som letar efter ett par snygga kängor till hösten, kolla in där.
Godnatt folk.

- - - - - - -

Kategori: allmänt

Har suttit och grejat med designen i tusen år nu. Det är den jäkla headern som är problemet! Allt blir fult. Kommer aldrig bli klar.

UPPDATERING:
NU tog jag min jätte gamla header så länge. Men ska verkligen försöka fixa en ny. Måste ha photoshop!