Lena Svensson

Svart, nitar, leopard

Kategori: allmänt


Tröja - 299:-
Leggins - 249:-
Skor - 799:-

Allt från ellos.

Jeans

Kategori: mode & kläder


499 kr hos ellos.

Lördagsmys

Kategori: allmänt

Sitter och väntar på att lollo ska höra av sig. Vill ju börja våran myskväll :) Godiset lockar lite också måste jag erkänna, haha. Måste komma ihåg att ta med filmerna. Det blir skräckisar i kväll :)

Nu har i alla fall 3 veckor på praktiken gått, 5 kvar. Det är verklinge helt sjukt var tiden går! Jag hinner inte med känns det som. Och den 26 februari ska jag vara vikarie på stenhamreskolans syslöjd! Fan så nervös jag är inför det! Jag kommer bli skitförbannad på alla snorungar som inte lyssnar, men jag kommer inte våga säga till dom. Nej med det ska nog gå, bara dom inte stickar. För det kan jag inte :D


Sen så städade jag rummet i dag och kunde konstatera att garderoberna börjar bli sådär härligt fulla, haha :)

Aprikos

Kategori:


Vilken liten drömbakelse! Fantasipris också för den delen, finns hos halens för 1695 kr.  Men söt!

Tygskor

Kategori: mode & kläder


129 kr hos h&m. Måste köpa ett par vita fram mot sommaren :)

Halens

Kategori:

Nu har jag beställt från halens. Hade ju 500 kr i presentkort där sen tävlingen. Måste säga att jag har spart på den ganska länge för att vara mig!

Lårhöga kängor

Kategori: mode & kläder

Hittade dom här på nelly. Tyckte dom var skitcoola! 449 kr kostar dom, jag blev ju rätt sugen. Men är tveksam på om jag passar i lårhögt eller inte. Men snygga var dom i alla fall!

Overzise

Kategori: mode & kläder


Leopardmönstrad kofta från nelly. Tänk med stort halsband till :) Guud vad snyggt!

Sammetsklänning

Kategori: mode & kläder


Finns hos ellos för 249 kr. Lite lustigt att jag satt och funderade i dag på om jag skulle sy en sammetsklänning. I en annan modell, men ändå!

14 januari

Kategori: allmänt

Jäkla data att låta. Nu måste jag sitta vid datan här uppe igen, inge mysigt ju!

Nu ska jag fortsätta läsa dead until dark :)

Färgglad leopard

Kategori: mode & kläder


249 kr hos ellos. Man dras lätt mot lite våriga färger nu känner jag :)

Tisdag

Kategori:

Har fått mina böcker i dag! 9 nya fina böcker som väntar på att läsas. Ska duscha nu och sen lägga mig och läsa :)

Hade en väldigt bra dag på praktiken. Har börjat sy om en gammal 80-tals brudtärne klänning. Bort med puffärmarna, rosetterna och allt det där. Älskar att göra om gamla saker så det är jätte roligt :) Synd att jag inte tog ett kort på hur den såg ut från början. Hade vart kul att se skillnaden!

På mode och kläder

Kategori: allmänt

Sitter på praktiken nu. Har klippt massa prover så är alldeless skakis i handen, haha. Slutar kl 3 om jag minns rätt. Får se vad som händer sista timmen. Känns bra att vara tillbaka i alla fall :)

H&M

Kategori:

Beställt; hatt, halsband, handskar, tröja

 

Nu ska jag äntligen få min älskade hatt!

10 januari

Kategori: skola & jobb

Det är sista dagen på lovet, tänk vad fort tiden går. Nu väntar 8 veckor till på mode och kläder. Om jag inte får något jobb vill säga. Har precis hittat ett jobb jag tänker söka, det är för skobutiken ecco. Det känns som något för mig :)

Och igår åkte marie och tobbe hem till enköping. Känns riktigt tråkigt, men eftersom tiden går läskigt fort nu för tiden så kommer vi nog att ses snart igen :)

Let's dance

Kategori: allmänt

Kollade på slutet av let's dance nu. Och oj vilken fin klänning elin kling hade! Det säger jag bara :)

Vinterland

Kategori: allmänt

Hade en mysdag med lollo tidigare i veckan. Världens finaste väder, pudersnö och sol. Även igår hade vi en mysdag, tittade på fullpackat och käkade grönsaker och dipp :)

Beställt böcker

Kategori: allmänt

Wii nu har jag beställt böckerna till true blood! Köpte även en bok som heter Luftslott för 19 kr :)

Vinterskor

Kategori:

Fick en fråga förut om vad man kan använda för skor på vintern. Så jag tänkte visa lite här :) Dom här skorna använder jag mycket nu. Så himla sköna men samtidigt snygga! Här nedan ser ni lite andra fina vinterskor jag har letat upp.

I dom här skorna kan man känna sig snygg och ändå vara redo för vintern. Jag gillade inte vintern förut just på grund av att man inte kände sig särskilt fin alla klumpiga kläder och skor. Men nu känner jag inte så längre! Det finns så mycket fina och varma kläder. Och kängor är en favorit :)

Sookie Stackhouse serien

Kategori: allmänt

Många har sett serien true blood. Men är det någon som har läst böckerna? Det finns ju hela 8 stycken! Jag är grymt sugen på att läsa dom men har hört att den svenska översättningen är skit dålig. Så det får kanske bli på engelska, det blir ju träning på samma gång :D

Men det jag vill komma till var om någon har läst dom och kan berätta om dom är bra? :)

4 januari

Kategori:

Rean pågår ju fortfarande, så i dag när vi skjutsade upp tobbe till ljusdal så passade vi på att gå in på hannas och kika lite. Jag köpte en mysig svart/vit randig tröja men knappar vid axlarna, 180 kr fick jag ge för den. Helt okej säger jag :D Tänkt att mna kan må så bra av att spendera pengar! Eller, det är ju det man får för pengarna man mår bra av :)