Lena Svensson

siluette

Kategori:


Godnatt folk.

woho

Kategori:













































































































































Jo mina skor kom faktikst idag! Så halens höll sitt löfte. Jag som var så sjukt negativ, trodde inte för en sekund att jag skulle få som.  Kommer nog hämta ut dom på torsdag, hoppas jag kan ha dom bara! Mina breda fötter är inte kompis med många skor.

sortsvattnet

Kategori: allmänt

Fick tag på katta, så snart bär det av på stranden! Har gjort mig en riktigt god sallad med skinka, fetaost och ägg som jag tar mig mig. Så himla härligt att ligga och steka och ha en god sallad med sig. Och idag ska vi åka till sortsvattnet, det är riktigt mysigt där, och oftast mycket varmare i vattnet så idag blir det nog mycket bada :)

090630

Kategori: allmänt


Min goda frukost igår. Banangröt med jordgubbar. SÅ GOTT.

Idag är det sista juni, jäklar vad tiden går fort. Det betyder att marie och tobbe kommer hem snart! Och det betyder också att mina skor borde ha kommit. I slutet av juni var det menat att dom skulle komma, nu är det verkligen slutet av juni. Jag tror faktikst inte att jag kommer få dom, det verkar som att det har hänt många som har beställt från halens.

Skulle bada med katta idag, men nu får jag inte tag i henne. Plus att jag ringde hem till henne och då sa hennes mamma att hon var hos johan. Hur ska då vi kunna bada hade hon tänkt. Gosh.

natasha poly

Kategori:

ede

Kategori: allmänt

Tänk att det blev stranden en sväng ändå. Lollo smsa och sa att hon skulle dit ändå så jag for dit jag med. En och en halv timma sol blev det, inte så mycket men det är bättre än ingenting.

Måndag

Kategori: allmänt

Dagens låt - somebody told me

Hua vad slö jag känner mig. Orkar inte ens ligga i solen idag. Har ingen att åka till stranden med idag så därför är jag bara hemma. Ont i huvet har jag också. Men det är lika bra att jag är utan sol i en dag eftersom jag förtfarande är röd. Har ju inte kunnat sola ryggen på två dagar nu, haha. Så om jag vilar idag kanske jag kan göra det i morgon.

Och nästa måndag ska jag träffa my, det ska bli trevligt.

niice, I like!

årets första dopp

Kategori: allmänt

JÄVLAR vad jag har bränt mig i dag! Är röd som en kräfta och det svider här och var. Men ska till stranden i morgon igen och då ska jag smörja in mig som fan. Jag försöker se det positivt, jag kommer bli JÄVLIGT brun också!  Var så himla skönt att få bada idag, nu känns det att de är sommar.

jeä, kafeä

Kategori: allmänt



Yes idag har jag faktikst börjat bli brun. Var ju lite orolig där ett tag men nu när jag har fått en grund brukar resten gå av bara farten. Kollade ni på kvarteret skatan? Haha, alltid lika roligt.

Nej nu måste jag sova. Ska upp ca kvart i 8 i morgon och ut och gå och sen till ljusdal och handal och sen åka på stranden med katta. Det ska bli trevligt. Men om jag ska orka med så måste jag sova. Så godnatt!

Stella McCartney underwear ss09

Kategori:


Seasons come and go. Summer turns to snow.

Njut av sommaren!

torsdag

Kategori: allmänt

Dagens låt - When it was good

I dag fortsätter vi ungefär som igår. Sola, sola, sola alltså. Men färgen verkar inte vilja fastna på mig. Jag är riktigt blek och jag gillar det inte. Det är ju snart juli så jag borde börja bli liiite brun i alla fall.

Var ute och gick vid 9 igen, eller vi körde intervaller till och med!

iiuu, insåg även nu att jag borde göra rent tangentbordet. Behöver jag säga mer.

090624

Kategori: allmänt

Dagens låt - Let it rock

Viken underbar dag det har varit! Inte så händelserik, men skön. Har varit hemma med mamma hela dagen. Vi har solat några timmar och gud vad varmt det var. Så har vi tränat, var duktig och klev upp vid 9 och tog en promenad innan frukors och sen tog vi en promenad vid 6 igen.

Kul att blogg.se har uppdaterats, såg fräscht ut. Och jag gillar förändringar.

chapnlle

Kategori:



Dessa helt underabara skapelser kan ni hitta på chapnlle.

Leighton Meester

Kategori:


Hon är grymt snygg och hennes klänning lika så!

Arbetsförmedlingen

Kategori: allmänt

Kom nyss hem, har varit i ljusdal på äventyr. Skulle åka dit och anmäla mig på arbetsförmedlingen men det blev nåt fel på datorerna så jag får åka upp snart igen och göra klart det. Sen var vi på dollar och köpte ostkrokar och glass. Sen köpte mamma blommor. Det kallar jag äventyr alltså!

Nu ska jag kanske göra mig en smoothie och lägga mig och sola. Det är ju jättevarmt idag och det hurrar vi för.

Textilhögskola i borås

Kategori: skola & jobb

Idag har jag vart duktig och motionerat. Känns rätt bra måste jag säga. Kanske är därför jag har varit så rastlös med, jag har inte rört på mig tillräckligt. Sen blev vi utan ström helst plötsligt idag, lagom till maten så det blev ingen riktig middag utan en macka med massa godsaker på. Efter ca två timmar kom strömen tillbaka igen. Väldigt lägligt då jag höll på att bli galen när jag inte hade något att göra.

Sitter och kollar in textilhögskolan i borås just nu. Har funderat på om jag vill gå där eller inte, det är ju så himla svårt att veta vad man vill. Och vill jag gå där måste jag läsa matte C för att ens kunna komma in. Men det är de ju värt i så fall. Är väldigt sugen på att gå där, men samtidigt känns det inte så kul när jag måste flytta så långt. Jag har ett tag till att fundera på så det är just det jag får göra nu. Fundera.

Om det är någon som har gått just på textilhögskolan får ni gärna ge nån kommentar och ge tips och råd. Det skulle verkligen uppskattas :)

lanvin

Kategori:


En kommande kollektion från lanvin där inspirationen kommer från acapulco. Jag verkligen älskar detta! Helt grym kollektion, jag gillar allt med den.

midsommar

Kategori: allmänt

Nu är midsommar och alla fester över. Det är dags att börja vara lite nyttig igen känner jag, haha. Men midsommar var väldigt lyckad. Det var fest hemma hos lollo så då kunde jag faktiskt gå hem på natten. Det var en historisk natt! Hela kvällen var riktigt rolig och med härligt folk. Skulle gärna göra om det.

Jag är otroligt rastlös nu alltså! Jag skulle behöva ett jobb så jag har något att göra. Och tjäna lite pengar förstås, det behövs det med. Men jag ska få putsa alla fönster i min mosters hus så då får jag en peng där i alla fall. Förresten borde min skor komma nu i veckan! Nu är det ju slutet av juni.

Och i tisdag var jag och lollo till katta och grattade henne. Vi fick en tårta med grodyngel på. Supergod var den!

090617

Kategori: allmänt



Har inte mycket att säga. Så här får ni i stället en bild.

090615

Kategori: allmänt


Haha den här vill jag se.

jaha, nu fick jag veta att mina skor som skulle komma den här veckan inte kommer förens i slutet av juni. Säger man att det ska ta en vecka ska det ta en vecka också. Jag som skulle ha dom på midsommar. Men aja, jag har ju skorna som jag fick av marie. Fortfarande lika snygga :)

300:de inlägget förresten!

Studenten är över

Kategori: allmänt

Ja nu är studenten över och det känns rätt tråkigt. Skönt att skolan är slut men jag har nog inte riktigt fattat det än, haha. Kommer nog inse det i höst när jag inte har någon skola att gå till.

Men studentveckan har vart så sjukt roligt! Känns tråkigt att den är över för det är något av det roligaste jag har gjort. Och jag kommer att sakna tjejerna i klassen så vi ta och ordna en träff snart!

studenten i morgon

Kategori: allmänt

Har ingen direkt ork att skriva allt som händer nu, men till veckan blir det uppdatering!
Kan i alla fall säga att jag har skickat efter dessa skor så dom kommer nästa vecka. Och att jag fick ett par SJUKT snygga skor av min älskade syster i går som studentpresent. Och dom ska invigas i morgon när vi ska ut på barty. Dom är verkligen grymt snygga så det kommer en bild sen så ni försår varför jag är så glad :)

Och  i morgon tar jag alltså studenten, det gör en ju också liiiite glad!

studentveckan

Kategori: allmänt

Studentveckan är igång! Ska i väg till nore i kväll och inviga den med alla andra treor. Sen i morgon är det en planerad grillning i jonsparken och sen bär det ut på stadt. Men mamma tyckte att jag ska ta det lungt på tisdag för att jag ska tydligen få någon överraskning på onsdag morgon! AHH jag dör, vill veta vad det är för något!

Sen på torsdag blir det karneval på skolan och och vollyboll turnering. Ska bli kul att se hur sara klarar sig, maha.

blommigt

Kategori:


Supersöt top från halens!

today is gonna be the day

Kategori: allmänt

Förstår verkligen inte hur jag kan vara så sjukt trött. Vill bara sova hela tiden och ögonen känns som bly. Så snart är det jag som slänger mig i säng. I morgon är det mösspåtagning och min klass ska knäppa kort, usch gillar inte att ta kort. Kanske beror på att jag aldrig har sett en bild som jag faktiskt är nöjd med, haha. Så i morgon har jag min sista chans att ta en bra bild. Känn ingen press, nej nej.

Ska kika lite på tv nu, men kan lika väl säga godnatt på en gång. Så godnatt!

totally awesome

Kategori:


<Camilla Belle for Gucci>

kaboow

Kategori:


Gillar det här. Vanlig och enkel skjorta till ett par glittriga leggins. Tjusigt må jag säga.

navy

Kategori:


<from rag & bone>

Dress me, I'm your mannequin

Kategori:

090604

Kategori: allmänt

Har inte orkat skriva än men balen i lördags var väldigt bra. Så himla kul att se alla så fina och uppklädda och det var god mat. Sen att vi blev uppätna av myggor är en annan sak, men det är sånt man kan leva med.  Men det var en bra kväll på olika sätt och vis :)

Helt sjukt att de redan är 4 juni. En skoldag till och sen är det bara en vecka kvar. Student veckan. Då blir det barty!

brown

Kategori: allmänt


<nyfärgat hår>

balen 2009

Kategori: allmänt