Lena Svensson

Chokladbollar

Kategori: allmänt

Bild från nlife

Bakde nyttiga chokladbollar idag! Riktigt goda :D Egentligen ska det var 1 dl kakao, men jag tog bara hälften. Blir så starkt annars! Här kommer recept för dom som känner sig sugen. Eller gå in på länken så finns det lite andra varianter :)

 

  • 1 brk vaniljkesella
  • 2 dl havregryn
  • ½ dl  kakao
  • 40 g grovt hackad mörk choklad 72%
  • 1 dl riven kokos

Kattleksak

Kategori: allmänt


Vi köpte en leksak till musse i veckan, men han ville inte leka precis då. Haha han var en liten trötter!

Joggingtur

Kategori:

Det blev en joggingtur idag igen. Känns väldigt bra, nu kna man lägga sig med gott samvete. Och även äta nåt gött i helgen utan att känna sig allt för hemsk :D Men det blev ingen morgonpromenad. Det var världens tjockaste dimma ute så jag var inte så sugen på att gå ut. Mycket bra ursäkt för att sova lite längre, haha!

Jeanstyg

Kategori:

It's all good

Kategori:

Avslutar kvällen med lite fint från lookbook. Notera - lårhögt, skinn, stentvättat, kilklack, kedjor, päls och stickat.
Godnatt!

091018 - Latdag

Kategori:

Det här har varit en riktigt lat/tjockis dag. Bott i soffan och kollat på film. Det jag skulle behöva är en springtur! Det blir ingen morgon promenad i morgon eftersom jag och mamma ska skjutsa mormor till sjukhuset i hudik. Det blir rätt tidigt så jag orkar inte gå upp tidigare än jag brukar :D Så jag få ta igen det sen. Är faktikst sugen på att springa, det har jag inte varit på väldigt länge. Så bäst att ta vara på det! Hoppas jag känner så i morgon också :)

choulders

Kategori:

Den här är snygg! 799 kr hos chicy. You like? :)


091017 - Promenad

Kategori: allmänt

Ska ut på en promenad med Lollo och ester snart. Vi hinner inte ses så mycket nu, men det är ju alltid nåt.

Och ikväll blir jag ensam hemma, känns som att det kommer bli en seg kväll. Hoppas det är nån bra film i alla fall. Sen ska jag sätta mig och söka några jobb. Aja, nu ska jag ut och möta lollo.

Bye!

Leopard mönster

Kategori:


Klockor med leopardmönster, vad tycker ni?

Jag gillar det!

091015

Kategori: allmänt

I dag har jag mest suttit och letat efter jobb. Hittade en del faktiskt, lite här och var i landet. Så ska sätta mig och söka någon dag :) Kanske ska ta och välja ut nåt fint i halens med, men först måste jga tänka ut vad jag behöver mest. Ett par jeansleggins skulle jag vilja ha, så kanske det? Men det frestar ju väldigt mycket att köpa ett par skor, haha. Förresten så är det fredag i morgon, fan så fort dagarna går!


tv-time

Kategori: allmänt


True blood snart!

Vanilj te

Kategori: allmänt

Jag har nyss käkat en sallad till lunch och nu sitter jag med en stor kopp vanilj te. Det är så himla gott! Och nu tänkte jag göra något slags matschema, så jag vet vad jag ska göra. Annars blir det lätt att man äter nåt dåligt, och det vill jag inte. Jag är inte bäst på att planera så vi får se hur det går :)

091013 - Bokläsar väder

Kategori: allmänt

När jag gick min morgonpromenad i dag kände jag verkligen hur mycket jag saknar värmen. Snö och vinter kan vara riktigt mysigt men kylan och mörkret gör en verklikgen slö. Jag vill helst bara sitta inne om dagarna och mysa i soffan med någon film. Men då har man ju faktiskt en ursäkt att ligga och läsa nån bra bok. Nu läser jag den tredje delen av shopaholic böckerna, en shopaholic säger ja. Någon mer som läser dom böckerna? :)

Kanske jag ska ta och göra klart kappan? Tåls att fundera på.

091011

Kategori: allmänt

Sitter nu hemma trött och slö efter en händelserik helg. Var som sagt och hälsade på marie och tobbe i enköping och det var hur mysigt som helst! Sen på kvällen när vi kom hem bar det iväg till lollo och sen stadt. Synd bara att det var så tråkigt och lite folk där. Hade sett fram emot det.

Men i dag vill jag bara ta det lungt. Det vill säga titta på morden i midsomer klockan 8 i kväll :)

091008 - Enköping i morgon

Kategori: allmänt


I morgon bär det av till enköping för att hälsa på marie och tobbe. Ska bli riktigt roligt, mysa med god mat och lite shopping. Det ser vi fram emot!

Sen på lördag kväll så blir det kanske utgång. Det beror på när jag kommer hem, så jag hoppas det inte blir allt för sent. ar så länge sen jag var ut nu. Men samtigt vill jag stanna så läge som möjligt med. Så jag tar det som det kommer helt enkelt.

091006 - Första snön

Kategori: allmänt

Men nu läl snöar det!

Riktig snöslask. Snö är ju härligt men inte sån här snö. Men det ska faktikst bli mysigt med vinter och jul snart :)

Började läsa en bok som heter Jaktsäsong förresten, riktigt rolig!

Nya böcker

Kategori: allmänt

Jag hämtade ut mina böcker som jag beställde för drygt två veckorsen idag. Köpte ju sju stycken så nu har jag att göra  ett tag! Så det är det jag ska göra nu, vet bara inte vilken jag ska börja med :)

091005 - outfit

Kategori: allmänt


Ihop plock från ellos. Såg att dom hade fått in dom här snygga skorna! Gorgeous huh?

Tävling

Kategori: allmänt


Eftersom jag hade sån tur med halens tävlingen tänkte jag pressa turen ytterligare. Hos Lily kan man vinna ett presentkort på 500 kr som man kan använda i princip var som helst.

Kolla själv här :)

remake

Kategori: allmänt

Blogg under ombyggnad :D

I'm lucky

Kategori: allmänt

Woho kolla här :) Fan vad roligt.