Lena Svensson

Rött!

Kategori:


Av någon anledning blev det säms bildkvalite, men aja.
Men blev lite småkär i dom här skorna, tänk på julafton eller nyår :) Nice!

Julgodis

Kategori: allmänt

Galet vad sugen jag är på julgodis! Har massa saker jag vill testa, hehe. Om nån vecka ska jag nog ta och göra det, mumms!

16 november 2010

Kategori: allmänt

Mamma har bakat pepparkakor här hemma idag så nu känns det riktigt juligt och mysigt :) Inte långt kvar till december nu! Börjar dock känna mig lite stressad över alla julklappar som ska köpas, jag har inga ideér, hehe.

I helgen blev det först middag på järven och sen idol på kvällen, men vet fortfarande inte vem som åkte ut :D På lördagen blev det en sväng till ljusdal, köpa nån småsak och fördriva lite tid. Och på söndag blev det massa fika eftersom det var farsdag. Men det har jag tränat bort på gymmet idag, häh!

Lite senare ska jag åka iväg till katta. Hon är ensam hemma så vi ska käka middag tillsammans, det blir bra :)

11 november 2010

Kategori: skola & jobb

Jag blir galen, ska skriva en uppsats om en "nutidshistorisk händelse" men jag kommer inte på vad ja ska skriva om. Det ska vara något som skedde under 1990-talet och som har påverkat många människor. Det gäller ju att komma på ett riktigt bra ämne om jag ska kunna få ihop tre sidor om det, haha. En idé är ju att skriva om folkmordet i rwanda eller något annat krig. Har suttit och funderat i en timma nu, måste försöka bestämma mig i dag i alla fall!

snökaos

Kategori: träning & hälsa

Jäklar vilket snökaos det har varit idag! Jag var dum nog att försöka mig iväg till gymmet, vilket misstag. Höll på att köra fast inne i järvsö så jag bara vände och åkte hem, rädda sig den som kan kändes det som :D Så det blev lite pilates hemma i stället :)

Pappa fyller år idag så det har blivt ett och annat göttans, tårta, choklad och kaffe. Det satt fint! Men nu hoppas jag verkligen att jag kan åka iväg till gymmet imorn i alla fall ;)

9 november 2010

Kategori: träning & hälsa

I går blev det ju en springtur, och i dag blev det en sväng på gymmet. Helt ensam var jag där, rätt skönt faktiskt. I morgon ska det ju tydligen bli riktigt snöoväder så får se vad det bli för träning då :)

Förra veckan såg träningen ut såhär.

Måndag: styrketräning 70 min
Tisdag: styrketräning 60 min
Onsdag: styrketräning 60 min
Torsdag: springtur 20 min
Fredag: springtur 20 min

Och gud vad jag längtar till jul, allt känns så himla bra och mysigt då. Och då bör att mitt pluggande vara över och det är ju något att se fram emot :D Den 4:e december blir det första julbordet, gött! Så nu gäller det att träna på, haha.

5 november 2010

Kategori:

Inte mycket plugg gjort idag, har ju så mycket annat roligt för mig! Ska sy om jackan jag gjorde i våras, den är alldeless för stor så nu ska den sys in så jag faktiskt kan använda den :) Så idag har jag sprättat en massa och mamma har hjälpt mig att nåla in, bör inte ta allt för lång tid att få den klar. Kanske jag kan använda den innan det bli för kallt i alla fall :D Skulle ju vilja göra jackor av tygerna jag fick av marie i julklapp förra året med, men det får nog vänta ett tag till.
Har förresten varit duktig och lagat mat idag, kan ibland jag med, häh!

Och i morgon är det halloween. Ingen utgång ändå, istället bli det skräckfilm :D

Modekungen

Kategori: mode & kläder

Men mumms!

2 november 2010

Kategori: allmänt

I går blev det en mysig tv kväll :) Började med böda camping, och tänk att det finns så mycket tokigt folk i sverigen haha. Och sen blev de pensionärsjävlar, finner inga ord :D På onsdag blir det en till tv kväll med bonde söker fru, berg flyttar in och välkommen åter. Vad gjorde man utan tv:n? :)

Och idag var det full rulle på gymmet, brukar bara vara jag och lollo där med idag var det fyra till! Är ju inte direkt stort där, men det funka bra :) Beställde även nya träningskläder igår, byxor, flecejacka och sporttopp. Så nu är jag redo att springa när det blir kallt! Fick för övrigt ett jättesug på att sy idag! Kanske måste ta tag i det :) Har ju en jäkla massa tyger som jag måste göra något med, hehe. Även många halvfärdiga saker som jag kanske borde göra klart :)

Nu på lördag är det ju halloween, så stadt lockar nu i helgen. Är så kul med folk som klär ut sig! Vet inte om jag själv vågar det :D