Lena Svensson

Soool

Kategori: allmänt

Så himla fint väder den här veckan! Och vad har jag gjort, jo jag har suttit inne och pluggat. Och idag har jag tvättid så blir ingen sol nu heller. Men ska hämta tvätten vid 12 så kanske slänger mig iväg och solar efter det :D

Inget gym har det blivit i veckan heller. Har ju varit inne i kurserna, men sen så har jag och Andreas börjat cykla! Himla skönt är det att träna ute nu när det är så fint väder :)

Plugg

Kategori: allmänt



Så här blev tatueringen =)

Den här veckan är det plugg som gäller. Prov på fredag så nu ska jag försöka få in hela kursen i huvudet. Skönt när det är klart!

Recept på bröd

Kategori: träning & hälsa

Jag höftade ju bara men tror att det var ungefär så här :)

 

4-5 dl dinkelsikt
1 dl grahamsmjöl
1 dl vetekli
1 dl linfrön
1 dl russin
1 dl pumpakärnor
2 tsk brödkryddor
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
½ - 1 dl sirap
3 dl mjölk

 

175 grader i ca 60 minuter.

 



Blev jättegott!

Brödbak

Kategori: allmänt

Svängde ihop en bröd, och det blev supergott! Mumms! Måste nästan skriva in receptet sen ;)


14:e maj

Kategori: träning & hälsa

Har gjort i ordning en fruktsallad så jag kan ta en mellis i form av frukt och turkisk yoghurt innan gymmet. Bra planering där ;) Kanske ska ta och baka bröd nu också? Har avverkat en prommis 35 minuter redan och senare blir det alltså gymmet, vilken muskelgrupp som tas i dag får vi se.

Nu jobbar andreas bara tre dagar, sen blir det långhelg woho! Och på fredag ska jag äntligen göra min tatuering :)

Vikten av vikt.. eller nåt!

Kategori: träning & hälsa

Det är jobbigt med vikten just nu, och det är för att jag har gått upp så många kilon så det är svårt att förstå det. Trots vanlig kost och mycket träning så ökar det. Pratade med mamma och hon tyckte jag ska kolla upp ämnesomsättningen. Hade katta här i veckan som pluggar till sjuksköterska och hon tyckte också att jag skulle göra det. Inte bara jag som tycker det är konstigt alltså! Inte helt normalt att gå upp 3 kg över påsken och sen inte kunna gå ner ett hg. Så måste försöka få ordning på det här.

Träning snart

Kategori: träning & hälsa

Har nu ätit frukost i form av turkisk yoghurt med hallon och vindruvor och en äggmacka, mumms. Ska snart göra mig klar för att gå till gymmet, ska bli skönt att svettas och kämpa lite!

-

Kategori: allmänt

You self destructive, little girl, pick yourself up - don't blame the world
So you screwed up.. But you're gonna be OK.

My new shoes

Kategori: mode & kläder




Mina nya fina skor, dom lila är superfina i verkligheten! Nu fattas bara något tillfälle att använda dom också :)

Undrar om jag ska försöka få lite plugg gjort nu, innan det är dags för lunch, hämta tvätten och efter det kommer Katta hit =) Kaffe och massa prat kan jag tänka mig att et blir! Och så blir det ett gympass med Andreas senare :)  Och sen är det dags för fredag och helg igen, veckorna går så fort!

Hit the gym!

Kategori: träning & hälsa

 

Jodå, det blir gymmet idag!

 

Update: 60 min blandad överkropp och 20 min crosstrainer. Pretty awesome!

Har dock väldiga problem med fötterna när jag kör crosstrainer, efter ca 10 minuter börjar

det bränna och sticka i trampdynorna och tårna. Obehagligt är det. Borde nog köpa nya skor..

Regning dag

Kategori: allmänt

 

Men en rätt mysig sådan! Klev upp med Andreas vid 5 och satte igång med att frosta av frysen, det behövdes. Vågar knappt lägga upp en bild på hur det såg ut, hehe. Sen blev det frukost, halvsova lite på soffan och sen bakade jag bröd. Med gräslök i, blev jättegott :) Och nu sitter jag och göttar mig med kaffe och digestive. Måste kanske få till en gympass också? Blev ingen igår men blev två pw på 40 och 50 minuter istället =)

Citronmuffins

Kategori: träning & hälsa

Har precis bakat citronmuffins och dom blev supergoda! Ska nog åka till mami och papi imorgon och bjuda dom :)


Kände mig rätt grym imorse när jag stod på crosstrainern i hela 30 minuter. Låter inte så mycket kanske men mitt huvud vill inte köra cardio på gymmet, 15 minuter har jag bara klarat tidigare! Så det är ju dubbelt så länge ;)

Plugg

Kategori: skola & jobb

Äntligen har jag tagit tag i mig själv och pluggat idag. Jag har varit extremt bra på att skjuta upp det dom sista veckorna, vilket är väldigt dumt då jag bara har tre veckor kvar innan det är prov! Men bara jag får ett g är jag nöjd, det är inte helt lätt att plugga in en hel 100 p kurs.

Gjorde ett försök till att sola igår men det blåste för mycket. Känns väldigt jobbigt att vi inte har en balkong, instängt är ordet! Tänk om vi hade kunnat få flytta innan sommaren, det hade varit så härligt :)

Snart blir det mellis innan det är dags för gymmet =)

2 maj

Kategori: träning & hälsa

Ingen vidare bra dag idag, är trött på att vara jag ibland. Skulle vilja skrika ut hur jag känner och förklara men det är ingen som förstår ändå. Förstå hur jobbigt det är att tänka på vikten alla minuter på dygnet, året om. Alltid tänka på vad man äter, tvinga sig själv att träna. Att inte bara kunna njuta av livet. Jag hatar att det ska vara så här och ännu värre är det att det alltid kommer vara så har, resten av mitt liv. Eftersom jag suger åt mig kalorier som en svamp kommer jag alltid behöva tänka på vad jag äter. Det kommer aldrig att ändras och det gör mig smått deprimerad.

Och ingen som inte har känt dom här känslorna själv kan någonsin förstå hur jag jag känner, och därför blir jag bara förbannad när andra ska ge sina åsikter om min vikt och tycka att det än konstigt att vill träna och äta bra. Istället för att stötta och faktiskt försöka förstå.

April

Kategori: träning & hälsa



Jag stryker ett streck över april och inriktar mig på att få kryssa för så många dagar som möjligt i maj!