Lena Svensson

BARTY

Kategori: allmänt

Nu har jag ätit nachos. Alltså är jag snuskigt mätt. Men är så det ska vara. Nyduschad är jag också, så snart ska jag sätta i gång och föna ovch platta håret. Kanske en smaskig före och efter bild skulle sitta fint?

Ska ju ut i kväll så då måste man se någorlunda ut  i alla fall. Det blir jag, sara och nicko ikväll. Dom kommer ganska sent till mig av olika anledningar så det blir nog en väldigt kort förfest. Men alltid nåt! Måste välja kläder kom jag på. Det kan ta ett tag. Så ba bye.

socks

Kategori: allmänt


Så jäkla het kille. Det här gillar vi.

Lovisa - blogg?

Kategori: allmänt

Fick nyss veta att min kära vän Lovisa har skaffat blogg! Tycker jag är rikigt roligt. Nu kan jag hålla koll på henne, haha. Hjälpte henne att lägga in en bild som header. Otroligt proffsigt om jag får säga det själv. Jag hoppas du lägger in många fler bilder på dig själv i fortsättningen :>

Kolla in snyggingen. lovisawinberg

egen data

Kategori: allmänt

Nu har jag fått en egen data! Eller snart i alla fall. Ska förmodligen köpa tobbes gamla, ska bara testa den lite och så nu. Men det blir nog bra. Så nu har jag den alldeless utanför mitt rum, så himla skönt. Dock har jag inga bilder på den, med det kommer nog med tiden.

I morgon blir det utgång på järnvägs med sara. Det blir kul, vi har inte setts på väldigt länge nu!

Och i dag fyller marie år! Fikade på cupcaksen förut, dom är så sjukt goda. Känner att jag nästan måste dela med mig av reseptet. Blir lite göttans och film senare. Vi har ju cheesecake kvar och den måste ätas upp.

cupcakes

Kategori: allmänt



Åh Marie har bakat cupcakes. Hon fyller ju 21 år i morgon, så hon villa ha såna. Dom är helt sjukt goda. Och hur söta som helst. Men förra året, när hon fyllde 20. Då jävlar var det fika så det räckte och blev över! Dom här bilderna är från den dagen. Mamma och marie fick nåt ryck och bakade som tokar. Inte mig emot!
Kommer nog en bild på cupcakesen sen med, dom är grymt söta.

color me up

Kategori: allmänt


topshop

Jag gjorde ett nytt försök. Blev en aning mer färg nu, haha. Starka fäger kan vara underbart fint, men svart ligger mig närmast hjärtat.

garderobs rensning

Kategori: allmänt

Nu har jag hållt på att städa i mitt rum. Eller rättare sagt mina garderober. Har grejat i typ två timmar nu men är inte klar på långa vägar. Har så jävla mycket skit i dom! Inte bara kläder utan jag har massa saker i dom också. Så att jag inte får plats för käder och skor som ska vara där. Dags att ändra på det nu känner jag. Ska försöka bli klar i dag :>

jordgubbar

Kategori: allmänt

Nu ska jag och mamma åka till Ljusdal och köpa present till marie och sen ska vi i väg och plocka jordgubbar. Fan vad jag ska äta!

090726

Kategori: allmänt


Idag har varit en sån dag när allt känns skit. En smoothie sitter alltid extra fint då.
Igår var jag i vålsjö med lollo för att hennes pojkvän fyllde år. Väldigt trevlig kväll! Synd bara att alla drog efter ett tag för att åka till stadt. Kunde inte alla bara stanna och ha trevligt hos honom lika väl? Aja jag stannade i alla fall. Grattis Thomas!

Min syster fyller år nu på torsdag. Hjälp, vad ska jag ge henne? Vill ju ge något roligt, som skor eller liknande. Men det har jag inte råd med så jag måste komma på nåt bra nu.

bloglovin

Kategori: allmänt

try again

Kategori: allmänt

Fick en elak kommentar idag, har jag aldrig fått förut. Måste säga att den tog hårt som fan. I typ 10 minuter.
Då började jag nästan skratta. Vilken otroligt löjlig människa det måste ha varit som skrev. Som uppenbarligen gjorde det endast i syfte att vara just elak. Gör man en sån sak kan man inte vara riktigt funtat i huvudet. Tyckte säkert att han var jätterolig också. Vilket jag också tycker. Rolig på grund av att hans kommentar blev totalt misslyckad i det syfte den var menad. Så haha, try again.

Ami & Grabben

Kategori: allmänt


Våra älsklingar :> Det finaste som finns.

syster fluff

Kategori: allmänt


Hade verkligen crazy eyes här!
 
Det gäller att bjuda på sig själv.

think pink

Kategori:


Det här är skitfint! Skorna är helt otroliga. Likaså klänningen och halsbandet. Kan nästan inte bli bättre än såhär.

namnsdag

Kategori: allmänt

Ska kanske ut i kväll ändå! Men bara kanske, det vore faktiskt skönt med en hemma kväll med.

Förresten så har jag namnsdag idag! Lena Kristina Svensson

låtar

Kategori: allmänt

Dagens låt: she wolf

Så jälka less på att man inte kan ladda hem längre. Min ipod känns inte så rolig just nu. Men jag har ju spotify i alla fall! Har ni några tips på låtar?

Blir hemma hela helgen. Skulle kanske åka på persmässan med katta och folket. Men det skulle betyda alkohol tre dagar i rad. Inte vad jag behöver. Så jag får roa mig så gott jag kan hemma i stället. Ska kanske träffa lollo på söndag, var länge sen jag såg henne nu.

Och eftersom jag ska vara hemma behöver jag verkligen nya glada låtar!

looki

Kategori:


Kolla snygging shorten och hatten! LB

hemma

Kategori: allmänt

Är hemma nu efter en vääldigt lång dag i sundsvall. Skriver nog inge mer idag. Ska kolla på morden i midsomer nu, är så trött så jag vill egentligen sova. Men jag kan inte missa det!

i can't sleep when the sun goes down

Kategori: allmänt


Beslutade mig för att inte använda skorna i lördags ändå. Kändes lite för fint. Så jag får spara lite på dom!

ikea i morgon

Kategori: allmänt

Yes lördagen blev väldigt lyckad. Riktigt rolig kväll och trevliga människor. Det här vill jag göra om igen snart :) Mindre bra av mig var väl att jag tappade min mobil under kvällen. Men jag hade en sån tur att en man hittade den och ringde oss ganska på en gång dagen efter. Så han lämnade in den på macken så kunde vi hämta den där. Hade lika gärna kunnat vara en liten snorunge till ligist som hittat den och bara snott den. Jag hade en väldigt tur att han hittade den, riktigt snällt av honom. Haha det var en rätt galen kväll.

I morgon åker vi till ikea i sundsvall. Ska bli riktigt roligt, älskar ikea. Men jag har ju inget nära så jag är där väldigt sällan. Marie och tobbe ska köpa sängar och grejer till lägenheten. Dom flyttar ju om några veckor. Jag vill också flytta! Fatta vad roligt att köpa massa nya grejer och känna att det är ens eget ställe.


 

sidskogen

Kategori: allmänt

Åker till sidskogen tidigare än väntat, ska nämligen åka och bada där med. Så jag blir där hela dagen och kvällen, men det blir kul. Har packat ner hela garderoben, hinner inte välja kläder nu. Men jag ska ha min nya kavaj i alla fall. Känn som att jag ska flytta, har med mig två väskor och en kylväska med all mat och dricka.

Bra att vi hinner sola lite idag så man känner sig lite fräsh i kväll!
svarar på kommentarer i morgon :)

höstmode

Kategori: allmänt


Jeansväst, skinnjacka, mockajacka, jeans, skor - net-a-porter hatt - H&M skinnhandskar - ellos

Många tycker jag är tidigt ute men jag älskar just höstkläder. Och det känns inte riktigt som sommar nu. Den varade i ungefär två veckor och jag tror nästan inte den kommer tillbaka. Net-a-porter är inte riktigt i en normal människas prisklass, men det här är för inspiration. För åh så fint det är.

090717

Kategori: allmänt

Min hemma kväll blev inte så ensam som jag trodde. Marie och tobbe ska ut i morgon i stället, så i kväll har jag har sällskap av dom. Efter att jag skjusat mina föräldrar så körde vi ett träningspass. Så himla skönt, jag är helst slut  i kroppen. Måste erkänna att jag har världens klenaste armar! Det är pinsamt, jag klarar inte en enda armhävning. Men jag ska träna upp mig nu.

Efter träningen så förjänade vi någon belöning, så vi gjorde glass. Så himla gott! Hur enkelt som helst att göra. Man mixar bara jorgubbar med lite apelsinjuice. Riktigt svalkande på sommaren och juicen gör att den blir lite söt :)


I morgon blir det sidskogen. Det ska bli riktigt trevligt! Vill gärna ha mina nya skor, men det känns inte riktigt som att det passar där ute. Men vill man sticka ut så är det perfekt.


Känns helt sjukt att man syr en balklänning för att använda den EN gång, haha. Så därför visar jag upp den här i stället!

Tillägg om kända bloggare

Kategori: allmänt

Måste bara göra ett tillägg angående mitt inlägg om kända bloggare.
Jag tycker det är riktigt hemskt när vissa kommenterar att blondinbella inte är smal. För hon är ju smal! Eller måste man vara underviktig för att klassas som smal? Jag tycker blondinbella är jättefin och har en alldeless lagom och hälsosam kropp.

Och vissa verkar tro att den här utseendefixeringen är något jag står för, att jag vill att det ska vara så. Men så är det inte. Visst, jag är inte mer än människa. Jag dras också till det fina här i livet som alla andra. Det är nog omöjligt att göra annat i dagens samhälle. Det enda jag gjorde var att konstatera hur det faktiskt är.

dress up

Kategori:



Har nästan inte kunnat suttit vid datan någonting idag för det har åskat och mullrat till som tätt. Runt 12 idag kom det värdens skitväder! Det blixtra och hagla och spöregna. Men nu är det lungt tror jag.

Inne på lookbook hittade jag den här långklänningen med underbart mönster. Det är riktigt fint med, kanske inget jag passar i. Men snyggt är det! Den andra bilden tycker jag väldigt mycker om, gillar verkligen väskan.

startsidan

Kategori: allmänt

wow vad häftigt, jag är med på startsidan för blogg.se. Lite spännande måste jag säga. Kommentarerna strömmar in. Har suttit och svarat på massa redan. Och klockan är bara 10. Det här är jag inte van vid!

Men tack för att alla kommentarer. Jättekul att läsa. Har alltid velat ha mer respons på det jag skriver, bra som dålig. Och det få jag verkligen nu.

Puss

pretty girl

Kategori: allmänt


Ibland så måste man bara. Eller ofta när det gäller mig :>

storbloggare

Kategori: allmänt

Jag funderar ofta på hur en blogg egentligen blir känd. Det beror förstås på innehållet. Vad skriver den här personen om, och skrivs det på ett intressant sätt? Det handlar om bilder. Ser man något man gillar vill man gärna se mer av det. Men även utseendet på bloggaren har väldigt stor betydelse för hur populär bloggen kan bli. Jag tycker det är tydligt. Man måste vara smal och se bra ut för att väcka uppmärksamhet.

Någon frågade kenza hur hon fick sin blogg att synas och då svarade hon att hon inte behövde göra något särskilt. Hon hade några hundra läsare bara efter några dagar. Det säger mig att det inte bara är hennes blogg folk är intresserad av.

Jag menar inte att deras bloggar är dåliga. Utan bara att dom får uppmärksamhet för mer än bara det som skriver om i bloggen. Jag vet inte en enda bloggare som är tjock till exempel? Det stör mig att vissa lyckas bättre bara för att dom är snygga. Det är verkligen inte en rättvis värld.

kissemiss

Kategori: allmänt


Vår katt musse är allt bra rolig ibland. Det var han som var stygg mot fågeln igår.

aprikos

Kategori:


Katta var hos mig idag. Vi grattade varandra i efteskott. Väldigt, väldigt mycket i efterskott. Så trevligt att ses, vi träffas ju nästan aldrig längre. Vi pratade, skrattade och spelade wii. Och på lördag så blir det sidskogen så då ses vi igen. Jag fick i alla fall dom här underbara skorna av henne! Skorna från H&M som jag tror alla känner igen. Helt underbar färg, aprikos nästan mot rosa. Kan inte bli somrigare än så.

dead bird

Kategori: allmänt

Mh, mysigt. Slängde precis ut våran katt. Hörde hur han satt och jamande som fan i köket så jag var tvungen att gå dit och kolla. Och så har han med sig en död fågel med sig in! Jag ville inte ta i fågeln så jag försökte få honom att ta tag i den samtidigt som jag försökte lyfta ut katten. Han tappade den några gånger, usch.

Han är jämt så stolt när han har fångat något så då vill han visa upp det för oss. Vilket betyder att han kommer in med döda möss och fåglar i huset lite till som tätt. Hemskt och äckligt. Men samtidigt lite sött att han vill visa det för oss.

no internet

Kategori: allmänt

Vår granne hade sönder nån nätkabel igår så vi blev utan både telefon och internet. Det var inte så jätte kul. Blev lagat för någon timma sen men har inte vågat starta datan eftersom det har regnat och det såg ut att bli åska. Men nu vågade jag testa. Och det går bra än så länga, haha.

Var i Ljusdal tidigare i dag och köpte en present och åt katta. Sen så blev det lite impulsköp till mig själv också. Marie hade sett en svart oversize kavaj på fifty som hon trodde jag skulle tycka om. Vilket jag gjorde. 200 kr fick jag ge för den i stället för 400. Riktigt kap om jag får säga det själv. Grymt snygg är den. Sen köpte jag ett nagellack i en fin ljusrosa färg och en hårinpackning.

bring some color

Kategori:


Sånt här blir man ju glad av. Härliga, klara färger. Så som det ska vara på sommaren.

afrohair

Kategori: allmänt


Så jävla grymt hår! Afro är verkligen riktigt coolt. Men mitt afrokrull är inte fullt lika snyggt haha. Jag ska ta och testa göra ett riktigt afro nån gång och visa. Det är ungefär lika stort, men kanske inte lika tjockt.

kollage?

Kategori: allmänt

Sitter och försöker göra ett kollage på photoshop. Men jag det går verkligen inte. Jag vet inte hur man gör. Alla gör ju snygga kollage och det vill jag också göra. Har försökt många gånger men förstår inte. Det kan väl inte vara så svårt? Kan någon förklara för mig? Det skulle verkligen uppskattas.

louis vuitton campaign

Kategori:

take a picture

Kategori: allmänt



Man känner sig så himla ful när man knäpper kort på sig själv. Så därför kommer det lite fuling bilder här. Där ser ni även mitt naturliga hår. Inte många som ser ut så vill jag lova. Jag blir så sjukt irriterad på folk som klagar på sitt hår. För jag vet att mitt alltid är värre, haha.

in progresse

Kategori: allmänt



























Måste göra mig lite fin om jag ska knäppa kort!

imagin me and you, i do

Kategori: allmänt

Hello there!

Är ensam hemma, kanske jag ska passa på att knäppa några nya kort nu? Det behövs ju, bilden på headern är ju ingen höjdare. Får nog ta och fixa det!

Lollo var här idag. Jag hjälpte henne sy in två klänningar och en bh, haha. Så nu fick jag ta fram min pärla som jag fick när jag fyllde år. Den är riktigt bra. Måste ta och börja sy lite igen. Jag har ju tyg hemma så det är bara sätta fart och vara kreativ.

Ska kanske iväg till lollo senare också. Kankse, vi får se hur blir med det. Men jag hoppas att det blir så för jag har inget annat vettigt för mig.


btw fråga mig inte varför det är länkat till bubbleroom. Don't know why.

you don't know

Kategori: allmänt


Nej nu är det väl dags att sova snart. För är det fint väder i morgon (om det inte regnar), så blir det en springtur. Kom ju igång så bra men så kom skitvädret och förstörde. Annars har det varit en väldigt skön dag. Tränade tidigare på dagen och sen har jag mest slappat framför datan. Fanns inget att se på tv:n, så datan blev min vän. Men jag blir stressad över hur fort tiden går. Nu har jag vart ledig i 4 veckor tror jag! Vad blir det av mitt liv egentligen. Det undrar jag.

aja, godnatt :>

rainy day

Kategori:

Vet att det har blivit mycket bilder i dag med den här outfiten var otroligt fin så den förtjänar en plats i min blogg! Det är fina fashionflash karoline som bär den grymt snygga västen.

bildboom

Kategori:


lookbook

bikerjacket

Kategori:


Tips till den som vill ha en snygg mc-jacka men som inte vill lägga ut en förmögenhet. Den vänstra är av märket Maje och kostar alltså 4,500 kr medans den högra endast kostar 499 kr. För den som är intresserad finns den på ellos, och där finns den även i svart.

confusion never stops, closing walls and ticking clocks

Kategori:


Det första jag ser när jag går in på lookbook var den här bilden. Och oj vad jag gillar den.

rea hos nelly

Kategori:


Nelly har en stor rea nu men massa fina kläder och skor. Man blir ju lagomt sugen att köpa något. Speciellt när man ser grymt snygga kläder i en prisklass som man faktiskt har råd med.
Okej den vita spetsklänningen har inte i min prisklass, men snygg är den. Det här gillas starkt!

090709

Kategori: allmänt

Det har verkligen regnat nonstop idag. Inte ett enda uppehåll och det verkar hålla i sig. Det ska tydligen fortsätta nästa vecka med. Skit drygt, nu kan jag inte ut och springa som jag vill. Eller kan kan jag väl, men det vill jag inte. Hua hatar att vara ute i regnet.

Måste verkligen ta och knäppa  några nya kort. Säger då det.

mjau

Kategori:


Haha dom här bilderna på Adriana Lima var riktigt bra!

Tiiu Kuik

Kategori:

jobba eller plugga?

Kategori: skola & jobb

Jag vet verkligen inte vad jag vill, eller jag ändrar mig varje dag känns det som. Jag vill tjäna pengar, men samtidigt vill jag fortsätta plugga så att jag kan få ett jobb som jag verkligen trivs med sen. Funderade på komvux nu till hösten, men det känns inte kul att fortsätta som vanligt igen. Med 1050 kr i månaden plus att jag måste köpa busskort för pengarna, vilket betyder att jag kommer blir ännu fattigare än tidigare. Man måste vara 20 år för att kunna få mer bidrag, och jag är 19 år och 6 månader. Jag får alltså mycket mindre pengar bara för att jag har 6 månder kvar. Det är så sjukt, jag ser inte anledningen för det? Och vill jag jobba, finns det ens några jobb?

Jag måste göra mina val snart. Antingen fortsätta plugga och få 1050 kr i månaden eller vänta och jobba i ett år och börja plugga nästa höst. Nu önskar jag nästan att jag gick i skolan fortfarande.

fashion laptop

Kategori: allmänt

Jag skulle verkligen vilja ha en bärbar data. Då skulle jag kunna blogga oftare!

show_cravings_ad(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)

BALMAIN

Kategori:

Jag tror jag blev smått kär  den här.

JAK & JIL

Gisele Bundchen for Loewe's fall/winter09

Kategori:


oh vad jag gillar det här. Och Gisele Bundchen är supersnygg som vanligt, och även den manliga modellen Oriol Elcacho.

midgårds kväll

Kategori: allmänt

Dagens låt - happy together

Hade en väldigt trevlig kväll med lollo igår. Hade midgårds kväll men det blev lite gott och blandat. Kollade på Glenn Killing på Grand, haha alltid lika roligt! Sen kollade vi på några avsnitt av bert. Har glömt bort hur jäkla pinsam han är! Så himla bra.

- min mamma är glutenallergiker
- aha vad trevligt, ja det har man ju hört talas om.

Sen så blir det alltså stadt ikväll, det bli askul. Ska vara hemma hos lollo före, blir nog bara vi två men det kan inte bli annat än kul! Fast jag vet verkligen inte vad jag ska ha för kläder, oh vilka beskymmer man har.

new shoes

Kategori:


Hämtade skorna idag! Hur fina som helst, och höga. Snörena hade kunnat vara finare men det går ju att byta. Dom ska i alla fall invigas i morgon, då blir det nämligen stadt med lollo.

090701

Kategori: allmänt

I morgon blir det ljusdal och besöka arbetsförmedlingen igen. Och sen blir det garanterat stranden! Fan, nu är min axel börjat flagna. Inte så mysigt, men jag tror inte det syns allt för mycket och det är huvudsaken.

Kanske blir stadt i helgen, känner mig rätt sugen. Och då kan jag ha dom nya skorna :)

balmain kopior

Kategori:


Jag tävlar om dom här skorna hos shelley och joachim. Hoppas verkligen att jag vinner! Tror inte att jag gör det med tanke på hur många andra som tävlar och med tanke på att jag aldrig vinner nåt. Men hoppas gör jag :)

orange?

Kategori:


Måste få er åsikt. Visst är det snyggt med orange?
Jag diggar dom i alla fall.

Eller är det finare med vita?