Lena Svensson

shoedream

Kategori:


gojane

Kategori:


Mina drömskor är på rea. 177 kr kostar dom nu, sjukt billigt ju.

star pilots

Kategori: allmänt

Har kollat på melodifestivalen med en smoothie handen, väldigt skönt. Alltså jag kände igen melodin på låten higher med star pilots så jävla väl, så de var ungefär det enda jag satt och tänkte på. Och så kom jag på det! Velvets låt take my body close, den är det! Jag sökte på den på youtube och jag var tydligen inte den enda som märkt det, haha. Folk har redan kommenterat att dom låter likandat. Aja. Tror ni det kommer gå bra för sverige om vi kommer med en operasångare? Det går utför för sverige säger jag. 

>rosablommigt<

Kategori:



Nu är den här klänningen på G med, inte så mycket kvar nu. Som sagt så har jag en tjej som ska gå i dom på modevisningen så dom kommer snart att vara klara. Det är bra för då slipper jag stressa med det, utan då har jag bara själva skriv arbetet kvar. Men jag känner mig nöjd med allt än så länge.

Sen så sov jag sjukt länge idag, 12 timmar tror jga det blev! Klev upp vid elva idag och somnade nog runt den tiden igår kväll med. Kände mig så seg i kroppen så ni anar inte. Hade en grymt mysig kväll med lollo i torsdags. Åkte till till hudik för att sova över där. Vi var och käkade pizza och skämde ut oss några gånger, sen gick vi och handla efterrätt. Nämligen vaniljkesella, hallon och digestivekex. Så jäkla gott, det måste vi göra igen! Bästa dagen på länge i alla fall :)

27 februari

Kategori:


Jag är så jäkla trött. Hade sjukt roligt med lollo igåt, supermysigt. klev upp tidigt och åkte till ljusdal för att sy lite. Det är en tjej som ska gå i mina klänningar på modevisningen, kul måste jag säga! Så nu är det bara att sätta fart och göra dom klara. Men som sagt så är jag sjukt trött, så jag orkar inte skriva nåt direkt utan jag ska gå och borsta tänderna och sen kasta mig i säng. Natti cuties.

like it or not

Kategori:

Kom även på att jag blir tvungen att klippa i den här klänningen för att tyget ska räcka. För ena överdelan är spårlöst försvunnen så jag måste göra en ny. Lite ledsen blir jag allt, men jag är ju tvungen.

Jag får trösta mig med att klänningen till projektarbetet kommer bli grym :)
















Snart är det lov

Kategori:

Tänkt att nu är det bara en dag kvar till sportlov! I alla fall för mig, har inga lektioner på fredag. Så imorgon efter praktiken åker jag till lollo och sover över där. Ska bli så grymt roligt, hon är så jäkla bra. Och jag har faktiskt inte vart i hennes lägenhet än, lite konstigt att jag inte åker dit förens nu. Och om två veckor blir hon så stor att vi kan gå ut på krogen tillsammans, kanon!

Var på skolan och sydde igår igen, ungefär sex timmar höll jag på den här gången. Jag måste säga att det finns en gräns på hur länge man orkar. Min går vid fem timmar. När klockan blev två kände jag verkligen hur jobbigt allt kändes och hur fel allting blev redan i huvet, så då var det bara att packa ihop. Fast det kanske beror på från dag till dag. Får se hur länge jag pallar på fredag. Vill ju så gärna bli klar så jag kan ha med klänningen på modevisningen, helst vill jag ha med båda men huvudsaken att jag får med den grön/guld randiga. Det vore ju en skitbra grej för projektarbetet :)

uh that's hot

Kategori:

Nu käkar jag lite kola, mamma var så snäll och gjorde det efter mitt fiasko igår. Hennes blev bra mycket bättre, men det är inget jag skulle rekomendera för dom som inte vill riskera att en tand går sönder. Men det är jag villig att göra, lätt värt det.

Nu känner jag mig nästan helt frisk, lite ont i bihålorna bara. Så imorgon bär det av till skolan. Kanske kan klänningen bli klar? Vore riktigt kul om den kan vara med på modevisningen, måste få tag på nån som vill gå i den bara.

Tips på musik?

Kategori: allmänt

Idag har jag varit hemma sjuk för första gången på typ två år. Det var väldigt länge sen. Så jag har ängnat dagen till att göra instuderingsfrågor ungefär 200 st närmare bestämt, haha. Och kollat på massa körfilmer.

Behöver lite hjälp med modevisningen, med musiken. Har ni nåt tips på bra kvinnliga artister/sångare? Hoppas ni kan ge oss lite förslag :)

summertimes

Kategori:


<blommigt spets fläta>

present

Kategori:



Nu är det ungefär en månad tills jag fyller år, så det är dags att börja kika in lite fina grejer att önska sig i present, hehe. Nåt sånt här vore inte fy skam.

alexander wang

Kategori:

<Black is my favorite color>

Jag har fortfarande feber så idag tycker jag att det är helt okej att äta pizza :) Tycka lite synd om mig själv sådär. Även att min kola blev helt misslyckad! Hoppas mamma gör en ny sen, höh.

kola

Kategori: allmänt

Nu har jag gjort kola, fan vad gott det ska bli :D Väntar bara på att det ska stelna och sen så ska jag svulla! Lollo och jag gjorde också eget godis igår. Vi smälte choklad och blanda med flingor, så himla gott.

Skoteråkning

Kategori: allmänt

Skoterturen igår var mysig. Mindre kul vara att jag fick feber så när jag kom hem så tog jag världens längsta och varmaste dusch. Skulle till lollo sen för att grilla kölbulle och ha det trevligt, och det tänkte jag inte missa så jag proppa i mig lite alvedon, haha. Vi kollade på melodifestivalen, som inte alls var bra enligt mig. Det var rätt att EMD gick vidare men molly, hua. Hennes låt passar inte alls in i melodifestival sammanhanget över huvud taget.  Sen kollade vi på hot chic, asbra!

Även att Lollo och Dennis är världens sjukaste syskon, haha! Kan inte annat än skratta åt dom :)

Cuties

Kategori: allmänt

Vad glad jag blev när jag loggade in här och hade fått massa fina kommentarer om min klänning! Nu är jag en happy Lena :) Den här tjejen var så himla snäll och länka till mig till och med :)

Nu ska vi iväg och åka skoter. Det ska bli kul fasten jag har ont i halsen och lite i bihålorna. Jag som aldrig är sjuk!
Hoppas det går bra för er borta i valbo! :)

Klänning nr 2

Kategori:


Nu börjar klänningen ta form. Jobbade fem timmar i sträck idag. Hade kunnat hålla på längre, haha. Nu ser det inte så fint ut på grund av att det är maries minidocka jag lånat. Klänningen ska ju sitta tightare :)

Ni kan föresten se min kära far ute med gula faran i fönstret.

Marc by Marc höst 09

Kategori:



Grymt måste jag säga. Byxorna är sjukt snygga. Nog för att vi går mot vår nu, men jag gillar höstkläder.

full fart

Kategori: skola & jobb

Här är det full fart vill jag lova. Var på nolia mässan i tisdags, rätt kul. Fick med mig lite grejer hem som jag har kikat lite i, kanske finns mitt framtida yrke där någonstans, haha. När vi kom hem runt 4 så bar det direkt av på möte angående modevisningen. Och även idag har det varit möte, kom hem för bara ett litet tag sen.  Så det känns lite stressigt, man vill ju inte att något ska bli fel. Vi har ju fått mycket ansvar kring det här, med det känns ju samtidigt väldigt kul att dom litar på oss.  Men jag hörde en sak som inte lät lika så härligt i mina ögon. Och det var att radio och tv kommer att vara med, om jag hörde rätt alltså. Det ökar ju inte alls pressen. Det är ju jättebra plublicitet för go red, men  varken sara eller jag har särskilt stor lust att bli intervjuade eller så. Hua säger jag då :)

Det som kommer sen är möte den 2 mars och förmodligen rep på modevisningen den 5 mars, och så förstås den 8 mars då allt kommer äga rum. Så här kommer vi inte att ligga på latsidan.



Go red ljusdal

körlektion bokad

Kategori: allmänt

Idag har jag bokat in min första körlektion! Eller rättare sagt mina tre första körlektioner :)

projektarbete

Kategori:


Har sytt på min andra klänning idag, så nu börjar den faktiskt ta form. Känns riktigt bra. Att jag ska till färila imorgon känns inte fullt lika bra. Otroligt drygt det kommer att bli att åka ända dit på mornarna. Men går nog bra bara man kommer igång. Det som är dumt är att det går knappt några bussar dit, så skulle jag missa bussen så betyder det att jag kommer få sitta och vänta på nästa i ljusdal i två och en halv timma. woho!

melodifestivalen

Kategori: allmänt

Det kan inte finnas en enda människa som vill höra waterlo på finska.

kristen stewart

Kategori: allmänt

Längdskidor

Kategori: allmänt

haha jag ska åka längdskidor i helgen! Jag som alltid har hatat det och såg det som en pina när man var tvungen att åka på skolan, ska nu göra det helt frivilligt. Men bara för att de sjukt bra träning och vi har nämligen ett spår alldeles utanför vårat hus! kan inte bli lämpligare. Så det är bara att dra på sig grejerna och gå utanför dörren. Tycker det är dumt att inte utnyttja chansen till riktigt bra träning när man man får den, och jag måste passa på så länge det finns snö, haha :)

Men ikväll blir det bara lungt. Nu ska jag kolla på en film, another cinderella story heter den. Hoppas den är bra :)

Ljudbok

Kategori: allmänt

Jag skötte min träning även idag, 30 minuter lång promenad blev det. Även då lyssnade jag på twilight och tiden bara flög iväg. Tips till alla där ute, lyssna på en bok. Det är riktigt skönt. Jag har redan laddat hem den andra boken, eclipse (när jag hör din röst). Höh.

Nu är det bara två dagar kvar tills jag har varit på stenhamre i två veckor. Det verkligen helt sjukt hur fort tiden gått. Så snart bär det av till färilaskolan i två veckor, om jag hittar dit vill säga. OCh imorgon så slutar jag 10 tror jag det blir, haha. Har bara en lektion på morgonene för dom skulle ha hemstudiedag. Fan vad skönt! Så imorgon när jag slutar går jag upp på slotte och förtsätter med projektarbetet. Här ska jobbas!

modeveckan i köpenhamn

Kategori:

dag sju på stenhamreskolan

Kategori: allmänt

Herregud, jag sjukt trött hela tiden känns det som. Jävla ungar och köra slut på mig.  Det blev som anat ingen träning igår, men idag har det i alla fall gått som planerat. Cyklade till och med 30 min (hade twilight som ljudbok så det kändes inte som att jag trampa så länge), och sen körde jag med hantlarna. Brrra!

Hemmagjord glass

Kategori: allmänt

Jag värsta rycket och fick för mig att jag skulle göra glass idag. Så jag tog ett väldigt enkelt recept där man bara skulle mixa jordgubbar och keso. Superenkelt! Fast nu när den börjat stelna och nästan är klar så är ingen sugen längre, haha. Men det gör inget, den finns fortfarade kvar i frysen :)

glitter

Kategori:

snöväder

Kategori: allmänt

Jäklar vad det snöar ute! Hade nästan tänkt tjuvstarta med min träning och ta en promenad, men inte i det här vädret. Flera decimeter snö och mer kommer det. Och det hade vart bra om jag hade kunnat träna idag för jag vet inte om jag hinner imorgon. Det känns ju lagomt kul att inte kunna träna den förta dagen ens. Men det är så att jag har teori på kvällen så jag kommer inte hem förens runt halv åtta. Förhopnningsvis är jag inte så trött när jag kommer hem och förhoppningsvis så är det plogade vägar så jag kommer ut ändå :)

stort skratt

Kategori: allmänt

Melodifestiveln, vad är det för skit egentligen? Man blir lika besviken på hur dåligt det är men ändå så tycker man att de ska  bli lika kul varje år. Marie serneholt hade enligt mig bästa låten och hon kom inte ens vidare. Och jag kunde inte annat än skratta när caroline af ugglas sjöng. Och gick vidare. Jag kunde helt enkelt inte annat än skratta för det är så jäkla pinsamt att de faktiskt finns folk som röstar på henne. Herregud, det mina vänner är en skam för männskligheten.

shine on

Kategori:


<sommar sommar sommar>

so lets do it

Kategori: allmänt

Nu är det så att jag inte har råd att träna på gym så jag kommer att försöka göra det så bra som möjligt här hemma. Det ska nog gå lika bra det. Man behöver inget gym för att träna kondition och styrka kan man också göra hemma, med hjälp av hantlar och sin egen vikt. Men det är synd för jag tycker det är riktigt kul att träna på gym!  Så här kommer jag att försöka träna till veckan.

Måndag - 30 min promenad/jogg

Tisdag - 20 min motionscykel + styrka

Onsdag - 30 min promenad/jogg

Torsdag - 20 min motionscykel + styrka

Fredag - Vila

Lördag - 30 min promenad/jogg

Söndag - vila

Sen om det inte skulle bli exakt så här är det ju inte hela världen. Det är bara ett sätt komma igång och veta att de går i rätt riktning. Och så ska jag förstås äta lite nyttigare :)

gojane

Kategori:



Mums från GoJane.

gotta change

Kategori: allmänt

Vilka latdagar jag har nu för tiden. Gör i princip ingenting. Men jag planerar just nu för min kommande träning och diet så därför passar jag på nu och vara onyttig! Hoppas kunna börja på nu på måndag, för jag känner att det måste bli ändring. Så jag ska göra ett träningsshema så jag vet vad jag har att göra när jag kommer hem på dagarna. Så min polare datan får komma i andra hand då! Hur brukar ni träna en vanlig vecka? :)

benjamin button

Kategori: allmänt


Jag har nyss kollat på den nästan tre timmar långa filmen the curiour case of Benjamin Button. Så himla bra var den. Satt och böla lite titt som tätt för den var samtidigt så sorglig. Man måste se den här, den berör verkligen.

Har även laddat hem twilight som ljudbok, så ikväll kommer jag att somna sött :)

hot chocolate

Kategori: allmänt


Kolla vad nyttig jag är. Nej, kanske inte, men gött som fan var det i alla fall. För er som inte ser är det varm choklad med marsmallows i. Inte den finaste bilden men jag kan lovaer att de var supergott :)

utmanad

Kategori: allmänt

Jag blev utmanad av Jessica och det gick ut på att  man skulle gå in på mina bilder, leta upp mapp nr 6 och sedan ta bild nr 6 för att plublicera och skriva om i bloggen! Och därfefter utmana sex andra!



Det blev alltså den här bilden. Hoppas katta inte har något emot att jag visar den här (fast hon vet ändå inte om att jag har en blogg och det man inte vet mår man inte dåligt av, eller?). Men jag tycker  vi ser rätt hot ut. Den har kvällen minns jag som väldigt bra. Katarina var så snäll och hjälpte mig att färga håret och sätta i förlängning. Stort tack ska du ha för det! Och det här är bara en av mååånga snygga bilder som togs den kvällen.

Sen utmanar jag: amanda, louise, vilma, maria, daniella och frida.

LCHF

Kategori: allmänt

Nu är det ju så att jag försöker äta enligt LCHF. Men det går inte så jäkla bra. För jag har verkligen ingen självdiciplin över huvud taget, och det suger. För jag vill gå ner i vikt och jag vill se fin ut i klänningen på balen. Men det känns nästan omöjligt om jag inte skärper mig snart!

 Är det nån fler som kör efter den här "metoden"? I så fall har ni några tips eller så? Det vore uppskattat med lite peppning nu :) 

dag tre på stenhamreskolan

Kategori: allmänt

Jag är så sjukt trött hela tiden. Jag sitter bara och tänker på hur skönt det skulle vara att lägga sig i sägen, sova. Men samtidigt är de ju lite tråkigt att gå och lägga sig så fort man kommer hem, typ i alla fall. Kom hem runt halv åtta idag. Blev en lång dag som innebar praktik till kl ett, gå upp till skolan och jobba på projektarbetet och sen ner till körskolan kl 17.30 för att sen sitta där i en och en halv timma.

Det går väldigt bra på praktiken i alla fall, lungt och skönt är det. Fast lite segt när jag har en timmas lektion på morgonen och sen två timamrs rast och sen en timma lektion och sen slutar jag.  Så det är både skönt och segt. Mest skönt.

look totally awesome

Kategori:

säng time

Kategori: allmänt

Fan vilken fet läxa vi fick på teorin, typ halva boken på en gång. Så jag gjorde lite idag och så fortsätter jag imorgon. Har kollat klart på filmen i alla fall, den var bra tycker jag. Sån där töntig tjej film :) Men nu är jag trött som ett as så det ska bli så skönt att sova.  Och imorgon behöver jag ju inte kliva upp och göra sallad, vilket betyder att jag kan sova lite längre. Och det hurrar vi för! God natt honies .

wild child

Kategori: allmänt


Nu ska jag kolla på wild child, bara för att jag är så himla cool. Men är fan sugen på att se twilight igen. Helt jävla underbar film. Blir lyckig av att bara tänka på den.

nitar och läder

Kategori:


Måste skaffa mig ett par sandaler, alla andra barnern har ju. höh.

dag ett på stenhamreskolan

Kategori: allmänt

Första dagen på min upu är nu gjord, och jag måste säga att det känns inte alls jobbigt. Jag har alltid hatat att praktisera med nu känns det till och med lite roligt. Först var det hur lungt som helst men sen på sista lektione fick jag allt jobba! LENA, LENA, LENA! Alla skulle ha hjälp och de var på en gång, här väntar vi inte! haha. Det enda som var drygt idag vara att jag klev upp och gjorde min sallad imorse, stressade som fan, och glömmer den hemma. Skapligt less jag kände mig när jag insåg det på tåget på väg till ljusdal. Men man kunde få en sallad på skolan också men jag är så folkskygg så jag vågade inte gå inte där, haha. Nej istället vadrade jag iväg och köpte en drickyoghurt till lunch. Och jag passade även på att gå in på parfymshopen och handla en parfym (det var verkligen tvärslut hemma) och ett fint ljusrött läppstift.

Jag hade 91 besökare här igår, superroligt :)

Men nästan alla kommentarer har försvunnit, hoppas dom kommer tillbaka snart.

love

Kategori: allmänt

åhh, jag finner inga ord. Kan inte sluta le.

twilight

Kategori: allmänt


Ska jag kolla på twilight. Hoppas den är bra nu :)

it's like a cupcake

Kategori:


>den här sminkningen gillas starkt<

1 februari

Kategori: allmänt


Mätt och belåten är jag nu. Mami gjorde asgod ( och nyttig) mat idag. Det blev lax, dragonsås och stekt grönsaksblandning på tallriken. Och jag är helt seriös när jag säger vad som helst blir gott bara man har dragonsås till.

Och här ovan ser ni min hemmagjorda glass :)

besöksrekord

Kategori:

Helt sjukt att det är 1 februari idag. Tiden går så jävla fort så jag jag förstår inte hur man ska hinna med allt. Just därför sitter jag och skriver på rapporten till projektarbetet nu, har börjat skriva en sömnadsbeskrivning. Vet faktiskt inte hur jag ska lyckas fylla ut hela rapporten, har inte så mycket att säga. Och imorgon börjar ju min upu! Lite nervöst är det ju, men samtidigt ska de bli kul och skönt att komma bort från skolan.  Och jag kommer förmodligen få mer ledig tid så jag tänker passa på att gå i några affärer som man annars aldrig har tid med. Ska nämligen köpa mig ett par jeans hade jag tänkt för det är rea, och jag är i stort behov av nya jeans! Och så vill jag köpa en parfym och nått snyggt läppstift, så de ska jag också göra nån dag.
 
Igår var jag som sagt ensam hemma så jag roade mig med att kolla på film, bland annat edwars scissorhands. Jag har faktiskt aldrig sett den förut så de var väl dags nu. Jag gillade den, edward var så jäkla sööt. Inte så konstigt när han det är Johnny Depp som spelar han. Samtidigt som det var skönt att vara hemma så hade jag gärna gått ut med och haft kul, men så blev det inte. Men nina och jag hade det mysigt tillsammans när vi satt och kollade på körslget och åt popcorn. Och jag fick ju lite sms som gjorde det hela lite roligare med :)

Det var dessutom besöksrekord här igår. Hela 50 personer som hittade hit, riktigt kul :)

Kolla in dom här skorna från Nelly. Dom vill jag ha!


hot stuff

Kategori:


Fint i sommar från forever21. Sjukt snyggt med slitna jeans, hatt och boots.


Godmorgon!

Kategori: allmänt

Godmorgon! Eller nu var det väl ett tag sen, men så går det om man går upp sent. Jag gillar bilden, visst är den snygg? Ögonen är så där lagomt snea så jag ser lite drogad ut. I like it! Som sagt, så här går det när jag är ensam hemme. Min hemmagjorda isglass gjord på smoothie blev kanon i alla fall. Just därför så tog jag två stycken. Och jag har fortfarande två stycken kvar som jag ska ta sen idag. Mums!

yeah you

Kategori:


Jag älskar den här klänningen, så himla fin . Rosett, tub och spets. awesome.