Lena Svensson

Red?

Kategori: allmänt

Jag håller ju på att göra håret ljusare. Men så såg jag den här bilden, gillar verkligen den här färgen jag hade i höstas! Får bli till hösten igen ;)

Sommarutmaningen, vecka 9

Kategori: träning & hälsa

Den här utmaningen går väl inge vidare men tränar det gör jag i alla fall, tre gympass och en promenad har det blivit än så länge.  Och senare blir det ett till pass på gymmet, och det är väl förmodligen den träning som kommer bli den här veckan! Jag brukar försöka träna ifrån mig så jag kan vara ledig på helgen ;) Och nu på lördag ska vi ut med Peter och Elin, ska bli riktigt kul!

Men sen har jag planer på att köra en nyttig månad igen, känner att jag skulle behöva det. Så får väl passa på att götta mig i helgen haha.

Skor beställda!

Kategori: mode & kläder

Min stora svaghet är skor, och både mamma och Andreas skäller på mig om jag kikar på just skor för jag inte ska köpa fler, haha. Men idag kände jag ett väldigt sug och beställde två par på nelly. Jag gillar ju höga klackar men samtidigt vill jag att dom ska vara bekväma, så därför är kilklack och platå perfekt ;) Sen var det ju rea på dom här så fick båda för knappt 400 kr!

Veckans träning

Kategori: träning & hälsa

Måndag - styrka 45 min, crosstrainer 15 min
Tisdag - styrka 40 min
Onsdag - styrka 75 min, prommis 20 min
Torsdag - styrka 45 min, pw 30 min, pw 48 min
Fredag - styrka 35 min
Lördag -vila
Söndag - vila

 

Nöjd! Veckans första pass bli senare idag =)

Stor jordgubbe

Kategori: allmänt

Ja vi hittade en väldigt stor jordgubbe i påsen idag ;) Helst sjuk!

Kesella och bär

Kategori: träning & hälsa

Tog en pw idag och på vägen hem gick jag in på ica och köpte med mig lite kesella. Så dagens mellanmål blev kesella, med mixade hallon och jordgubbar.



Och så blandar vi lite, tada!

Helt galet

Kategori: träning & hälsa

Har inte vägt mig sen före påsk och har tänk väga mig flera dagar den här veckan men har glömt bort det. Idag vägde jag mig och jag blev chockad! Den här veckan har jag gått med tankarna att jag inte behöver vara så sträng mot mig själv hela tiden, därav kladdkakan jag bakade.Jag måste väl kunna äta något gott mitt i veckan utan att må dåligt över det. Men tydligen kan jag inte det, tydligen kan jag aldrig äta något gott utan att det sätter sig stenhårt på kroppen. Nu blir det till att fundera hur jag ska göra för så här kan det inte fortsätta. För om jag ska gå efter vikten imorse har jag gått upp alla 10 kg jag förut gick ner! Nog för att jag har bra mycket mer muskler nu, men gör jag inte något åt det så kommer det ju fortsätta stiga..

Mat och lite sött

Kategori: allmänt

Dagens supergoda ihop-plock! Grillad kyckling, soltorkade tomater, pasta och creme fraiche + salt och vitpeppar. Blev riktigt gott :)



Om man tränar får man äta lite gott ibland, eller hur var det? ;)

Watch me

Kategori: träning & hälsa

Sommarutmaningen, vecka 8 + Mellis

Kategori: träning & hälsa

Ska snart ta en mellis för att ladda lite för gymmet som blir vid 5 tiden. Känner mig som ett matvrak nu, vill helst äta hela tiden, och mycket! Igår var jag och Andreas så sugna på godis så jag åkte iväg och köpte en påse, haha. Aja, lite extra energi att ta av nu under träningen då ;)

 

Har satt om blommor idag för första gången i mitt liv. Får se om dom överlever, gick väl inte helt bra. Stod där och fundera över hur jag skulle göra, till slut drog och slet jag i dom miljontals rötterna så vi får se hur det gick :)

 

Inne i vecka 8 i sommarutmaningen, jag har väl inte kommit någonstans men det är bara att köra på.

Städdag

Kategori: träning & hälsa

Blir lite vardagsmotion i form av städning idag, plus att jag har  kört en omgång med tvätt också. Men det blir ett pass på gymmet ikväll också ;) Igår fick jag ju till två pass, cardio på morgonen och styrka på kvällen, så den här veckan har varit riktigt bra både tränings och kostmässigt sett. Jag är nöjd :D

Påskhelgen

Kategori: allmänt

Har haft en superbra påskhelg med massa godsaker, varit konstant mätt hela helgen, haha :) Så känns skönt att vara igång igen med träning och nyttig mat.

I fredags var vi hos mina föräldrar hela dagen där marie, tobbe och frank var också :)
Mamma fyllde år så vi började med fika och fortsatte sen med påskmiddag och allt som hör till! En promenad och massa tv-tittande blev det på kvällen. På lördagen var jag och andreas och tvättade och bytte däck på bilen, fikade med hans föräldrar och sen hade vi en riktigt mysig hemmakväll med film, hemmagjord hallonglass och godis. På söndagen hjälpte andreas mig att slinga håret, och efter det åkte vi hem till mina föräldrar igen där det bjöds på middag. Och där blev vi kvar och umgicks tills på kvällen :) Och igår blev det en middag hos ansdreas föräldrar. Riktigt bra helg! Men ska bli skönt att avsockra sig lite nu :D

PW

Kategori: träning & hälsa



60 minuter gym i morse och 40 powerwalk på kvällen. Känns fint! Och imorgon blir det att kliva upp tidigt för att träna med jenny igen =)

Mars

Kategori: träning & hälsa



Så här ser resultatet ut för mars månad. Inte så mycket att skryta med, haha. Och bättre lär de inte bli nu med tanke på att de blir påsk. Men gör det bästa jag kan!