Lena Svensson

Barty

Kategori: allmänt

Nu är jag i stort sett klar, så snart bär det av! woho.

090429

Kategori: allmänt


Två prov tills i morgon, och jag har knappt hunnit plugga till ett. Handeln vill verkligen inte fastna i huvet. Så i det här läget skulle jag inte bli missnöjd även om jag bara får ett G. Men ska väl lägga mig i sängen och läsa lite till.

Men det blir barty i morgon i alla fall! Så jag har något att längta till. Längtar till mitt red gold :>

Puss & godnatt

090428

Kategori: allmänt

Nu har jag skrivit ner allt ska kunna inför samhällsprovet. Så nu orkar jag inte direkt göra något mer. Kan kika lite på det ikväll, men det betyder att jag har en dag på mig att plugga på två prov. Får se hur det kommer gå, haha. Vill ju ha bra betyg men nu känner jag att bara jag får G så är jag nöjd.

Gjorde klar mina teckningar på fackteckningen idag. Fan så fult det blev! Det går inte att förneka även om jag verkligen försökte göra det. Man kan väl säga som så att bild inte är mitt starkaste ämne.

hit me like a ray of sun

Kategori: allmänt

Helt galet vad mycket plugg jag har nu. Två prov till på torsdag, ett i handel och ett i samhälle. Nu har jag suttit i nån timma och bara skrivit ner allt jag ska kunna på handeln och jag ändå inte klar. Det tar ju sån tid. Men det är sånt man får leva med.

Glömde bort att säga att marie och tobbe åkte iväg till norge igår. Tror det var i fredags dom fick ett samtal om att dom skulle komma ner så det blev väldigt stressigt här hemma. Kommer bli sjukt tomt och tråkigt här hemma nu. Sen glömde marie att sy klart klänning så det sista måste jag göra själv, vilket jag inte har tid med. Men det är typ bara dragkedjan och lägga upp fodret kvar.

Nu är det ju bara knapparna kvar på min kappa! Känns riktigt skönt, det kan jag ju göra vilken kväll som helst när jag får lust. Blev skinnknapphål men vanliga knappar, men det blev i alla fall bra tycker jag. Hade vart ännu bättre med skinnknappar men jag orkade inte med besväret för att fixa dom, haha.

helgen

Kategori: allmänt

Vilken kul helg jag har haft. Igår var jag och L som sagt bartenders på hennes mammas 40-års fest. Det var sjukt roligt! Vi blev rätt grym på att blanda drinkar ;) Sen tyckte många att vi var snål med spriten, men så var inte läget utan de var dom som skulle ha så jäkla starkt. haha. Men det var så jävla roligt att stå och kolla på alla fyllbultar som dansade och hade sig. Och så fort vi lämnade baren för att hämta papper och liknande så var de någon som hade spillt. Men det ville dom förstås inte erkänna. Och min kära mor och far var ju där med, och pappa får man ju skämmas lite över som vanligt. Men det vore ju inte han om man inte gjorde det så!

och så har vi fått en kalv som vi får mata med nappflaska. Så fruktansvärt söt. Nog för att de är synd om han som inte har någon mamma som tar han om han. Söt är han i alla fall.

PUSS

barbie

Kategori:

tired

Kategori: allmänt


Fan vad jag är trött. Tror inte jag kommer orka kliva upp imorgon. Är i alla fall väldigt tveksam på det. Har suttit och gjort massa ändringar på skräckrapporten, men det blir aldrig bra. Så jag ger upp och gör det sista i morgon.

jag är en vampyr.

Kategori:



wildfox fall 09

Jag vill komma in jag vill bli din.

reality

Kategori: allmänt

Så har ännu ett lov gått. Känns faktiskt konstigt att komma tillbaka till skolan igen fast vi bara varit borta en vecka. Men snart tar vi studenten så det är bara att bita ihop, för då kan man äntligen andas ut.

shoes in a mans way

Kategori:

listen

Kategori: allmänt


gojane

Nu är jag ensam hemma igen, haha. Rätt skönt måste jag säga. Det var tänkt att jag skulle dippa grönsaker med min kära mor och far ikväll men kommer dom hem för sent börjar jag utan dom. Jag och L testade att dippa med dragonsås som man låter kallna förut och nu är jag fast. Det är helt sjukt gott. Jag lovar. Med selleri, mjau.

Har skrivit på religionsarbetet idag, gick ganska bra faktiskt. Har känts jäkligt tungt att börja på men nu är man är igång så känns det ju kanon. Ska vara inlämnat på onsdag så har ju några dagar till att finputsa. Även skräckrapporten ska granskas lite extra innan den lämnas in.

Sen på tisdag ska vi ställa ut våra projektarbeten så imorgon kommer vi får lite tid att fixa och göra ordning för det.  

black n' white

Kategori:


jessica stam

julia stegner

daria werbowy

bed time

Kategori: allmänt


Nej nu är det dags att lägga sig och plugga lite och därfefter sova. Godnatt!

strawberry raspberry orange

Kategori: allmänt


Ensam hemma betyder film och massa smoothie :>

gemma ward in color

Kategori:




Idag har jag varit duktig och sytt på mammas jacka, så nu börjar den ta form. Fan, efter det här lovet kommer jag inte känns mig nå mer utvilad alls.

Och nu är jag ensam hemma. Känns inte höjdarkul. Fråga katta om hon villa hitta på något men då skulle johan komma till henne ikväll. Attans. Jag får försöka roa mig på egen hand. Men det brukar inte vara allt för svårt.

dance baby, dance

Kategori:


Sweetest Surprise

Kategori: allmänt

ilove80

Hemma igen! Hittade lite bra saker att ta med hem. Bland annat ett rött läppstift, en skiva med ramones, 1 kg cachewnötter, pezgubbe. Sen var det ju jag som körde! Jag blev stoppad av polisen, dom tyckte jag körde som en idiot. Så jag fick blåsa i alkotestet för att se om jag gurglat lite för mycket munvatten. Det var kul!

PUSS

lets go

Kategori: allmänt


ilove80

Mamma är ute och skor Grabben nu, så jag passar på att plugga lite teori medans. Måste komma igång lite bättre med det.

Nej nu åker vi!

To the beat of my heart

Kategori:

Lie to me

Kategori: allmänt


Även den här dagen har bestått av en massa plugg. Men nu är skräckrapporten nästan klar så det känns ändå väldigt bra. Kan nästan säga att jag är nöjd med den också! Imorgon blir det nog inte så mycket skrivandes i alla fall. För vi ska åka till bollnäs och ta en tur på karlssons med min kära syster och hennes karl. Ska bli kul att komma iväg och göra något kul. Jag gillar nämligen karlssons.

halo

Kategori: allmänt


Igår var ju jag upp till Ljusdal med mamma och marie. Blev lite shoppat faktiskt! Hade ju presentkort på 800 kr, men dom är förstås slut nu. Men jag fick sju knappar, ett par skor och en kappa. Gratis kan man säga. Knapparna ska jag ha till kappan jag syr  på skolan, som aldrig blir klar. Skorna ska jag ha på balen, ett par svarta ballerina blev det. Kappan köpte jag bara för att den är grymt snygg. Har ju haft ögonen på den ett bra tag så nu var det dags att den blev min. Hade tur för det fanns bara två kvar!

inspiration

Kategori:



lookbook.nu

kalas hos mig ikväll

Kategori: allmänt

Har suttit med skräckrapporten hela dagen. Det var mycket mer än vad jag trodde! Resten av lovet kommer att gå åt att plugga :p

Men ikväll ska jag ha kalas så då kommer lollo och katta hit. Så ikväll ska jag ha kul i alla fall! Vi ska kika på film, umgås och äta göttans. Vi ska ha grönsaksdipp med dragonsås och min snälla syster håller på att göra chokadmousse åt oss nu. Det känns lyxigt.

Sen pratade jag med sara igår om att kanske gå ut i helgen. Vi tyckte att vi kunde unna oss en kvälll ute om vi var klara med alla skolgrejer. Men så ser ju inte läget ut just nu, haha. Men det kommer fler helger.

PUSS

Andra avenyn

Kategori: allmänt

Nu har jag gjort salladen till maten, och medans jag väntar på att det ska bli klart ska jag kolla ikapp lite på andra avenyn!

shoppingbehov

Kategori:




ellos.se

LOV

Kategori: allmänt

Den här helgen har varit jävligt skön. Trots att jag var skapligt arg igår, men jag lugnade ner mig efter en 45 minuters promenad och kopplade sen av framför tv:n. Och det har ju varit sånt underbart väder idag! Var ute och kliade pållarna lite och bara njöt av att kunna gå i t-shirt.

Sen har vi spelat tv-spel, askul! Vi boxades, bowlad och spela baseboll. Det är faktiskt jobbigt att boxas, haha. Blev tjockismat idag i och med att alla var ut igår. Utom jag då. Men jag försäkte vara liite nyttig så jag tog en kyckligrulle. Blev dock besviken då det stod att det var currysås till, men det var det inte kan jag säga.

Sen har vi kikat på barnhemmet, jag ska nog ha den till skräckrapporten vi måste skriva på svenskan. Så det blir ju plugg nu på lovet. En hel del kommer det bli.

Förresten så har mina sandaler kommit! Ska ha dom på studenten, det kommer bli snyggt.

flower

Kategori:



ellos.se
Kläning från ellos för bara 99 kr. Sött i sommar!

'

Kategori: allmänt

nu har jag duschat, fönat, plattat håret, sminkat mig, målat naglarna och klätt upp mig. för att sitta hemma.

JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS

next night out

Kategori:




gojane
Det här skulle jag absolut kunna tänka mig att klicka hem. Det skulle göra mig sådär lycklig ni vet.


pink lady

Kategori:



Kolla på min superfina syster! Försöka att inte tänka på min "proffsiga" redigering :)

skiss

Kategori: skola & jobb


Jobba med projektarbetet. Ska vara klart på torsadag och jag har en del kvar!

goodlooking

Kategori:




style.com

got my flash on

Kategori:


<black and white>


lookbook.nu

I'm a dreamer

Kategori:


Gaalet snygg jeansacka.

uf mässa och plugg

Kategori: allmänt

Så sjukt fint väder idag! Var ute och gick med lollo idag och jag stack ut ca 10 min före henne och då hoppa och stutsa jag som en liten flicka, haha. Vi var ute i 70 min och jag vill ut igen. Så jäkla härligt väder, nu längtar jag som fan till sommaren.

Var ju på uf mässan igår, den gick riktigt bra faktiskt. Trodde jag skulle tröttna efter sådär två timmar men jag höll ut hela dagen. Vi vann ingenting men vi sålde ca 13 paraplyer i alla fall. Så de är ju riktigt bra, trodde nästan inte att vi skulle sälja något alls. Sen kom juryn från bästa vara och pratade med emilia och mig när vi stog där. HUA vad nervös jag blev. Eller mest efteråt, alldeles varm och skakig. Inga bra nerver här inte.

Förutom den härliga promenaden idag så har jag bara suttit och skrivit på projektarbetet. Känns inte så jättekul. Och jag måste skriva en produktpresentation och göra en intervju tills på måndag med. Så det ska jag också göra. Fullsketen med jobb, haha. Jag som är sugen som fan på att gå ut, det har jag inte tid med. Men kanske nästa helg då. Då är det ju faktiskt lov!

anything you do, I can do better

Kategori: allmänt

Var på halkbana idag, gick riktigt bra. Trodde det skulle vara mycket mer sladd och grejer med det var lite mesigt i mina ögon.

uf mässa i morgon. Jag orkar verkligen inte.

hoho

Kategori: allmänt

vilket jävla liv man har. jobb, jobb och jobb.